فروشنده هایی که اخلاق خوش ندارند .
نه نه ، کلاً افرادی که اخلاق خوش ندارند .![]()
ویرایش توسط "VICTOR" : 14th July 2013 در ساعت 09:36 AM
خب من تا هفته آینده یه دستگاه اختراع میکنم که فروشنده هارو خوش اخلاق کنه ....فروشنده هایی که اخلاق خوش ندارند .
نه نه ، کلاً افرادی که اخلاق خوش ندارند .![]()
171717 عزیز قبل از اینکه این پست رو بزنید هیچ کدوم از پست های قبلی رو خوندید؟
اصلا قبلیا نه پست اول تاپیک رو خوندید؟
این آنچه که شمارا میازارد با اون آنچه که شمارا میازارد فرق داره.
با کمال احترام ببخشید اگه تند حرف زدم... اما قبل از شما هم 2تا پست اشتباه بود....![]()
بی نظمی و بی برنامگی بعضی ها...
دوست عزیز سلام
متنی که در زیر این خط قرر میدهم کپی متن صفحه اول تاپیک هست.
این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.
امیدوارم واستون مطلب جا افتاده باشه.
چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه
یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس
خب بهتره حالا دوباره روی موضوع فکر کنید
![]()
الان تنها چیز که داره منو میازاره این بوی رنگیه که نمیدونم از کجا داره میاد
کم کم بیهوش میشم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
خیلی موضوع تاپیک جالبه ها....
خوب پس بذارین چند تا مشکل رو بگم که ایشالا جرقه رفع اون به ذهن خلاق شما برسه...
1- پا کردن سفره ی بعد مهمونی...
2-کمبود فضای اتاق و در نتیجه کمبود قفسه متابخانه و مجبور شدن قرار دادن کتاب ها روی هم
3- نداشتن لیبل عنوان کتاب در شیرازه کتاب که مجبور میشی برای فهمیدن کتاب اونو حتما از قفسه در بیاری..
4- صدای پاشنه ی کفش خانوم ها
فعلا اینا یادم اومد... به ذهنم چیزی اومد باز میام میگم![]()
سلام
زمانی که داخل منزل کلافه شدیم و تصمیم میگریم چند ساعتی رو همراه با افراد خانواده بیرون از خونه بگذرونیم، میزان وسایل همراه نقش به سزایی در هرچه بیشتر لذت بردن ما از پیکنیک ایفا میکنند
همراه داشتن همزمان اجاق کباب پز زغالی و اجاق گازی و همچنین وسیله ای شبیه سینک ظرف شویی برای شستن ظروف و میزی که بشه روی اون مواد اولیه غذا رو آماده کرد و جایی برای آویزون کردن و نگه داشتن ظروف به نظر غیر ممکن میاد چون فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و حمل و نقل این همه وسیله کار بسیار سختی است
اما مشکل ما با با این آشپزخانه قابل حمل به راحتی قابل حله
اگر رو به روی میز ایستاده باشیم از سمت چپ به راستی میتونیم به ترتیب اجاق گازی رو ببینیم که کپسول کوچیکش زیر میز قرار داره و بعد از اون در وسط سینک ظرفشویی رو می بینیم که تانکر ده لیتری آب اون توسط یک پایه ی استیل آویزان شده و لوله ای برای خروج مواد داخل سینک زیر سینک تعبیه شده که تا روی زمین امتداد پیدا کرده و شما میتونید با حفر یکی گودال کوچیک زیر میز و قرار دادن لوله سینک داخل اون از شر آب های مزاحم خلاص بشید
بعد از سینک، اجاق کباب پزی زغالی رو میتونیم ببینیم که همانند اجاق گازی یک لبه نگه دانده استیل بسیار شکیل به قطر 5 سانتیمتر داره
در زیر میز هم ظروف ما آویزان شدن که به راحتی قابل دسترس هستند
یک میز به ابعاد 1*1.5 متر که پایه های اون از بدنه اصلی جدا میشه و خود صفحه اصلی و رویی میز از وسط به دو نیم تا میشه و روی هم قرار میگیره، میز ما در یک جعبه پنجاه در صدو پنجاه سانتی مخصوص همین آشپزخانه پرتابل قرار میگیره و به راحتی داخل جعبه ماشینمون که سمند سفید ال ایکس مدل نود هست جا میشه
حالا برید این طرحو ثبت کنید بعد تجاری سازیو صنعتیش کنید میلیارد میلیارد پول بزننین جیب بعدش برید پشت سرم بگید تروریست فلانه تروریست بهمانه باشه دارم براتون
![]()
I AM ADRENALINE
سلام دوستان
من چون علاقه زیادی به کارهای فنی دارم جعبه ابزار خیلی برام اهمیت داره و یک موردی که آزارم میده عدم امکان دسترسی به یک جعبه ابزار سیار با چیدمانی منظم هست هر چند یک کمد ابزار هم درست کردم و گاها میزهای با طراحی های زیبای خارجی هم در نمایشگاه های صنعتی دیدم ولی هنوز با صندوقچه سیار ابزارهام مشکل دارم اکثرا پیدا کردن ابزار آلات با کمی معضلات همراهه و هم با توجه به حجم ابزارها چینش منظمی نمیتونیم به همه ابزارهامون بدیم
مورد بعدی جعبه پیچ و مهره ها و میخ و واشرهاست که من هر چند برای این منظور یک جعبه مخصوص براش قرار دادم و دسته بندی کردم ولی باز هم هر چند وقت یکبار باید یک نظمی به اون بدم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)