با درود.
ببخشید قبلا در قسمت بالای صفحه ، فعالیت های انجمن به صورت زنده وجود داشت! چرا حالا نیست؟!
با درود.
ببخشید قبلا در قسمت بالای صفحه ، فعالیت های انجمن به صورت زنده وجود داشت! چرا حالا نیست؟!
با سلام خدمت تمامی دوستان
ضمن عرض خسته نباشید به مدیریت و عوامل فنی انجمن
من میخواستم مشکلی رو که مدتیه دارم در این قسمت عنوان کنم
البته ممکنه با این مشکل دوستان هم روبرو شده باشند
در قسمت ویرایش تنظیمات شخصی در بخش کنترل پنل پروفایل ، ما گزینه ای داریم که میتونیم با انتخاب اون
تمامی پیام های خصوصی که برامون میاد رو از طریق ایمیلمون به صورت اطلاع رسانی دریافت کنیم
تصویر نمای امکان در بخش ویرایش تنظیمات شخصی :
من تقریبا تا چند وقت پیش از این امکان بدون مشکل استفاده میکردم اما مدتی هست این امکان بصورت نا منظم فعال شده ..
به این صورت که هیچ کدوم از اطلاع رسانی های پیام های خصوصیم در موعد خودش بهم اطلاع رسانی نمیشه مثلا حدودا میشه
گفت هر یک ماه یکبار بصورت یکجا همه این اطلاع رسانی ها در ایمیل من صورت میگیره در حالیکه دیگه دریافت اونها برام
فایده ای نداره چون مشمول گذر زمان شدن
و مجبورم همه اونها رو از ایمیلم حذف کنم و عملا این امکان با این شرایط برام کاربردی نداره
لذا با توجه به اینکه ضرورت این امکان در دریافت پیام های خصوصیم برام دارای اهمیت هست از مدیریت و عوامل فنی محترم
در خصوص رفع این اشکال تقاضای راهنمایی دارم .
پیشاپیش از مساعدت و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم
با سلام خدمت زهره خانم عزیز
دقیقا برای من هم همین امروز شاید بشه گفت بیش از 80 تا از این اطلاع رسانی ها در ایمیلم دریافت کردم
این پیامها همه پیامهایی هستند که در طول زمان های مختلف ما با کاربران مکاتبه هایی در پیام خصوصی مون داریم و یکجا برامون اطلاع رسانیمیشن با این شرایط خواسته ما رو از اون امکان برآورده نمیکنه
ممنون از شما و همراهی تون در این خصوص
ویرایش توسط Almas Parsi : 24th February 2015 در ساعت 02:15 PM
سلام خدمت مدیریت محترم
ممنون از پاسختون ...
برای حل این مشکل راهکاری وجود نداره ؟؟؟
این روالِ اولویت بندی یا تعیین صف برای ایمیل های اطلاع رسانی رو برای همیشه اعمال کردید ؟؟؟
اگر پاسختون مثبت باشه پس عملا این امکان دیگه برای ما کاربردی نخواهد بود
اگر هم مقطعی هست که ما منتظر اعمال تغییر باشیم ....
ممنون میشم در این خصوص پاسخ بفرمایید تا در صورت غیر کاربردی بودنِ امکان ، گزینه انتخابی مون رو غیر فعال کنیم .
با تشکر از اینکه زمان برای پاسخگویی به سوالات میگذارید
چون ما همیشه ارسال ایمیل اطلاع رسانی نداریم این روال موقتی بوده و الان اگر پیام خصوصی دریافت کنین در همون لحظه ایمیلش رو دریافت می کنین.
در اصل نمیشه اولویت های ارسال رو تغییر داد ولی ارسال ایمیل هم موقتی خواهد بود که فعلا ما ایمیلی در صف نداریم و تا دو ماهه ی آینده ایمیلی قصد ارسال نداریم.
البته در زمان ارسال ایمیل هم میشه سرعت ارسال رو زیاد کرد که سریعتر صف خالی بشه
موفق باشید
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
سلام بر شما.
پیشنهاد دارم بخشی هم به جهت جستجو، بر اساس رشته تخصصی کاربران در بخش جستجوها قرار داده بشه.
افزودن این امکان به بخش سیستم جستجو سایت، سبب میشه فضای مناسب تری برای آشنایی اعضا و به صورت هدفمند تر شکل بگیره و زمینه مناسبی را برای دریافت راهنمایی ، تبادل اطلاعات ، دعوت نمودن اعضا بر اساس تخصص شان برای گفت و گو در مورد موضوعی تخصصی و فعالیتهای تیمی و برنامه ریزی به این جهات و ......فراهم بشه. و البته از برخی از حواشی در سایت کاسته بشه.
البته این پیشنهاد مدتی قبل مطرح شد و پاسخ آن نیز دریافت شد. ولی خالی از لطف نیست قدری با تامل بیشتری به این موضوع و موضوعاتی اینچنینی که نتیجه اش به پیشرفت سایت و رفاه حال کاربران کمک میکنه پرداخته بشه.
سپاس از شما...
Client....![]()
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
با درود
پیش نهاد میکنم ؛ بمناسبت نوروز
کاربران بن شده ؛ رو رفع بن کنید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)