به نظر من این اخریه اگ چشاش خاکستری یا مشکی بودن . ارایش بیشتر بهش میومد
به نظر من این اخریه اگ چشاش خاکستری یا مشکی بودن . ارایش بیشتر بهش میومد
من سایه بفنش میزنم خیلی به چشمام میاد چشمای من مشکیه یه ذره ام زیادی گنده![]()
Cold as ice And more bitter than a December
Winter night That’s how I treated you
سلام.
نه عزیزم خوب میشه.
اینجا هم زیر چشم فقط یکم تیره زده خیلی کاری نکرده.
در رابطه با چشم های عسلی هم مطلب زیر رو پیدا کردم براتون.
انشالله مفید باشه.
در سایتی خوندم که نوشته بود برای چشمان سبز رنگ زیبا تره که از سایه هایی که یاد آور غروب آفتاب باشه استفاده کنیم.مثل رنگ های مسی و توناژ های اون.چون درخشش و جلوه بیشتری به چشم سبز رنگ میده.در واقع از رنگ هایی که مکمل هم هستن استفاده بشه مثل سبز و نارنجی که مکمل هم هستن.
مثل عکس زیر:
برای چشم های عسلی رنگ از هر رنگی میشه استفاده کرد اما اینجا از آبی کاربنی روشن استفاده کرده که باز هم یه رنگ مکمل محسوب میشه و البته جلوه رنگ چشم رو هم بیشتر می کنه.
برای رنگ چشم آبی بهتره سایه استفاده نشه چون به خودی خود زیبایی دارن اما خب رنگ های صورتی و توناژ های بنفش و البته مشکی بسیار زیبا می شن برای این چشم ها.
و البته برای چشم های قهوه ای رنگ .... این افراد می تونن از هر رنگ سایه ای به صورت کم رنگ یا پررنگ اسفاده کنن اما هیچ چیز به اندازه رنگ دودی براق یا نقره ای و توناژ های اون جلوه و جذابیت این چشم ها رو زیاد نمی کنه.
![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
این یه مدل هستش که توی عکسام پیدا کردم
البته به نظر من زیاد هم جالب نیست که همه چیزتون یک رگ باشه بنفش را با طلایی ست کنید کیف وکفش وبدلیجات طلایی ونگین های سبز فیروزه ای منظورم سبز ابی که بیشتر رنگ سبز داشته باشه
ارایش چشمتونم طلایی وسبز باهم خیلی جالب میشه شاید همه پسند نباشه اما شیک هستش
البته زیباترین ارایش چشم ها ارایشی هستش که مشکی باشه چشمها را درشت تر وجذابتر نشون میده
![]()
اخی این مدل مو یبار خودم مدل عروس شدم شبیهشو ارایشگره کار کرد . البته به سلیقه خودش بود . جلوشم یه وری زد با تور عروس خیلی شیک شد
خب شاینی این سبز طلایی عکسشو برام میزاری ببینم چ جوریه
خیلی ممنون اجی
- - - به روز رسانی شده - - -
اخی این مدل مو یبار خودم مدل عروس شدم شبیهشو ارایشگره کار کرد . البته به سلیقه خودش بود . جلوشم یه وری زد با تور عروس خیلی شیک شد
خب شاینی این سبز طلایی عکسشو برام میزاری ببینم چ جوریه
خیلی ممنون اجی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)