دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 205

موضوع: اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    C@/\/\P\/T(-R
    ارسال تشکر
    8,061
    دریافت تشکر: 4,739
    قدرت امتیاز دهی
    7123
    Array
    Outta_Breathe1020's: جدید59

پیش فرض پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    سلام اقا مرتضی

درسته حرفت.منم عقیدم بر این نیست که حجاب بره کنار و بقیه چیزها رو بچسبیم.نه .همه چیز باید توجه بشه.چون ما جامعه ای هستیم که شعار ایده آل بودن یا ایده ال شدن رو سر میدیم.دینی رو داریم که اعتقاد داریم کامل ترین دین هست.یعنی ایده آل به شرط اجرا.در کنار دین کشوری داریم که برای ماست.برای این مردم که با وجود گرایش های مختلف یک زبان کشوری داریم.همزبانیم.

حرف یک روز و 2 روز نیست.همه میدونیم هر عملی انجام بدیم چه خوب چه بد خودشو دیر یا زود نشون میده.پس باید قبول کنیم که اگر از وضعیت حجاب ناراحتیم حتما جایی اشتباه کردیم.میگید تهاجم فرهنگی قبول.میگید دشمن در خانه قبول.میگید دشمن هزینه کرده تا جوونامونو از راه بدر کنه قبول اما نقش مردم و مخصوصا کسانی که مسئولیت های مرتبط با این امر رو دارن چیه؟حتما اشتباهی کردیم که دشمن تونست نفوذ کنه دیگه.حتما اشتباهی کردیم که جوونامون دوست دارن به سبک غربی ها بگردن.

همینجور اشتباهات در موارد دیگه وجود داشته.ولی خب ما برای این مسائل اینجا بحث نمیکنیم.برای این بحث کنیم که هممون روشن شیم.یک جهت شیم که روزی به هرجایی که رسیدیم با توجه به هماهنگی فکریمون بتونیم در یک خط تلاش کنیم.در هر جایگاهی.

من میگم حجاب باید باشه اما این باید منظورم زور نیست.یعنی باید کاری کنیم که حجاب رو مردم انتخاب کنند.
    باید کاری کنیم که غیبت نکنند.
    باید کاری کنیم که کم کاری نکنند
    باید به جوونا اهمیت داده بشه
    باید کاری کنیم که سنت ایران و اسلام حفظ بشه.

اینکه کار شهیدان غیر قابل وصف هست رو منکر نیستیم اما مزد زحمتشونو باید درست بدیم.نه با گلایه شکوه و بی آبرو کردن افرادی که نیاز به حمایت دارند.باید همه رو بپذیریم چون در یک کشور و با هم داریم زندگی میکنیم.

یه مثال میزنم:جلوی یک بچه 10 ساله که تشنه هم هست 2تا پارچ آب میزاریم.روی یکی برچسب خورده قابل شرب روی یکی دیگه برچسب خورده غیر قابل شرب.اما پارچی که برچسب قابل شرب داره خالی از آب هست.و فقط پارچی که برچسب اب ناسالم داره حاوی آب هست.ما هم به بچه تذکر میدیم که اون آب رو نخوره اما به نظرت بچه ای که تشنشه چکار میکنه؟سر میکشه.پارچ اب ناسالم رو سر میکشه حداقل موقتی رفع تشنگی رو براش ایجاد میکنه.براشم مهم نیست که دراز مدت براش مشکل ایجاد میکنه این آب

مسئله اینه که گلایه نکنیم حجاب ظاهریه زود میبینیم اما خیلی از مسائل دیگه چی؟

حالا فکر کوتاه من اینجوری میگه که حجاب رو با ایجاد شرایطی دیگه میشه ایجاد کرد.یعنی بچسبیم به تنه ی درختی که حجاب یکی از شاخه های اون هست.
    انصافا آقا محمد خیلی کامل گفتن...
    نظر من همینه...
    کلا به نظر من باید قبول کرد، درسته ما جمهوری اسلامی رو داریم. همیشه هم گفتم دوسش هم دارم... اما یه عده ای هم دارن زندگی میکنن که اسلام رو قبول ندارن...
    اسلام قبول نداشتن دلیلش انسان نبودن نیست
    به نظر من باید فرهنگش درست شه، که خانوم، آقا... شما که داری اینجا زندگی میکنی، میتونی اسلام نداشته باشی، اما سعی کنی حجابتو در حد معقولی حفظ کنی.
    به نظر من با طرحی مثه گشت ارشاد یا برخورد مثل مجرم، چیزی درست نشده هیچوقت...
    کدوم بی حجابی بعد از اینکه مثلا گرفتنش درست شده حجابش؟
    تو جامعه ما اگه واقعا اسلام میخواد کاری بکنه، کاری کنه دروغ کم شه... غیبت کم شه... تهمـــــت کم شه...
    نه اینکه مسئولینش هم با تهمت و دروغ کار رو پیش ببرن...
    نیاز داریم اصل و فرع رو تشخیص بدیم به نظر من.
    و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!

Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition

شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...

2. 7 کاربر از پست مفید Outta_Breathe1020 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع