دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 5 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 97

موضوع: خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    116
    دریافت تشکر: 125
    قدرت امتیاز دهی
    32
    Array

پیش فرض پاسخ : خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    داداش اینجا جای بحث های عقیدتی نیست.لطفا اگه متنی داری که به درد بقیه میخوره بدون موضع گیری بزار تا همه استفاده کنن.
    اولا بحث کاملا عقیدتیه ...
    دوما مطلب شما صرفا یک مبحثه علمیه نه دلیل این بیماری هایی که ذکر کردید!...
    سوما اگه این طور باشه جمعیت زیادی از زنان در کشورهای اسلامی باید این همه بیماریو داشته باشن...
    چهارما ویتامین د از قسمت هایی از بدن که پوست نازک تری دارند بهتر جذب میشه مثل بازوها وغیره پس باید...!
    پنجما جذب ویتامین د باید در روز بسیار کم باشه مثلا در حدود 10تا15 دقیقه در غیر این صورت در دراز مدت میتونه باعث سرطان پوست بشه پس میبینیم که چادر از این مورد جلوگیری میکنه!!!!!
    ممنون دوست عزیز

2. 5 کاربر از پست مفید Hesam gh سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مهندس نوجوان نمایش پست ها
    سلام
    ولی فکر کنم ریش های شما خیلی بلنده و الا دلیلی نداره که مسخره تون بکنن
    بهتر است جامعه مان را عوض کنیم
    شمایی که باحجابی(خانم ها) یا حزب اللهی هستی(آقایون) بهتر است که با دوست و رفیق شدن با جوون ها و جا کردن خودتون توی دل اون ها برداشت بدشون رو نسبت خودتون تغییر بدید.
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نه ریشم خیلی بلند نیس اندازۀ یه بند انگشت هم شاید نشه. وجدانی الان اندازه گرفتم بلندترینش یه بند انگشته.

گفتم که با بچه ها خیلی رفیقیم، شوخی هم میکنیم... مشکل دید جامعه است نه دوستان، ببینین شما خودتون اولین فکری که کردین این بوده که ریشم بلنده و احتمالا گوشه گیر هستم و با کسی شوخی و دوستی نمیکنم و... تا وقتی چنین دیدی نسبت به ریش دارها هست دیگه برخوردها مشخصه. وجدانی خیلی هم شوخی میکنیم و به هر جمعی که وارد میشیم فورا مچ میشیم... وجدانی دید خودتون رو نگاه کنین ؛ مشکل اینجاست که ریش رو برا آخوند میدونن یعنی فکر میکنن باید آخوند بود و ریش گذاشت. بعضی از افراد که مثبت نگر هستن اعتقاد دارن آدم باید ته ریش بزاره{با صفر یا شماره 2 ماشین بزنه} واقعا نمیدونم قضیۀ ته ریش چیه؟ از کجا اومده؟یه ریش دار داریم یه بی ریش. ته ریش هم برا خودش معمایی شده. البته فکر کنم بعضی مراجع گفتن نباید کمتر از 4 زده بشه.طوری که بگن طرف ریش داره.{بقالی سرکوچه کیشمیش نداره ها}

مگه میشه با همۀ افراد یه شهر دوست شد؟میشه؟

دید اجتماع بده، از آدم ریش دار یه چیزی تو ذهنشون ساختن که انگار آدمخوار هس.نیستیما، نترسین

تازه این که چیزی نیس وقتی تو خیابون راه میریم برا اینکه به خواهرهای آرایش کرده و نیمه لخت چشمون نخوره سرمون رو میندازیم پایین راه میریم میگن....

خودتون جای خالی رو پر بکنین

حالا خانمها میگن چرا ما باید تاوان دل ناپاک رو بدیم آقایون نگاه نکنن. چقد تضاد آخه

دو تا دختر خانم که وضعشون خوب نبود{البته نگین نگاه نمیکردین چطور دیدین تعریف میکنم گفتم تا زودقضاوت نکنین} تو زمستون که که هوا سرد بود با چتر می اومدن همین جور که منو دیدن طوری چتر رو به طرفم نشونه رف که خدا میدونه داشت چشمم رو درمیاورد خدا رحم کرد برگشتم ببینم کی هس دیدم 2 تا از خواهرهای گلمون که هوس کردن چشه یه نفر رو دربیارن.

خانما میگن منو چادرم ما هم میگیم من و ریشم

ریشم بلند نیس و یکی به طرف شمال و یکی به طرف جنوب و یکی به سمت مغرب و یکی به سمت مشر ق و یکی به سمت شمال غربی و... نرفته ها. چنین تصویری نداشته باشین

خودمونیما چنین تصویری ساخته بودین که اخمو و گوشه گیر و بی دوست و...
    ویرایش توسط عبدالله91 : 13th April 2013 در ساعت 08:32 PM

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

4. 7 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    116
    دریافت تشکر: 125
    قدرت امتیاز دهی
    32
    Array

داداش اینجا جای بحث های عقیدتی نیست.لطفا اگه متنی داری که به درد بقیه میخوره بدون موضع گیری بزار تا همه استفاده کنن.
    اولا بحث کاملا عقیدتیه ...
    دوما مطلب شما صرفا یک مبحثه علمیه نه دلیل این بیماری هایی که ذکر کردید!...
    سوما اگه این طور باشه جمعیت زیادی از زنان در کشورهای اسلامی باید این همه بیماریو داشته باشن...
    چهارما ویتامین د از قسمت هایی از بدن که پوست نازک تری دارند بهتر جذب میشه مثل بازوها وغیره پس باید...!
    پنجما جذب ویتامین د باید در روز بسیار کم باشه مثلا در حدود 10تا15 دقیقه در غیر این صورت در دراز مدت میتونه باعث سرطان پوست بشه پس میبینیم که چادر از این مورد جلوگیری میکنه!!!!!
    ممنون دوست عزیز

6. 6 کاربر از پست مفید Hesam gh سپاس کرده اند .

همکار تالار عکاسی
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    3,851
    دریافت تشکر: 1,172
    قدرت امتیاز دهی
    886
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

منم با اجازه از چیزی بگم که بهش تو جامعه گیر میدن. ریش

تو بازار با خواهر زاده ام میرفتم که یکی که با خانم و بچه اش حرف میزد حرف خانمش رو ول کرد و بهم متلک گف و حرف خانومش رو اصلا گوش نداد به قیافه بنده زوم کرده بود و توجهش به متلک گفتن بود

تو کتابخونه{مطالعه خونه} با اکثر بچه ها صمیمی بودیم و شوخی میکردیم و... داشتم مطالعه میکردم یکی اومد کنارم و به لفظ جلالۀ الله قسمم داد که برم با تیغ ریشم رو بزنم و گف که خیلی خوشگل میشی اگه بزنی{سر بچه رو شیره مالیدن}

از عامل خیر بودنمون بگم، چند سال پیش از دانشگاه برمیگشتم که تو پیاده رو دو نفر جوون نشسته بودن و به دیوار تکیه داده بودن به محض اینکه بنده رو دیدن فورا صلوات فرستادن و بلند شدن و ... {سه نقطه همون متلک هاست که عادت کردیم}

یا با پیرمردان که روبرو میشیم میگن مگه جوون نیستی؟ ریش چیه برو جوونیت رو بکن وقتی پیر شدی ریش میذاری. میگن الان باید عشق و عاشقی و با دخترا بودن و ... هر چیزی سنی داره.ما هم این شکلی میشیم

یا تو خیابون که میریم بهمون خیلی گیر میدن طوری که دیگه کاملا عادت کردیم یعنی اگه متلک نشنویم تعجب میکنیم.

از این اتفاقات خیلی خاطره دارم یعنی خیلی خیلی خاطره دارم

فکر نکنین فقط شما چادری ها به عقب ماندگی محکوم میشین ما هم می شنویم. انگار از ناکجا آباد اومدیم، یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهمون میندازن.

ما هم در برابرشون سرمون رو میندازیم پایین و آروم رد میشیم انگار که کسی با ما نیست.جواب میده

البته بگم که همیشه شونه در جیبم هست و هرجا آئینه ببینم موهامو شونه میکنم با وجود متلک ها به ظاهرم اهمیت میدم. سه چیزرو موقع بیرون رفتن فراموش نمیکنم و به شما هم توصیه میکنم: یکی ساعت، دومی خودکار، سومی شونه
    متاسفانه بقیه فکر میکنن که تمدن یعنی برهنگی.یه جایی خوندم نوشته بود اگه برهنگی تمدن هست پس حیوانات متمدنترین جانداران هستن.بعضی وقتها پسرا که از کنار ما چادریها رد میشن هم یه صلوات میفرستن چه عیبی داره خوشحال کننده است که ما باعث میشیم بقیه ذکر صلوات بیوفته روی زبونشون

8. 8 کاربر از پست مفید هستی.. سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط 312 نمایش پست ها
    احتراما اين بخش كاملا مرتبط با بحث عقيدتي (مذهبي) هست.از بحث عقيدتي استقبال رسمي ميشه تا اين بحثها به جاهاي ديگه تالار كشيده نشده و هدر نروند. بحث كمبود احتمالي دريافت ويتامين دي در افرادي كه از نعمت آفتاب محروم هستند يك بحث پزشكي و مرتبط به متخصصان پزشكي و قسمت پزشكي تالار هست.داشتن حجاب دربرابر نامحرمان ارتباطي به استفاده نكردن از نعمت خداداد نور خورشيدبراي باحجابان نيست.دليل علمي مستند متقن اگه وجودداره كه داشتن حجاب مانع از دريافت ويتامين دي ميشه براي استفاده ارائه كنيد
    سلام راستش بحث عقیدتی معمولا با کدورت تموم میشه ولی در کل باشه.البته این طور که من دارم می بینم خیلی ها نمی خوان با این مسئله درست کنار بیان و همه چیز رو محدود به بودن یا نبودن حجاب می کنند که نشان از ضعف علمی این افراد داره. با رعایت ایام فاطمیه یک مبحث مهم رو در پست های بعدی مطرح می کنم که به چرایی وجود حجاب و ایراد هایی که در مقابل مزیت های اون قرار داره می پردازه.ممنون.
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 13th April 2013 در ساعت 11:07 PM

10. 6 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Hesam gh نمایش پست ها
    اولا بحث کاملا عقیدتیه ... دوما مطلب شما صرفا یک مبحثه علمیه نه دلیل این بیماری هایی که ذکر کردید!... سوما اگه این طور باشه جمعیت زیادی از زنان در کشورهای اسلامی باید این همه بیماریو داشته باشن... چهارما ویتامین د از قسمت هایی از بدن که پوست نازک تری دارند بهتر جذب میشه مثل بازوها وغیره پس باید...! پنجما جذب ویتامین د باید در روز بسیار کم باشه مثلا در حدود 10تا15 دقیقه در غیر این صورت در دراز مدت میتونه باعث سرطان پوست بشه پس میبینیم که چادر از این مورد جلوگیری میکنه!!!!! ممنون دوست عزیز
    سلام خب حداقل میدونم که من شروع کننده این بحث عقیدتی نبودم و حرفام در حد توصیه بود. ولی الان میخوام که عقیدتی بشه پس من این موضوع رو مطرح می کنم که حجاب به هر شکل که باشه مستقیما باعث محروم کردن پوست از نعمت نور خورشید و کمبود ویتامین د و همچنین افزایش مرض های پوستی میشه. 90 درصد ویتامین د مورد نیاز بدن در پوست تولید میشه و خیلی از باکتری ها و قارچ هایی که روی پوست بدن زندگی می کنند تنها با نور فرابنفش خورشید از بین میرند.اسلام حجاب رو برای مخفی ماندن تن زنان از چشم نامحرمان و کاهش ضریب خطر اسیب دیدن زنان از این موضوع معرفی کرده و روی موضوع آفتاب حرفی نزده. حجاب به هر شکل که باشه یک عامل محدود کننده در سلامتی زنان به حساب میاد. به نظر من چون حجاب محروم کردن افراطی خود از استفاده از نور خورشید هست یک نوع کفران نعمت به حساب میاد و به هر نیتی که باشه مورد قبول حق نخواهد بود. در بهترین حالت ممکنه برای ارضا احساس درونی یک زن و با انتخاب خود او و یا به زور پوشیده می شود. مطمئنا منم مثل شما اهمیت حجاب رو در جامعه خودم میدونم بنابراین انتظار دارم روی این موضوع فکر کنین و قبل از نظر دادن کمی فکر کنین.از خودم هم بخوام بگم بیشتر آدمی ام که بی طرفی رو می پسندم چون اعتقاد دارم امروز پذیرش هر عقیده یا سیاستی به معنای حمایت از پایمال شدن کرامت گروهی از مردم می باشد. از استاد گرامی آقای کمان ابرو هم دعوت می کنم که در این بحث شرکت کنند.

12. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

.
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 14th April 2013 در ساعت 12:00 AM دلیل: تکراری

14. 2 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

همکار تالار عکاسی
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    3,851
    قدرت امتیاز دهی
    886
    Array

ویتامین د را که کلسیفرول می‌نامند، یکی از ویتامین‌های لازم برای بدن و از ویتامین‌های محلول در چربی است، که به رشد و استحکام استخوان‏ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می‌کند.این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده‌ها و کاهش دفع از کلیه به متابولیسم استخوان‌ها کمک می‌کند و همچنین از طریق ترجمه ژنهای هسته سلول به رشد سلول کمک می‌کند.
    منبع اصلی دریافت این ویتامین بجز منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی ساردین و شیر، نور آفتاب است.بطوری که ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ماندن در زیر نور آفتاب، نیاز روزانه بدن انسان به این ویتامین را تامین می‌کند.کمبود این ویتامین همچنین باعث پوکی استخوان در کهنسالی می‌گردد
    منابع حاوی ویتامین دی:

• آفتاب:تابش اشعه ماوراء بنفش به پوست انسان باعث می‌شود که ماده‌ای به نام دهیدروکلسترول با طی مراحلی در بدن در کلیه به ویتامین دی تبدیل شود.افراد با پوست روشن‌تر نسبت به تیره‌ترها می‌توانند در مدت کمتری که زیر آفتاب مانده‌اند نیاز خود به این ویتامین را تامین کنند.
    • منابع گیاهی:غلات و برخی سبزیجات و میوه‌جات.
    • منابع حیوانی:کره، روغن کبد ماهی، زرده تخم مرغ، خامه، جگر، ماهی ساردین حاوی مقادیر زیادی از این نوع ویتامین هستند.
    • دریافت این ویتامین به صورت مصنوعی مثل کپسول و آمپول.

جناب مخفی10 تا20 دقیقه نور افتاب میتونه از طریق پوست دست یا صورت هم جذب بشه یا اینکه از طریق مواد غذایی به بدن برسه و مشکلی از نظر تامین ویتامین دی بدن نیست برای خانومای چادری.والله من که میشه گفت 90 درصد ادمای دور و برم چادری هستن مریضی نگرفتن که بخواد به خاطر چادر باشه.در ضمن ادمایی که مانتویی هستن هم همون قسمتی از بدنشون که با چادر پوشیده میشه با مانتو هم پوشیده میشه(منظورم برای تابش نور افتاب به بدنه)
    ویرایش توسط هستی.. : 14th April 2013 در ساعت 01:05 AM

16. 6 کاربر از پست مفید هستی.. سپاس کرده اند .

همکار تالار عکاسی
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    3,851
    قدرت امتیاز دهی
    886
    Array

آيا جایی در قرآن به پوشیدن چادر الزامی آورده شده است؟ می شود بر مانتو پوشیدن من خرده گرفت؟

پاسخ:
    آنچه در قرآن بر زنان واجب شده، اول حيا و عفت و حفظ نگاه از چشم چراني است كه بر مردان هم اين تكليف واجب شده است:
    قُلْ لِلْمُؤْمِنينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ يَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبيرٌ بِما يَصْنَعُونَ وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ؛ (1)
    به مؤمنان بگو چشم هاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگيرند، و عفاف خود را حفظ كنند. اين براى آنان پاكيزه‏تر است. خداوند از آنچه انجام مى‏دهيد، آگاه است! به زنان با ايمان بگو چشم هاى خود را (از نگاه هوس‏آلود) فروگيرند، و دامان خويش را حفظ كنند.
    زنان علاوه بر تكليف فوق به پوشاندن زينت هاي خود هم امر شده اند:
    وَ لا يُبْدينَ زينَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُيُوبِهِنَّ وَ لا يُبْدينَ زينَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ ... وَ لا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ ما يُخْفينَ مِنْ زينَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَميعاً أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ (2)
    زينت خود را آشكار نسازند مگر براى شوهران شان يا... هنگام راه رفتن پاهاى خود را به زمين نزنند تا زينت پنهاني شان دانسته شود (و صداى خلخال كه برپا دارند ،به گوش رسد) و همگى به سوى خدا بازگرديد، اى مؤمنان، تا رستگار شويد.
    وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى؛(3)
    همچون دوران جاهليّت نخستين (در ميان مردم) برج وار ظاهر نشويد( كه همه نگاه ها را به خود متوجه گردانيد).
    يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى‏ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيما؛(4)
    اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلباب ها [روسرى‏هاى بلند] خود را بر خويش فروافكنند. اين كار براى اينكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند، بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آن ها سر زده، توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحيم است.
    در اين آيه از زنان خواسته شده كه با جلباب خود را بپوشند تا به حيا ، عفت و پاكدامني شناخته شده و مورد آزار منافقان و افراد بي مبالات قرار نگيرند.
    جلباب را لباس بلند و گشادي دانسته اند ملحفه مانند كه بر بالاي همه لباس ها مي پوشند و همه بدن را مي پوشاند.(5) مصداق اين لباس به نظرجمعی چادر است، ولي غالب عالمان براي چادر موضوعيت خاصي قائل نشده و هدف را پوشاندن زينت هاي طبيعي و عاريتي و دوري از جلوه گري و خود نمايي شمرده اند. پس اگر كسي بدن خود را با لباس هاي مناسب بپوشاند و جلوه گري و خود نمايي نداشته باشد ، حجاب او كامل است حتي اگر با پيراهني بلند و مانتو باشد.
    فقيهان و مجتهدان هم چادر را "حجاب برتر" شمرده اند ، ولي حجاب را منحصر در چادر ندانسته اند.
    اما متاسفانه امروزه مانتوهايي كه بتواند كار چادر را انجام دهد و بدن و برجستگي هاي آن را بپوشاند، به ندرت ديده مي شود.
    همان طور كه هر شخصي اشيای گرانمايه خود را به خاطر حفظ آن در پوشش هاي مختلفي نگه مي دارد ، شايسته است در امر حفظ دين و ايمان و عفاف خود حريص تر باشد . از چادر كه حجاب برتر است، استفاده نمايد.
    استفاده از چادر علاوه بر پوشش امن تر باعث تبليغ و ترغيب ديگران به اين امر خواهد شد .
    پي نوشت ها:
    1. نور (24) آيه 30-31.
    2. همان.
    3. احزاب (33) آيه 33.
    4. همان ، آيه 59.
    5. مصطفوي ، التحقيق في كلمات القرآن الكريم ، تهران ، بنگاه ترجمه و نشر كتاب ، 1360 ش ، ج2 ، ص96.
    http://www.pasokhgoo.ir/node/23099

18. 6 کاربر از پست مفید هستی.. سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

سلام راستش بحث عقیدتی معمولا با کدورت تموم میشه
    سلام

جان؟ چرا عزیز؟ نه کدورتی نمیشه اگه کارشناسانه باشه . ماشاالله جناب کمان ابرو و دیگر دوستان علم دارن و جواب دادن و میدن و ما هم یاد میگیریم و شاید یه کوچولو گاهی سوالی چیزی داشتیم وارد میشیم.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

20. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

صفحه 5 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)