من خیلی عذر خواهی میکنم که این چنین تصاویر را ارسال میکنم فقط جهت یادآوری برای جوانان هست
شنبه سوزی و راهکارها
پیشاپیش آغاز مانور جنگ جهانی سومو شبیه سازی انفجار های قاره ایو آزمایش بمب های اتمی نوین بر تو مسئول ویژه برگزاری مراسم مبارک !

بالاخره به روز 4 شنبه سوری یا همون 4 شنبه سوزی خودمون داریم نزدیک میشیم و بد نیست دوستان تجربیات خودشون رو در این زمینه باهم به اشتراک بزارن تا اگر مصدوم شدن و یا با مصدوم مواجه شده بدونن که چه کاری باید کرد
در بیشتر موارد چون برای کوبیدن مواد منفجره به در و دیوار و حتی زمین سر فرد به سمت محل انفجار خم میشه برای همین بیشترین صدمات در سر و صورت و دستها به وجود میاد که توصیه ابتدایی در این زمینه استفاده از کلاه ایمنیه

البته با پیشرفته تر شدن مواد منفجره بیشتر در این شب ادم یاد مناطق جنگی می افته تا کوچه و خیابان
زمان ما گوگرد چندتا دونه کبریت رو میریختیم توی قسمت برنجی دارت و با یک تکه کش کوچیک یک پیچ رو بهش می بستیم و در اثر پرتاب روبه بالا و برخورد پیچ با گوگرد می ترکید و کلی کیف میکردیم و همزمان هم کلی فحش می خوردیم
اما الان اونقدر سرو صدا زیاد شده که کسی صدای فحش ها رو نمیشنوه
ولی خداییش فقط یک لحظه هست بین اینکه تا سال بعد رو با سلامت زندگی کنی یا تا آخر عمرت رو معلول و ناتوان
فقط یک لحظه
البته معلممون در دوران نوجوانی یک راهکار ایمن داد که به نظرم خیلی خوب بود
ایشون میگفت یک سماور رو بزارید وسط کوچه و صبر کنید جوش بیاد انوقت از روش بپرید و بگید :
\" بخار تو از من بی بخاری من از تو \"
علاقه مندی ها (Bookmarks)