ممنونم از شما
اما موافق نیستم. روی سلیقه های افراد که در هر فرد متفاوته وبرای هر فرد ارزش داشته نمیتوان بحث کرد. میشه گفت نظر سنجی (که هیچ ارزشی هم نداره) اما نمیتوان نرخ تعین کرد
هر کسی علاقه داشت از این الفاط استفاده می کند ودر غیر اینصورت خیر
کسانی که متصور هستن با گفتن ابجی ویا داداش تحریک شده و رابطه تبدیل به رابطه دوستی دختر وپسر می شود می توانند از این واژه ها استفاده نکنند و بقیه هم اگه مایل هستن می توانند استفاده کنند
باید گفت انسان ها متفاوت بوده ونمی شود برای همه حکم داد. برخی در عمل وگفتار صادق بوده و برخی هم خیر.....
انهایی که در گفتن این واژه ها صداقت داشته باشن در یک بازه طولانی مدت(بیش از یکسال) اینو ثابت می کنند و کسانی هم که زود جوگیر شده همون اوایل دستشون رو می شود
پس عملا در هر فرومی سواستفاده کنندگان مشخص هستند و با هیچ سرپوشی توان لاپوشانی را ندارند. پس نگران سو استفاده نباشید. خودشان خودشان رو لو می دهند
حرفی نیست
یا علی
ویرایش توسط !!AnAhiD!! : 12th March 2014 در ساعت 11:45 PM
دوباره تکرار می کنم
اگر به حرمت واژه ها رو خودمون زیر پا نزاریم وبه نیت خودمون شک نداشته باشیم مشکلی پیش نخواهد آمد.
هیچ انسانی خودش را بهتر از خودش نمی شناسد و بهتر میداند که نیتش چه هست و مسلما از کوزه همان بتراود که در اوست ....
بنابر این با شناختی که دارد می تواند برای خودش (وفقط خودش) حکم صادر کند. مثلا اگر تصور می کند که ابجی گفتنش از روی غرض هست می تواند نگوید ....
کسانی هم که به خودشان ونیتشان شک ندارند میتوانند نگویند.
یا علی
ویرایش توسط !!AnAhiD!! : 12th March 2014 در ساعت 11:47 PM
نظر سنجی در بیشتر موارد میتونه راه گشا باشه
نمیشه به افراد امر کرد که دیگه از این الفاظ استفاده نکنید
منتها میشه نتیجه گیری کرد که به عنوان مثال " چون بیشتر افراد به استفاده از این الفاظ راضی هستند و روابط شون بهتر پیش میره و مشکلی نداره بنابراین بهتره از این الفاظ استفاده بشه "
این تنها به عنوان پیشنهاده و افراد مختارند که اون رو بپذیرند یا اینکه نه و هیچ اجباری در کار نیست
اما تجربه ثابت کرده که چون شاید یه عده میخوان از یه سری واژگان دیگه در برخورد با جنس مخالفشون استفاده کنن اما در شرایط عادی نمی تونن بنابراین از این واژه ها
استفاده میکنن تا راحتتر بتونن احساساتشون رو ابراز کنند
منتها در این بین ممکنه یه عده پیدا شن که بوسیله همین واژه ها از افراد سوءاستفاده کنند ،و تعدادشونم کم نیست
هرچند کسی که بوسیله این واژه ها سوءاستفاده میکنه ،کار خودشو انجام میده و به این مباحث توجهی نمیکنه
شاید این بحث ها راهگشای افرادی باشه که تازه وارد فضای مجازی شدند و اونها رو آگاه کنه نسبت به این مسئله که فریب گرگان گوسفند نما رو نخورند![]()
ویرایش توسط Helena.M : 12th March 2014 در ساعت 11:58 PM
سلام دوست عزیز
اگه یکی مثل من با این قضیه موافق نیستیم نه اینکه خواسته باشیم افرادی را که از این واژه استفاده میکنن زیر سوال برن.
از بعضی تجربه ها باید استفاده کرد و درس گرفت که ما در این فضاها توسط واژه ها و عبارات و نهایتا با یه آواتار با هم آشنا میشیم،
هر نوشته ای که بین ما رد و بدل میشه احساس داره ، احساس خواهر برادری احساس مقدسیه ،
جمله بولد شما کاملا صحیحه ، هرکسی خودشو بهتر میشناسه ، ولی اونطرف قضیه رو نه نمی شناسه.
پس پیشگیری بهتر از درمان است.![]()
خب بله...یکی از مشکلات جوامع بشری مجازی و غیر به امر الهی و به وسیله دوستان حل شد....
از آنجا که مشکل دیگری در جهان فانی باقی نمانده..
پیشنهاد اینجانب این است که قضات محترم و محترمه از پست خود اسعفا داده و به جهان فانی غییر سکونت داده و مشکلات آنها را نیز بر طرف نمایند....
با تشکر آبدارچی سازمان رفع مشکلات دنیوی و اخروی و دخالت در کلیه امور کهکشان راه شیری و راه غیر شیری
جمع کن بساطت رو.....
نظرم رو گفتم..شاید تو متوجه نشدی
..
نوشته بودم سازمان ...تو گفتی شرکت.. تازه کامل هم ننوشتی اسمشو...
..
از رو این میتونم بفهمم که چقدر وقت گذاشتی تا متنو بخونی و چقدر فکر کردی....
جمع کن بساطت رو.....
من موافق هستم وقتی به کسی میفهمونی که تو مث برادر من هستی یعنی تو حق نداری روی من نظر داشته باشی همچنین خواهر
من که خوشم میاد.شماها هم انقد بد بین نباشید همیشه نیمه پر لیوان ببینید.طنزشو اگه نشنیدید بگم
ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻭ ﺁﺑﺠﻲ ﭼﻴﺴﺖ ؟؟؟؟
.
.
....
.
.
.
.
.
ﺩﺍﺩﺍﺷﯽ ﻫﺎ، ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﻫﺎﯼ ﺭﺯﺭﻭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﻧﺸﯿﻦ
ﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺻﻌﻮﺩ ...
ﻭ
ﺁﺑﺠﯽ ﻫﺎ، ﻧﻘﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﯼ ﻣﺦ ﺯﻧﯽ ﻫﺎﯼ
ﻧﺎﻓﺮﺟﺎﻡ ﺍﻧﺪ.....![]()
ویرایش توسط "golbarg" : 13th March 2014 در ساعت 11:11 AM
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)