من موافقم
بكار بردن كلمه آبجى ، برادر ، ... فقط براى من به اين خاطر به كار ميره كه باعث حفظ حرمت ها شه ولاغير![]()
من موافقم
بكار بردن كلمه آبجى ، برادر ، ... فقط براى من به اين خاطر به كار ميره كه باعث حفظ حرمت ها شه ولاغير![]()
من موافقم
خودِ من بعضی اسما برام خوندنشون سخته برای همین به طرف می گم داداش ،خاله و ....
به نظرم باعث ایجاد صمیمت سالم هم بین کاربرا می شه و فضای دوستانه رو به وجود میاره
باز داداش آبجی خوبه کار به جایی کشیده که عمو و عمه و دایی و خاله و پسر عمو و پسر خاله و... هم هست اینجا
من خودم اینو استفاده میکنم ولی همینو بگم که هیچ حریمی نمیآفرینه که میتونه حس مجازی هم ایجاد کنه یه محبت الکی ،یه اعتماد الکی و....
ولی خب بعضی از این القابا یه چیز خاص پشتشه یه خاله داشتیم اینجا قدیما که دوستان میشناسن واقعا در حق همه ما اینقد لطف داشتن که اونه خاله ای که میگفتیم از ته دل بود نه مث این آبجی داداشای الکی که تو اولین پست میگه داداش کسی نیست بگه آخه تو منو میشناسی؟؟؟؟؟؟
این میتونه خوب باشه به شرطها و شروطها
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
سلام
خیلی موضوع مسخره ای ایجاد کردین. مگه کسی رو سلیقه ها بحث می کنه؟ که چی؟ چی میخواین بگین؟ به چی میخواین برسین؟
به اینکه کسایی که ابجی داداش میگن اشتباه می کنن و یا برعکس درست می گن؟
تو هر موضوعی صداقت باشه مشکلی پیش نمیاد و اگه افرادی (منظور صاحب تاپیک نیست!!) به حرمت واژه ها گند نزنن هیچ موردی پیش نمیاد. از یه طرف به دختر خانوما بگیم ابجی از اونور....
به هر حال من نظر خاصی ندارم. سلیقست یکی خوشش میاد یکی خیر
امیدوارم کسی ناراحت نشه
یا علی
متاسفانه القاب خواهر و برادر در فضای مجازی ایرانی ها مرسوم هست که از بیان علاقه و احساس وابستگی به هم ناتوانند و با گفتن این القاب ، سرپوش میذارن روی وابستگی...بنده چند ماه قبل در یکی از دلنوشته هام به این موضوع پرداختم ولی ...
موضوع خوبیه
اتفاقا خودم رو این واژه ها که گفته میشه گاهی فکر میکنم ، واقعا برا خواهر برادرهای حقیقی خودمونم اینقدر وقت میذاریم؟
از اونجائیکه هیچکی در زندگی نمیتونه جای کسی دیگه ای رو بگیره ، به قول معروف هر گلی یه بویی داره،
به نظرم خیر درست نیست.
سلام
خیلی از موضوعات سلیقه ای هست منتها این دلیل نمیشه که روش بحث نشه
اما گاهی اوقات سلیقه نیست بعضی وقتها سوءاستفاده از برخی کلماته گاهی هم به خاطر تقلید هست
یه عده هستند که بدون اینکه فکر کنن وخودشون راجع به کارهاشون ،کلماتی که استفاده میکنن و حرفی که میزنن تصمیمم بگیرن، نگاه میکنن ببینن بقیه چی میگن و چه کاری انجام میدن
الان اینجا بحث میشه ببینن آیا بیشتر افراد سایت از این که خواهر برادر مجازی داشته باشن راضی اند یا نه همین
موفق باشید![]()
یک عدد حکایت بگم
واضح!
تو فروم هری پاتر!
اونموقع خیلی شلوغ بود ، الان به کل بسته است!
ازین خواهر برادرا زیاد بودن!
اما بعد مدتی تبدیل شدن به دوست دختر و دوست پسر!
حالا در کل
واژه ی خواهر و برادر از نظر من!
هیچ مشکلی نداره!
اینکه طرف حس میکنه خواهر داره!
اونم نه یکی!
کل فروم!!
درد آوره!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)