نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
منظورتون رو از سیاه نمایی متوجه نشدم !!!!!!!!!!!!!!!؟!
اینا حقیقت های اجتماع امروزی ماست ! نمیتونید انکار کنید چون شما هم دیدید
به صورت دختری اسید پاشیده شد ولی نتیجش چی شد
به دختری تجاوز شد ولی نتیجش ...
خونه همسایه ای رو دزد زد ولی آیا دزدش پیدا شد ؟!
قاتلی جان چند تن رو گرفت ولی کجاست ؟!
معتادی که جای خود بماند ولی آیا کسی اومد عامل اصلی فروش رو پیدا کنه ؟!
آره راست میگین من خوبیهاش رو یادم رفته ! پس شما از خوبیهاش بگین !!!!!!!!
سلام دوست عزیزم....
به نظرم کمی بدبینانه دارید می فرمایید!
من فقط یه سوال مطرح میکنم
ما تو همین هفته اخیر دو حماسه داشتیم این طور که شما میگین شرمنده این و میگم جامعه ما کاملا بی امن و وحشی می باشد
پس اگر اینطوره این شادی های مردم زن و مرد با هم دیگه در خیابان و حتی تا نصفه های شب بزن برقص (در جامعه اسلامی!!!!) چرا مردم هنوز بیرونند و اون فجایای ترسیدن پا گذاشتن بیرون از خانه رخ نمی دهد؟
ببینید من نمیگم این وقایع وجود نداره اما فرض کن شما یه لیوان داری توش تا حدی آب هست این حرف شما یعنی چرا آب تو بقیه لیوان نیست و محکوم کنید
در مورد دزد فقط من یه چیزی بگم دوست یکی از دوستان بنده گوشیش رو دزد زد
این جور مواقع خیلی ها بیخیال گوشی میشن ولی با پیگیری در عرض یک ماه گوشی پس داده شد هر کی به هر کی نیست که !
در مورد مواد هم که باید بدونید ما در معرض خطر بسیار زیادی از کشورهای دیگه قرار داریم سه کشور ترانزیت مواد در همسایگی ما قرار دارند شما فکر میکنید خیلی ساده است ریشه کن کردن؟
------
حالا من در پست های قبل که خوندم
برام یه سوال جالبی مطرح شده
که چرا چادر پوشش زنان مجرم هست کسی اعتراض نمیکنه اونجا احترام ارثیه مادری از بین نمیره و قانونه!!! همه در برابر قانون مسئولند!!!!و اونجاها خوبه
ولی اگر در یک اداره به یک خانومی بگن طبق قوانین این جا لطفا چادر سر کنید این جا وای امان زورکی نمیشه حجاب انداخت سر مردم مهم کاره و فلان و طبق فرمایش آقا سید دو تا کار اشتباه را در برابر هم قرار داده میشه!!!
با بهترین ارزوها برای شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)