احتراما اين بخش كاملا مرتبط با بحث عقيدتي (مذهبي) هست.از بحث عقيدتي استقبال رسمي ميشه تا اين بحثها به جاهاي ديگه تالار كشيده نشده و هدر نروند.
بحث كمبود احتمالي دريافت ويتامين دي در افرادي كه از نعمت آفتاب محروم هستند يك بحث پزشكي و مرتبط به متخصصان پزشكي و قسمت پزشكي تالار هست.داشتن حجاب دربرابر نامحرمان ارتباطي به استفاده نكردن از نعمت خداداد نور خورشيدبراي باحجابان نداره.دليل علمي مستند متقن اگه وجودداره كه داشتن حجاب مانع از دريافت ويتامين دي ميشه براي استفاده ارائه كنيد![]()
ویرایش توسط 312 : 13th April 2013 در ساعت 11:18 PM
خيانت فــقـر مي آورد
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
سلام
خیلی حرف خوب و درستی زدین.
چون این حرف نسبت به من مذهبی و همه خانم ها و آقایون مذهبی درسته. که اگر در جامعه برخورد مناسبی نمیشه ما با نشون دادن شخصتمون (درست و طبق مبانی اسلامی) هم نظر دیگران رو تغییر بدیم هم یک نمونه خوب رو معرفی کرده باشیم.
و این رو هم بگم هر آزار و اذیتی هم که شخص در راه دین داری می بینه اجر دینداری اش چند برابر میشه. به شرط نیت خدایی.
این سیره اهل بیت علیهم السلام هم هست که در برابر ناملایمات اجتماعی بهترین رفتار رو از خودشون نشان می دادند..
بله حرف شما درسته...اما...
این مربوط به جمع های نزدیک تر میشه...!
و اینکه نباید در نظر اول دراباره ی کسی قضاوت کرد...
من خودم حتی اگه یک خانم بد حجاب رو ببینم باز هم به خودم این حق رو نمیدم که بخوام دربارش حتی فکر بد بکنم...
من بشخصه یکی از خصوصیاتم اینه که هرکس بهم احترام بگذاره من هم در جوابش احترام میگذارم اما اگه اون شخص احترام نذاره...
پس بهتره سعی کنیم زود قضاوت نکنیم و اگه در یک نفر از یک قشر چیزبدی دیدیم به تمام اون قشر ربط ندیم.
سلام از دوستان عزیزخواهشمندم تا به گروه بحث های عقیدتی بپیوندند تا انشاالله اونجا به نتایج خوبی برسیم!
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام از دوستان عزیزخواهشمندم تا به گروه بحث های عقیدتی بپیوندند تا انشاالله اونجا به نتایج خوبی برسیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)