سلام من ازدیروزکه مطلب شماروخوندم یه چیزتودلمه دوست داشتم بهتون بگم من فکرمیکردم متولد67به بعدهستیدحالا که دیروزخوندم یه دخترخانم نازم داریدبرام خیلی جالبه که یه مادرچطورمیتونه انقداکتیوباشهسلام دوستان
اوقات زیبا تون پر طراوت
من تقریبا چند ماهیه که به جمع صمیمی و خانوادگی نخبگان جوان ملحق شدم
بیشترین مشوق من دخترم ساغر (sa.n) بود
راستش اوایل که ساغر چنین درخواستی از من کرد زیاد جدی نگرفتم خوب چون یادمه ساغر کلاس پنجم بود خودم بهش گفتم سایت نخبگان به نظرم سایت علمی و مناسبی باشه ایشون هم قبول کرد که حالا جریانات عضویتش رو بیشتر از زبان خودش بشنوید بهتره
حالا بعد از گذشت چند سال قضیه کاملا برعکس شده بود تازه نام کاربریم رو هم ساغر انتخاب کرده بود بالاخره از ایشون اصرار برای عضویت و از من انکار که من چون دهه 60 هستم و فاصله مون یک دهه هست صلاح نیست خلاصه از اونجائی که درخانواده های ایرانی امروزی بچه ها نظرشون رو به کرسی مینشونند به من گفت مامان نکنه بلد نیستی عضو بشی خلاصه من هم برای اینکه بهش خلاف این رو ثابت کنم صبح یکی از روزهایی که مدرسه بود عضو سایت شدم البته برای اینکه بتونم بهش ثابت کنم من میتونم یک سری تاپیک گذاشتم و وقتی ساغر از مدرسه برگشت خبر عضویتم روبهش گفتم و ساغر از خوشحالی یک جیغ بنفش دخترونه تحویلم داد که چشمتون روز بد نبینه
و از اون لحظه تا به امروز از حضورم در کنارهمه دوستان خوشحالم و از همه عزیزان به خاطر پذیرش من در جمعشون کمال تشکر رو دارم و حقیقتا بایستی بگم همه دوستان به من لطف داشتند از مدیریت گرفته تا کلیه مدیران و حتی کاربران جدید از استقبال و حضور گرمشون چه در تاپیک ها و چه در نظر سنجی ها منو شرمنده خودشون کردند که جا داره از همگی تشکر کنم
و تا جائیکه متوجه شدم وابستگی شدیدی به اعضا و محیط سایت پیدا کردم و تا الان هم در معیت تک تک بزرگواران هستم
امید وارم بتونم دوستی پایداری با عزیزان داشته باشم
شاد و سرفراز باشید
امیدوارم همیشه سلامت وموفق باشید.
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)