-
پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم[taajob][negaran]
[golrooz]
سلام بزرگوار
ممنونم از پاسختون
البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت[nadidan][negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سلام بزرگوار
ممنونم از پاسختون
البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت[nadidan][negaran]
بله به نکته خوبی اشاره کردید
فراموش کردم در پست اول قید کنم که هرسه جز از صفحه اصلی میز جدا میشن هم برای شستشوی راحتتر و هم برای حمل آسانتر در واقع تمام قطعات اعم از پایه ها و دو اجاق و سینک از صفحه میز اصلی جدا میشن
یاد یکی از پیکنیک های چند وقت پیش افتادم با دوستان زدیم به صحرا
وقتی خوشگوشت ها نیمپز میشدن روغنشونو میچکوندم رو جیگرها این کار باعث میشد که جیگرها خیلی آبدارو شیرین از آب دربیان[negaran]
http://www.uc-njavan.ir/images/rulikr3nzocyyvnocrhp.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
بله به نکته خوبی اشاره کردید
فراموش کردم در پست اول قید کنم که هرسه جز از صفحه اصلی میز جدا میشن هم برای شستشوی راحتتر و هم برای حمل آسانتر در واقع تمام قطعات اعم از پایه ها و دو اجاق و سینک از صفحه میز اصلی جدا میشن
یاد یکی از پیکنیک های چند وقت پیش افتادم با دوستان زدیم به صحرا
وقتی خوشگوشت ها نیمپز میشدن روغنشونو میچکوندم رو جیگرها این کار باعث میشد که جیگرها خیلی آبدارو شیرین از آب دربیان[negaran]
http://www.uc-njavan.ir/images/rulikr3nzocyyvnocrhp.jpg
سلام دوست عزیز
ممنونم از لطف شما با توضیح تکمیلی تون سوالات ذهنم پاسخ داده شد
در ضمن تشکر از اینکه ما رو از تجربیات پخت انواع کبابها بی بهره نمیکنید
براتون آرزوی موفقیت دارم[golrooz]
-
اینکه ادم میره توی اداره ها واسه کار خاصی میگردی میگردی اخری میبینی طرف نیست....خب یه کاری کنین وقتی از در اداره میام تو بدونم طرف پشت میزش هست یا رفته بیرون خرید...
-
سلام
امروز بدجور حوس کوه نوردی کردی؟ [nishkhand] الان همه بگید باز این فکر کرد[tahavoo]
کولتو برمیداری لوازمو داخلش جا میدی و مهمتر از همه بطری آب ورزشیتو که تو یخچال گذاشتی یخ ببنده داخل کوله قرار میدی
دم ظهر اب خنکت تموم شده فقط مونده یه بطری آب اضافه که حالا دیگه حتما اون هم گرم شده
حدس میزنم تو هم مثل من اگر اب گرم بخوری دل درد میگیری
راه حل چیه؟
چطوری تو این بیابون آب خنک پیدا کنیم؟
کاش میشد این آب گرمو خنک کرد!!!
راه حلو نمیشه بگی اما چاره چیه این دوستمون رو کوه تشنه مونده [nishkhand] منم حساس ;لووول
دستتو تو کوله میبری و هدیه ای که تازه برات گرفتن[nishkhand] در میاری، چون اطلاع داشتن تو عاشق کوهنوردی هستی هدیه ی مخصوص رو داخل کوله گذاشتن
بله یه پارچ آب به نظر میاد خیلی کوچیک و جمعو جور جالبه درب هم داره و ساخت کارخانجات "اخوان تروریست به غیر از برادر کوچکتر" هست
کنار پارچ راهنمایی مصرف کننده رو میخونی که باید قسمت گرداننده ی دستی رو با سیم رابط به پارچ وصل کنی و دستگیره مورد نظر رو بچرخونی تا آب داخل پارچ حسابی تگری بشه
میخوای بدونی چطوری کار میکنه؟ خیلی سادس با چرخونده دستگیره توسط دینام برق تولید میشه و زیر پارچ هم یه قطعه نیمه هادی تعبیه شده که گرمای مایع رو بگیره ازش
جالبه بدونی که چند خروجی رو بخش دستگیره و دینام تعبیه شده برای شارز تلفن همراه و چراغ قوه شارژی و....
تشنگیت رفع شد برا ما هم دعا کن به راه راست هدایت بشیم[nishkhand]
برای گرفتن جزییات نوع نیمه هادی و مدارات مورد نظر لطفا پیغام ندید[khande]
[golrooz]
-
این طرح خوبه اما یه سلول فوتو ولتاییک 10 وات هم میتونه اون قطعه نیمه هادی رو بکار بندازه. بعدش هم دما چال نمیشه منتقل میشه به فکر خنک کردن طرف گرم نیمه هادی باش عزیزم. شب خوش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
این طرح خوبه اما یه سلول فوتو ولتاییک 10 وات هم میتونه اون قطعه نیمه هادی رو بکار بندازه. بعدش هم دما چال نمیشه منتقل میشه به فکر خنک کردن طرف گرم نیمه هادی باش عزیزم. شب خوش.
خنک کردن که تخصص خودمه[nishkhand]
سه تا هیت پایپ شش میلی(طراحی خودم ;دی) + یه هیت سینک 5*5 و یک فن یک سانتی 5*5
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
خنک کردن که تخصص خودمه[nishkhand]
سه تا هیت پایپ شش میلی(طراحی خودم ;دی) + یه هیت سینک 5*5 و یک فن یک سانتی 5*5
میشه ولی کمه. تجربه خود من میگه یه هیت سینگ آلومنیومی و یه کاسه آب معجزه می کنه. شما که به آب دسترسی داری باید برای خنک کردن طرف گرم استفاده کنی دیگهککنننننننننننککک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
میشه ولی کمه. تجربه خود من میگه یه هیت سینگ آلومنیومی و یه کاسه آب معجزه می کنه. شما که به آب دسترسی داری باید برای خنک کردن طرف گرم استفاده کنی دیگهککنننننننننننککک
استفاده از مایعات البته کارایی بالاتری داره اما این وسط راحتی استفاده توسط کاربر ملاک ما هست
بنده با این روش ریز پردازنده با die size 10*10mm با توان مصرفی 140w خنک کردم، خنک کردن یه نیمه هادی با توان 80w و با die size 40*40mm که دیگه هیچی نیست[nishkhand]
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
استفاده از مایعات البته کارایی بالاتری داره اما این وسط راحتی استفاده توسط کاربر ملاک ما هست
بنده با این روش ریز پردازنده با die size 10*10mm با توان مصرفی 140w خنک کردم، خنک کردن یه نیمه هادی با توان 80w و با die size 40*40mm که دیگه هیچی نیست[nishkhand]
[golrooz]
سلام ممنون از اینکه اطلاعات و ابتکاراتتو در اختیار میزاری.اگه تمایل داری روی مطلبت حساب باز کن و یه تاپیک براش بزن تا زیاد روی این مسائل توی این تاپیک متمرکز نشیم [golrooz]
صدای هواپیما برای خانه های مسکونی نزدیک فرودگاه ها و صدای قطار برای خانه های مسکونی نزدیک راه آهن ها واقعا آزاردهنده است
سیستمی هست که وقتی با موبایلمون از جایی عکس میگیریم یک فایل هم به عکس ضمیمه کنه حاوی ادرس مکان جغرافیایی عکس باشه؟یا بشه توسط اون فایل مکانی که عکس گرفتیم رو روی gps موبایل بهمون نشون بده
یه وقتایی از یه جاهایی عکس میگیری میخوای به یکی مسیر رو نشون بدی که چجوری بره و ازونجا بازدید کنه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام ممنون از اینکه اطلاعات و ابتکاراتتو در اختیار میزاری.اگه تمایل داری روی مطلبت حساب باز کن و یه تاپیک براش بزن تا زیاد روی این مسائل توی این تاپیک متمرکز نشیم [golrooz]
سلام
چشم[nishkhand]
بچه ها هیچکی اینجا متمرکز نشه [khande]
[golrooz]
-
نقل قول:
سلام
چشم[nishkhand]
بچه ها هیچکی اینجا متمرکز نشه [khande]
[golrooz]
ممنون[nishkhand]
پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوست عزیز سلام
متنی که در زیر این خط قرر میدهم کپی متن صفحه اول تاپیک هست.
این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.
امیدوارم واستون مطلب جا افتاده باشه.
چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه
یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس
خب بهتره حالا دوباره روی موضوع فکر کنید[golrooz]
[nadanestan]
نه اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردن و میشه یه کاری کرد که به برنامه های حودشون بیشتر پایبند باشن..[cheshmak]
-
گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینکه ادم میره توی اداره ها واسه کار خاصی میگردی میگردی اخری میبینی طرف نیست....خب یه کاری کنین وقتی از در اداره میام تو بدونم طرف پشت میزش هست یا رفته بیرون خرید...
شوماخر عزیز شما کلا عشقه پیشبینی از راه دور هستیناااااا. [nishkhand] [khande]...تاکسی از دور مشخص شه پره یا خالی...کارمند از قبل مشخص شه پشت میزش هست یا نه...؟؟!!!!! [sootzadan] اگه میشد که عالی بود...
والا من خودم بعضی اوقات یادم میره چیو باید شارژ کنم!! گوشیمو و اعتبارش؟ ،لبتاپو،؟ کارت اتوبوسو؟ کارت دانشجویی رو(تو دانشگاه ما خریدو استخرو ....با کارت دانشجویی انجام میشه.نیس با کلاسیییییییم[khanderiz]).؟... میترسم 4 روزه دیگه صبح به صبح مجبور شیم خودمونم ساعتی شارژ کنیم...[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
شوماخر عزیز شما کلا عشقه پیشبینی از راه دور هستیناااااا. [nishkhand] [khande]...تاکسی از دور مشخص شه پره یا خالی...کارمند از قبل مشخص شه پشت میزش هست یا نه...؟؟!!!!! [sootzadan] اگه میشد که عالی بود...
والا من خودم بعضی اوقات یادم میره چیو باید شارژ کنم!! گوشیمو و اعتبارش؟ ،لبتاپو،؟ کارت اتوبوسو؟ کارت دانشجویی رو(تو دانشگاه ما خریدو استخرو ....با کارت دانشجویی انجام میشه.نیس با کلاسیییییییم[khanderiz]).؟... میترسم 4 روزه دیگه صبح به صبح مجبور شیم خودمونم ساعتی شارژ کنیم...[tafakor]
زندگی ایده آل یه بخشیش همینه دیگه که شما اسم پیش بینی رو گذاشتید روش.اینکه وقت هدر نره.
ممنون.
من حاظرم پیتزا یخ زده تو سوپر مارکت باشه بخرم بیارم خونه گرم کنم بخورم.چون حدود 20 دقیقه باید تو پیتزا فروشی منتظر بمونی.
خیلی از معابر شهری خالی از صندلی و جای استراحت هستند.حتی خیلی از فروشگاه های بزرگ...
اینکه خانوادگی با ماشین برید مسافرت برای چند روز و اونجا برای تفریح فقط یک ماشین دارید.اما سلیقه ها متفاوت .کارها متفاوت.یه وقتی تو میخوای مثلا بری جنگل اما پدرت میگه من ماشینو میخوام غروب برم نون بگیرم [nishkhand] البته درباره این موضوع قبلا تو سایت یه ایده ای داده شده بود.اما خب این مشکلیه که من خودم دارم.
-
آقای شوماخر پیتزا یخ زده الان دیگه تو سوپرمارکت ها پیدا میشه. بخواید میتونم اسم کارخونشم بگم!!! [sootzadan]
آره چرا رو شیشه عینک ها برف پاک کن کوچولو نمیذارن، آخه تو بارون............. [tafakor]
-
اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه
اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...
اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه
-
از اینکه یکی به آدم دستور بده .[nishkhand]
-
آزار دهنده ترین چیز اینه همیشه مجبور باشی در همه کارها تنها باشی و تنهایی انجامشون بدی. اونوقت کسایی که حقشون نیس بی دردسر کاراشون حل میشه
این خیلی رنج آوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...
اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه
یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)
اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)
صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنون[nishkhand]
پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....
الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر
بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی
-
"دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد"
آزار دهنده ترین جمله تو زندگیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
[right]
یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)
اره فکر کنم اگه درست یادم باشه اسمش google client هست.باهاش کار کردم.خیلی کمک میکنه
اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)
صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه
خیلی از ماشینا دیگه بین صندوق عقب و ردیف عقب حفاظی نیست.وقتی میخوان بار زیادی تو صندق بزارن صندلی های ردیف عقب تا میشه و کلی به فضای صندوق اضافه میشه.اما نمیدونم چرا صندلی ها عقب نمیره ادم راحت دراز بکشه
الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه
تو بازار ایران راحت پیدا میشه؟از لحاظ قیمت چجوریه؟
بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی
من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده [nishkhand]
-
همسایه بغلی ما همیشه باهم کتک کاری دارن صداش ازارم میده مخصوصا وقتی دارم درس میخونم
یاسرجلسه امتحان خودکارم یهو قطع میشه بی دلیل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده [nishkhand]
دقیقا
برای همین من چون تنبلم اول میگردم ببینم خارجیها چطور مشکل رو حل کردن بعد برای مشکل خودمون یه راه حل ساده که بشه اجرا کرد تو ایران پیدا میکنم!
خوب اونا وقتی حلش کردن ما هم از تجربیاتشون استفاده کنیم خوبه دیگه!
تو ایران ندیدم ولی تکنولوژیش تو ایران هست
کسی تا حالا حال و جرات پیدا نکرده تجاری کنه
-
من مشکلم آپ کردن تصاویره! [khastegi]خیلی وقتگیره!!!!!!!!!![negaran]
چرا نمیشه همونجایی که میذاریم خودش آپ شه ![soal] اصلا آپ برای چی هست[nishkhand]
داداش محمد شوماخر دوباره الان دعوا نکنی مارو که این آخه اختراع میشه!!!!؟ [nadidan]( مث دفعه های قبل[sootzadan][nishkhand]) خدا رو چه دیدی برادر شاید بشه!
[golrooz]
-
دیدار غافلگیرکننده با سوسک...وقتی داری توtv برنامه مورد علاقتو تماشا میکنی یهو میبینی یه سوسک رو دیوار پشتی داره راه میره
-
_ در خلال سالهای گذشته، هر سال تقریبا یک فلش مموری گم کرده ام (قیمت فعلی یک نمونه 16 گیگابایتی حدود 45000 تومان است)
_ بچه همسایه، گاهی بی خبر ، درب آپارتمانشان را باز کرده و دمپائی یا کفش بزرگسالان را می پوشد و بعد ..... سقوط ناجور از پله ها !
_ نمایشگر عقربه ای سوخت خودرو خطی نیست (از نصف به بالا خیلی یواش میاد پائین و از نصف به پائین، سریعا به انتها نزدیک می شود)طوری که در سفرها، گاهی واقعا انسان را غافلگیر می کند.
_ توی فروشگاههای زنجیره ای، نمیشه سریعا قیمت بعضی کالاها را دانست یا جمع مبلغ آنها را برآورد کرد، بنابراین، تقریبا همیشه باید آماده شوکه شدن در برابر گیشه باشیم!
_ برای رفتن به مطب پزشکان، مراکز رادیولوژی و ...سایتی نیست که بتوان ضمن مشاهده روزها و یا ساعات کاری مطب، اقدام به گرفتن نوبت اینترنتی کرد تا وقت انسان ها کمتر تلف شود. (همچنین است در باجه های بانکها، کارگزاریهای بیمه، مراکز معاینه خودرو، شهرداریها، ادارات ثبت، داروخانه های بزرگ و ...)
_ گاهی در خیابان، بیابان و ... نیاز پیدا می کنم ترجمه لغتی را از زبان اصلی به زبان فارسی (یا بالعکس) بدانم، ولی حتی با گوشی هوشمند امکانش همیشه فراهم نیست. چون نمیشه نوع زبان اصلی واژه را سریع تشخیص داد.
_ به راحتی و با ایمنی اطمینان بخش نمی توان اطفال شیر خوار - با آن بدن لیز و لغزنده - را در حمام یا سینک تمیز کاری کرد.
_ نمیشه بدون خونریزی (!)، قند خون را با دستگاه گلوکومتر اندازه گیری کرد.
_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب می رود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )
_ وقتی در خیابان گرسنه می شوی و می روی یک فروشگاه مواد غذائی تا تنقلات بگیری، می بینی انواع کیک، بیسکویت، آجیل، شیرینی، آب میوه، نوشابه و ... هست که یا شیرین هستند (مضر برای دیابتیها و دندان) و یا شور (مضر برای مبتلایان به فشار خون و بیماران کلیوی) یا چرب
_ وقتی می خوای تو پارک بدمینتون بازی کنی، کمترین وزش باد، روند بازی را نابود می کند!
_ وسایل بازی که در پارکها نصبند، تابستانها زیر تابش مستقیم آفتاب، به شدت داغ و غیر قابل استفاده هستند و زمستانها هم، به شدت یخ زده و نمور ! کاش دست کم یک سایه بان گسترده بر فراز آنها نصب می شد.
_ چیز دیگری که من را می آزارد، وضعیت بازار طلا فروشان در ایران است. به نظر من یک جور کلاه برداری رسمی و به ظاهر مباح راه انداخته اند. آنها مبالغ زیادی هنگام فروش طلا به عنوان 20 درصدسود فروشگاه، 10 درصد مزد ساخت، 5 درصد مالیات ارزش افزوده و ... از شما دریافت می کنند. اکثرا شبه نگینهای شیشه ای روی زیور آلات را به قیمت طلای 18 عیار به مشتری می فروشند. و 24 ساعت بعد....
وقتی بخواهی همان طلا را به خودشان بفروشی، سود را کم می کنند، آن را طلای کهنه حساب می کنند، نگینها را از آن خارج کردهو بعد وزن می کنند، آن را می سوزانند و هوای بین جدارهای طلا را خارج می کنند و تازه می فهمی قیمت واقعی طلائی که خریده بودی چقدر بوده است!
این روش آن قدر مرسوم و جا افتاده است، که مردم هم نسبت به این روند بی تفاوت شده اند. این کار با برقراری امکان عرضه مستقیم طلا از سوی کارگاههای معتبر طلاسازی و یا با دخالت موثر دولت در فرآیند فروش زیورآلات حل می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب برود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )
I’m Yo-Yo Over This!
It’s not the first time you heard us warn you about the repercussions of sitting on the computer for too long. Stiff back, sore wrists, numb legs….the list is endless! Looks to me that we all need a YoYo Mouse! This cute concept forces you to get up and do some Yo-Yo tricks to re-energize it because the battery drains out fast! Works best for me be, given that my wireless mouse runs out of battery ever so often!
Designer: Shih-Chan Chiu
-
وقتی داری ی فیلم خفن میبینی یهو دستشوییت بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][negaran]
-
اونچه منو آزار میده نداشتن یه ctrl + z برای زندگیه[sootzadan]
این تصویر بالاییه رو دیدم یاد غرغرای خودم موقع نشستن برادرم پای سیستم میفتم...فکر کنم بد نباشه یه کمربند ایمنی به صندلی بسته بشه تا دیگه موقع نشستن قوز نکنن
-
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!
سلام
بله این دستگاه ها به صورت یه دستگاه جانبی هستن که اونی که درموردش خونده بودم با بلوتوث هم با موبایل ارتباط برقرار میکرد(نمیدونم همه اینجورین یا نه)....منظورم یه جورایی پرینتر سرخود بود
ممنونم [golrooz]
-
هم اکنون سوزش حاصل از سوختګی داره آزارم میده ![gerye]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
با اجازه اقای متقی[nishkhand] ما ارادت داریم خدمتشون...
الان نقل قول میزنن...این که مشکلی نیست..خیلی وقته پماد سوختگی اومده...استفاده کنیین..[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.
منم می خوام ولی اصفهان نیستیم که آخه !!!
برام بفرستین [nishkhand] البته الآن سوزشش خیلی کم شده فقط ردش نمونه که اونم فکر کنم یه دو سه ماه دیګه بره ولی خب احتیاط شرط عقله [cheshmak]
-
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
سلام
آره ، به نطر من خوبه [shademani2]