مهم نیست ..
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:43 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
ای کاش ما به این عراقیا کمک نمی کردیم
تا الان داعش سر همشونو بریده بود((((((
بازم فوتبالمون نشد
لعنت به تو ای داور نامرد(((
دقیقا پنجمین جام ملتهاییه که گریم گرفت
دیگه خسته شدم
خدا لعنتت کنه داور؛
ویرایش توسط Capitan Totti : 23rd January 2015 در ساعت 12:50 PM
گلوم درد میکنهاز بس جیغ زدم
ایران عراق ایران عراق ایران عراق....
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
بلاتکلیفی خیلی سخته
ادم دیوانه میشه اقا اره یا نه دیگه کی حوصله داره این همه منتظر بمونه اخه.بنارو گذاشتم بهترین حالت ممکن نمیتونم فکر بدترین حالت کنم اصلااااااااااااااا.نمیدون ــــــــــــــــم دیــــــــــــــــــــگه.. ....امیدوارم خبر خوش بتونم بدم به امید خدا.............
93/11/03
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
مهم نیست ..
ویرایش توسط تووت فرنگی : 21st March 2015 در ساعت 04:43 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
من با خودم خیال میکردم فیزیک و شیمی افتضااااااااااااااااااااا اح دادم..احساس میکردم فیزیک میام رو 16!
اینقدر مامانمو ترسوندم.....زنگ زد به دبیر فیزیکم..من اصلا دوست ندارم مزاحمش بشم....ولی خب چاره ای نیست....مامانم خیلی سمجه!هرکاری کردم زنگ نزنه،نشد!
ولی شنیدم فیزیکمو شدم 18/5خوشحالم....من راضیم از همین....چون واقعا حتی یه دورم برگمو چک نکردم و جوابا همهههههههههههههه قلمبه سلمبههههههههههههههههههه.... ..
چهارشنبه هم دبیر ریاضیمون اومد....ازمون خواست نمراتمو حدس بزنیم چند میشیم....همه بالا میگفتن اما پایین تر بودن....منم که احساس میکردم بالای 18 میشم گفتم 17،دبیرمم گفت درسته....شانس اوردم حدسم درست در اومد یه نمره گرفتم....وگرنه....
در کل من قربــــــــــــــــــــــ ــــــــــــون دبیر فیزیکم بــــــــــــــــــرم
فقط نمیدونم چرا سعادت ندارم تو سایت ببنمش....فکر میکردم خیلی وقته نمیاد سایت اما انگاری سال 2015 هم سر زده
تنها ترسانم از شیمی هست فقط...![]()
همین الان بشینید پای شبکه ی دو...
![]()
خدايا شكرت
اين هفته آخرش هم عالي گذشت
همين كه يه عزيز مازني رو پيدا كردم كه تو فعاليت هاي مربوط به مازندران از من هم طالب تره خيلي برام جاي خوشحالي داشت
اينكه ديشب در عرض 5 دقيقه برنامه ريزي شد تا بريم كهريزك و يه روز عالي تو اون فضا سپري شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)