امروز اگر رفتارهایی مرا رنجوند
اما خدا با برف زیبایی که در حال بارشه ناراحتیش را از دلم بیرون کرد
والبته حضور جناب آقای رضا رفیع طنز پرداز محبوب کشور تو جشن امروزمنون منو خیلیی خوشحال کرد
امروز اگر رفتارهایی مرا رنجوند
اما خدا با برف زیبایی که در حال بارشه ناراحتیش را از دلم بیرون کرد
والبته حضور جناب آقای رضا رفیع طنز پرداز محبوب کشور تو جشن امروزمنون منو خیلیی خوشحال کرد
درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت،
بی عرضگی را صبرو با تبسمی بر لب؛ این حماقت را حکمت خدا می نامند.(گاندی)
یکشنبه قراره بیست و پنجمین آهنگ هیپ هاپی که آهنگسازیش رو من انجام دادم روی سایت ها منتشر بشه. از روزی که شروع به اهنگسازی و میکس و مسترینگ کردم بیشتر از 2 سال میگذره....
با خیلی از افراد اشنا شدم. خیلی چیزهای یاد گرفتم و نسبت به دوستام مزیتی کسب کردم و اونم این بوده که دستم تو جیب خودم بوده و نه پدرم!
امیدوارم به اون نقطه ای که میخوام برسم
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
امروز بره دیگه برنگـــــــــــــــــــــ ــــرده یعنی مردم و زنده شدم!!!!!البته نه زنده الان جنازه هستم مرده متحرک
از چهار شب کل بدنم قاطی کرده انقدر درد دارم اونم چی کل بدنم حالت تهوع که کشت منو کل بدنم میلرزه یعنی صبح داد میزدم آآآآآآآآآآآآآآآآآ مغزم داره تکون میخوره.....نای نوشتن ندارم
خدا سلامتی هیشگی رو ازش نگیره حتی یه سر درد ساده...........
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
از این نوع بودنم بیزارم از دیروزم دلگیرم باید با خودم صحبت کنم حوصله ام از خودم سر رفته آدمم انقدر ...
حواست کو؟ داری چیکار میکنی؟دقیقا چی میخواستی الان چی شد؟ یکم نگران خودت باش یکم استرس و نگرانی کسی رو نکشته نترس نمیمیری...
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
از امروز یه تصمیم هایی گرفتم
یه برنامه ها ویه سری اهداف رو برای خودم تعریف کردم
خداکنه بتونم بهشون عمل کنم
دیروز قرار بود دوستم بیاد
خداکنه اومده باشه
دیر وقت بود بهش زنگ بزنم
الانم که حتما خوابه
پس نمیتونم زنگ بزنم بهش.
اینقد بیمعرفته که خودش خبر نمیده خودم باید زنگ بزنم
نمیدونم شاید خسته بوده اباجی مان.
خداکنه اومده باشه.
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
تجربه ای که تو این مدت کسب کردم به من این رو میگه که همراه درمان دارویی بهتره که تا حد امکان تنوع به زندگی جهت درمان افسردگی اضافه شود.
برای مثال استفاده از چند عطر گوناگون و یا تغییر برنامه های روزمره و حتی تنوع دادن در مسیرهای رفت و آمد و طعم آدامس ها هم میتونه تاثیرگذار باشه....
در نهایت میتونم بگم بین قرص هایی که تا الان مصرف کردم "سرترالین" از همه بهتر بوده.....
نمیدونم چرا اینارو اینجا نوشتم.گفتم شاید بدرد یکی دیگم بخوره
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
یعنی امروز به این نتیجه رسیدم که اگه من رشته انسانی درس میخوندم بخدا فیلسوفی میشدم واس خودم
کاش هیچوقت رشته ریاضی وتجربی وانتخاب نمیکردم
الان تازه برگشتم از ازمون
زیستم افتضاح بود
زندگی بهتر ازاین نمیشه
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)