سلام من نمیدونم جریان چیه اما خو راستش ترسیدم خیلی از این جمله
اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم
اخه من از سگ خیلی میترسم![]()
سلام من نمیدونم جریان چیه اما خو راستش ترسیدم خیلی از این جمله
اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم
اخه من از سگ خیلی میترسم![]()
آره تازگیا یه جوری حرف میزنم خودمم نمیفهمم چی نوشتم
هر طوری هم که حساب کنی باز هیچی تو دنیا اونقدر خراب نمیشه که حتی خدا هم نتونه درستش کنه
یه جوک هم بگم بخندی: یه روزی عرفان سلیم زاده داشت کنار رودخونه ماهی گیری میکرد که یهو یه ماهی به قلابش گیر کرد.
یهو ماهی رو کشید بالا گرفتش تو دستش دید داره هی وول میخورهآخرش هم سرشو کرد زیر آب تا خفه اش کنه
![]()
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
اخیش خیالم راحت شد من حتی از این سگ کوچولوها هم میترسم
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
باوشه مرسی اجی پس من انتقاد میکنم به نظر من نگه داشتن سگ تو خونه مریضی میاره خو. مخصوصا واسه کسی که نماز میخونه نمیدونم اما نگهداریش درست نیست ما یه فامیل داشتیم یه سگ داشت من اصلا خونشون نرفتم تا سگش رو فروخت دلم نمیومد برم خونشون اخه مجبور بود از غذاهاشون بخورم که دلم نمیاد اخه سگه همه جا میچرخید
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن میخوام انتقاد پذیر باشمممممممممممممممم!
کی اینجا مسئولشههههههههههههههههههه هههههههههههههههه؟()
نمیذاره که....برم به کی بگم!شکااااااااااااااااااا ت میکنم!
ببخشید اق داداش عرفان سلیم زاده وسط برنامه شما پریدم
در کل انتقادی از شما ندارم چونکه یه بارم جواب پیامای منو ندادیداشنایی ندارم
شما؟!
یکی به کار من رسیدگی کنه تا نزدم لهتون نکردم!
[/QUOTE]
سلام بر خواهر گلم خوش اومدی
علیکم سلام برادر عزیز
میدونی من تو این سایت استایل شخصیتی خاصی دارم برا همین بچه ها زود باهام جوش نمیخورن
نه داداش! چون شما مارک استعداد برتر دارین ادم فکر میکنه نباید وقتتون رو بگیره برا همینه!!! وگرنه همه جوش میخورنحالا نه تنها شما کلا اونایی که خیلی سرشون شلوغه همینطوره... من به شخصه که اینجوری هستم...حتی اگر هم کاری داشته باشم خیلی جلو خودمو میگیرم که سراغ این افراد نرم تا وقتشون گرفته نشه... یکی دوبارم به خودتون گفتم...
بد قولی رو قبول دارم همین الان هم کلی کار تو لیست دارم که انجامشون ندادم. بی خیالی من از دورانی شروع شد که فهمیدم وسواس دارم.
اب دستتونه بزارین زمین و برطرفش کنین... بعدا یجا یقه ادمو میگیره... من به عنوان خواهر بزرگتری که با فسیل هم سنم به عنوان تجربه دارم بهتون میگم... ولی خداییش الان خیلی مسائل هست که همشه میگم کاش همون موقع برطرفش میکردم تا به دنبالش اینهمه کارا بد پیش نره بخاطرش...
وسواس چیز منطقی نیست ریشه احساسی داره و من در ریشه از این که نمیتونم برنامه ریزی کنم همیشه از خودم گله داشتم.
حقیقتش عقل من برای برنامه ریزی تربیت نشده فقط برای رفع ابهامه که به درد بخوره.سوالی داشته باشی یه جوری ج میدم که حال کنی اما قول گرفتن رو بیخیال شو.
اوه اوه اوه اوه!!! پس پیشنهاد میکنم یه مدت همه چی رو رها کنید و بشینین برنامه ریزی کردن رو روی خودتون برنامه بریزینخیلی برنامه ریزی موثره... البته خودمم ضعف الانم برا اینه که از برنامه ریزی دور شدم... ولی شما بدون برنامه ریزی به اینجا رسیدین با برنامه ریزی به کجا میرسین یا علی داره
من کلا انشائم ضعیفه دست خط هم بده خودمم بیشتر به زبان انگلیسی با لهجه ضایع بریتانیایی گرایش دارم.
مهم نیست برادر هر جور راحتین...
حرف تون درسته باید به دیگران کمک کرد اما من خودم هم انتظار دارم تحت برچسبی اینکارو انجام بدم. مثلا فعال اجتماعی یا مددکار احتماعی و مشاور فنی و غیره.
خب به این هم انتقاد وارده...بنظرم نباید اینطور باشه... ولی اگه راهی نداره پس سریعتر اقدام کنین تا این برچسب رو بگیرین و به بقیه کمک کنین...
زمانی که این برچسب روی نام کاربری من بخوره دیگه میشه وظیفه ای که از انجام دادنش لذت می برم نه کار خیری که هیچ سازماندهی مناسبی نداره.
سازماندهی مناسب نداره رو متوجه نشدم... نخواستین توضیح ندین همینجوری گفتم تا بدونین نامفهوم بود برام..
آواتار جدیدم نیما ارکانی حامد استاد فیزیک دو تا دانشگاه معتبر تو آمریکاست که یکی از پایه گذاران نظریه ریسمانه. اگر تئوری ریسمان اثبات بشه یعنی خدایی وجود نداره.
واقعا؟تا اونجایی که من خونده بودم اینطور نبودا ! ورژن جدیدشه که اگه اثبات بشه خدا وجود نداره؟؟؟
the blind can not lead the blind
البته پر بیراه نگفتنخب با قوانین اینجا که نمیشه خدا رو ثابت کرد! اشتباهشون همینه دیگه
البته اینا All sound and no sense
اگه واقعا اینطوره همین ترتیب بس است ... عادیات ، مرسلات، صافات ، ذاریات، نازعات
چشم من دوباره مشخصاتم رو ویرایش میکنم
مچکرم چشمتان بی بلا
آخیش وااااااای عجب بلبل بادوم تلخه ای هستش این سونای واه! واه! واه! واه!
ههههههواقعا ازین همه لطفی که بمن دارین سپاسگزارم شرمندم کردین...
موفق باشید و در پناه خدا داداش...آمین
[/QUOTE]
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)