سلام امروز بادخترخالم اومدیم توکافینت نشستیم نوبتمون بشه واسه ثبت نام کنکور2 خترخالم یه ریز داره حرف میزنه
اینجام خیلی شلوقه![]()
سلام امروز بادخترخالم اومدیم توکافینت نشستیم نوبتمون بشه واسه ثبت نام کنکور2 خترخالم یه ریز داره حرف میزنه
اینجام خیلی شلوقه![]()
زندگی بهتر ازاین نمیشه
[SIZE=4]همش هر روز هر ثانیه و.....از خودم میپرسم چرا؟چرا من؟چرا اینقدر سعی میکنم بهتر و بهتر شم با این اعتماد به نفس زیر صفرم ولی سایرین بااین اخلاق های زشت و افتضاح مغرور و از خود راضی اند و اعتماد به نفسشون که نگووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!تازه حاضر به اصلاح خوشونم نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-
دیروز روز جالبی بود! 6 صبح رفتم بیرون 12:30 شب برگشتم خونه!!!در عین حال بسیار روز خوش یمن و توام با موفقیت و اتفاق های جدید و هیجان فراوان بود...
امروز بد نبود!
دیگه از دوشنبه ها خوشم نمیاد! از بس که در این روز مزخرف امتحان داشتم خسته شدم!
فردا هم طبق معمول امتحان دارم! خداکنه خوب بدم![]()
این دو روز بهترین روزای زندگیم بوده با این که مدرسه هم بودم ولی بعدش تونستم 8 ساعت درس بخونم اصلا انقدر خوشحالم باورم نمیشه![]()
یعنی امروز معنی له شدن رو فهمیدم دیگه حتی چشمام نمیبینه امروز 11 ساعت مدرسه بودمآخه این انصافه مگه من چقدر تحمل دارم
هییییییییییییییی خدا کمکم کن
تازه الان باید کنکور ثبت نام کنم
نمیخوام
یعنی چی میشه
![]()
تلاش برای سکوت سخت تر از ساکت شدنه
در تلاشم سکوت کنم ولی هیچ قولی نمیدم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
روز جمعه که تعطیل بود خودما کشتم که صبح زود بلندشم،حالا امروز که صبح کلاس داشتم خیلی بی خیال خوابیدم ...
فک کنم حالم خوب نیست![]()
سلام
24ساعت واندی عکس رو گذاشتم رو آواتار الان هم برداشتم. قصد فقط این بود فکر نکنید چیزی پنهونی داریم. خوشحال شدم از نظرات دوستان. همگی لطف دارن به داداششون
پایدار وماناباشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)