سلام به همه دوستان خوبم!
من اول از همه با اقای کمان ابرو و اقا عبدالله اشنا شدم
که اون هم سر تایپک عموی شهیدم بود.
و الان هم خدا رو شکر یه عالمه دوست دارم
که همیشه کمک و راهنمایی ام کردند![]()
سلام به همگی
من با اولین کسی که آشنا شدم
آقای محسن آزماینده بود که ایشون خیلی به من کمک کردن
و بعد هم با آقا میلاد صفری
منو دخترم که خودش عضوه معرفی کرد و هنوز تازه کارمو ناوارد. بعد اسامی دوستان عزیزمو نام میبرم .حتما یادداشت میکنم تا شرمنده نشم.![]()
فقط خدا
سلام دوباره
اینم کسایی که من اول از همه باهاشون آشنا شدم:
almas parsi.parnian 80.sa.n
فقط خدا
سلام دوستان
اوقات زیبا تون پر طراوت
من تقریبا چند ماهیه که به جمع صمیمی و خانوادگی نخبگان جوان ملحق شدم
بیشترین مشوق من دخترم ساغر (sa.n) بود
راستش اوایل که ساغر چنین درخواستی از من کرد زیاد جدی نگرفتم خوب چون یادمه ساغر کلاس پنجم بود خودم بهش گفتم سایت نخبگان به نظرم سایت علمی و مناسبی باشه ایشون هم قبول کرد که حالا جریانات عضویتش رو بیشتر از زبان خودش بشنوید بهتره
حالا بعد از گذشت چند سال قضیه کاملا برعکس شده بود تازه نام کاربریم رو هم ساغر انتخاب کرده بود بالاخره از ایشون اصرار برای عضویت و از من انکار که من چون دهه 50-60 هستم و فاصله مون یک دهه هست صلاح نیست خلاصه از اونجائی که درخانواده های ایرانی امروزی بچه ها نظرشون رو به کرسی مینشونند به من گفت مامان نکنه بلد نیستی عضو بشی خلاصه من هم برای اینکه بهش خلاف این رو ثابت کنم صبح یکی از روزهایی که مدرسه بود عضو سایت شدم البته برای اینکه بتونم بهش ثابت کنم من میتونم یک سری تاپیک گذاشتم و وقتی ساغر از مدرسه برگشت خبر عضویتم روبهش گفتم و ساغر از خوشحالی یک جیغ بنفش دخترونه تحویلم داد که چشمتون روز بد نبینه
و از اون لحظه تا به امروز از حضورم در کنارهمه دوستان خوشحالم و از همه عزیزان به خاطر پذیرش من در جمعشون کمال تشکر رو دارم و حقیقتا بایستی بگم همه دوستان به من لطف داشتند از مدیریت گرفته تا کلیه مدیران و حتی کاربران جدید از استقبال و حضور گرمشون چه در تاپیک ها و چه در نظر سنجی ها منو شرمنده خودشون کردند که جا داره از همگی تشکر کنم
و تا جائیکه متوجه شدم وابستگی شدیدی به اعضا و محیط سایت پیدا کردم و تا الان هم در معیت تک تک بزرگواران هستم
امید وارم بتونم دوستی پایداری با عزیزان داشته باشم
شاد و سرفراز باشید![]()
ویرایش توسط Almas Parsi : 16th November 2013 در ساعت 12:37 PM
سلام به همه دوستای خوبم من بهمن91با اصرارآجیم عضوشدم البته خودش عضونیست وازطریق یکی ازدوستاش اطلاعاتی ازاین سایت داشت. بزنم به تخته چقدکاربرمن فکرنمیکردم انقدباشن اسم خیلیا روتازه دیدم شایدکم سعادتی من بوده باهاشون آشنانشدم تاحالا
من بااولین کسی که آشنا شدم آقاعبدالله بود همیشه ازایشون کمک خواستم بعداون almas parsiعزیزم ،ارگان عزیز،زهراجون ،آقای امیربیگی،kamanabroo،نارون خانم،ثمین،.....تازگیام چندتادوست جدیدپیداکردم(shiny7،....) که اگه بخوام اسمشونو بگم تاآخرشب بایدبنویسم
به هرحال خیلی خوشحالم این همه دوست خوب دارم امیدوارم یه روزهمه روازنزدیک ببینم
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
من با پسر خالم یعنی Elohim رفته بودیم به نمایشگاه رسانه های دیجیتال اونجا سایت نخبگان یه غرفه داشت که من تقریبا همه بچه هارو از نزدیک دیدم و باهاشم آشنا شدم
مثلا: خانوم بستان شناس،آقای مخفی یا همون عرفان سلیم زاده،نارون1،خانوم ناتاناعیل،با خانوم روکسانا65 و... که زیاد بودن و من همینا الان یادم میاد در کل برای آشنایی اولیه خوب بود
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
*FATIMA*, 1=1+1, Almas Parsi, aty.a, fatima2012,M@hdi42, m@some, mamadshumakher, Sa.n,setayesh shb, shiny7, solinaz, نارون1, یاسمین5454, ارگان, ریپورتر, رضوس, عبدالله91
من به دعوت آقای کاوه عضو سایت شدم
اونم برای یافتن جواب یه سوال درباره معماری کامپیوتر که جواب را هم دوست عزیزم مصطفی جان زحمت کشیدند یافتند سال 87
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)