اقاي مهدي شما گلشيفته رو با اينا مقايسه ميكنيد؟
اقاي مهدي شما گلشيفته رو با اينا مقايسه ميكنيد؟
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
این کار غیر منطقی است که شما در بحثی شرکت کنین و آن را نیمه کاره رها کنین و حوصله بحث نداشته باشین! حالا من به صورت منطقی گفته های شما را بررسی میکنم نه برای خودتان برای کسانی که حوصله بحث دارند.
اگر مردی بخواهد با هر پوشش نامناسبی به خطا بیوفتد که ایمانش به درد خودش میخورد. در ضمن آیا این درست است که زن محدود شود که مبادا مردی بوالهوسی مبادا به گناه افتد؟ آخرته منطقه یعنی این گفته شما.
یعنی شما میفرمائین ظاهر و باطن این دین همین است که در این برنامه بوده؟
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
حالا من به گفته های دیگر شما کاری ندارم هر چند که آنها هم جای بحث بسیار دارند جناب ولی آیا جدا دین اسلام دین تعادل است؟
اگر حتی فرض بگیریم در حجاب هم تعادل رعایت شده باشد آیا این همه قتل و خونریزی برای اسلام اجباری در همان زمان صدر اسلام و حتی امروزه دین تعادل است؟
دینی که به زور چادر سر مردم میکند با گشت ارشاد تعادل است؟
اونوقت تعریف شما از تعادل چیه دقیقا؟![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
کی گفته حجاب محدودیت هست؟حجاب مصونیت هست.
در طبیعت هم این وجود داره.
اون چیزایی که با ارزش هستن در یه حفاظی قرار میگیرن. این محدودیت نیست بلکه حفاظ مصونیت هست.
چرا فکر میکنی زنانی که این حجاب رو انتخاب کردن بهشون تحمیل میشه؟ این نظر شماست. این زنان خودشون حجابشون رو با منطق خودشون انتخاب میکنن.
هر چیزی که با ذهن ما سازگار نباشه دلیل بر درستی و حق بودن حرف ما نیس.
یه نمونه:
خانم مهندس نوجوان لباس و پوشش رو خودشون انتخاب کردن و میفرماین طوری چادر میپوشم که فقط چشمام بیرون میمونن. اینو که نمیشه بگین تحمیل هست. خودشون میفرماین خودشون انتخاب کردن.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
اونوقت چگونه است که در کشورهای غربی و حتی نزدیک تر شرقی (نظیر چین و...) بدون این پوشش همه راحت زندگیشون رو میکنن؟
من نمیخوام خدایی نکرده به عقاید کسی توهین کنم. و همونطور که گفتم هر کسی عقیده ای دارد که هیچکس حق بی احترامی ندارد.
اگر پست های جلوتر من در همین تاپیک را مطالعه کنین من منظورم بر اون دسته بود که حجاب بهشون تحمیل میشه . اگر انتخابی بود که مشکلی نبود.
دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست
گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست
فیلم رسوایی آقای دهنمکی رو دیدین؟
ینی همون.آقای اکبر عبدی در این فیلم نقش یه آخوندرو داره . به شاگردی بهش اعتماد کرده و دینش رو طبق گفته خودش از ایشون گرفته بعد با دیدن یه صحنه ای بهش شک میکنه اما آخوند بهش میگه دین را با من نشناس.دین حقیقی رو بشناس.(یه همچین عباراتی)
بعد به مرور آبروی آخوند رو میریزن.....از مسجد بیرون میکنن(هیش کی پشت سرش نماز نمیخونه)... بعد آخر میفهمن که بهش تهمت زده اند...دوباره می یان پشت سرش نماز میخونن.
به مردم اعتماد نکن. اینا گاهی میبرن اوج و گاهی میکوبن زمین. اما نتیجه از آن تقوا پیشگان هست.
ویرایش توسط عبدالله91 : 1st October 2014 در ساعت 10:57 PM
آمین
آمین
باااابااااااا منطق!!!!!!!
معلومه كه اسلام دين تعادله شك داري؟
بعدم به من ربطي نداره كه گلشيفته چيكار كرده اينا چيكار كردن پس من بايدچيكار كنم!قاضي كه نيستم!!!
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی بگذار
روزگار هرچه میخواهد پیله کند!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)