اونچه منو آزار میده نداشتن یه ctrl + z برای زندگیه
این تصویر بالاییه رو دیدم یاد غرغرای خودم موقع نشستن برادرم پای سیستم میفتم...فکر کنم بد نباشه یه کمربند ایمنی به صندلی بسته بشه تا دیگه موقع نشستن قوز نکنن
اونچه منو آزار میده نداشتن یه ctrl + z برای زندگیه
این تصویر بالاییه رو دیدم یاد غرغرای خودم موقع نشستن برادرم پای سیستم میفتم...فکر کنم بد نباشه یه کمربند ایمنی به صندلی بسته بشه تا دیگه موقع نشستن قوز نکنن
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن
هم اکنون سوزش حاصل از سوختګی داره آزارم میده !![]()
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)