خب به طور تصادفی نکته ای خوبی رو گفتید
کمی دماغ من حالت عقابی داره ! که اتفاقا بنده از این تفاوت زیبا با دیگران خشنودم و به هیچ وجه ممکن دماغ خاص خود را عمل نخواهم کرد حتی اگر هزینه را خود متقبل شوید !
لطف داریـــــد
بنده هم اتفاقا یک مکان نامبر وان() برای بریونی شناسایی کرده ام اما به دلیل وضعیت مالی نامناسب فعلا در دسترس نیستم
خب درست میگید یه نفر دیگه هم این حرف رو بهم گفته بود
که سعی میکنم از این به بعد زود تر جواب بدهم اما خب حقیقتش دیگه حالش نیست ! باید پیام رو بزاری بمونه ، بو بیفته ()، وقتی که حالش پیدا شد جواب بدی !
باز هم اتفاقا خودم به این فکر افتاده بودم ممنون بابت گفتنش ! یکم اسمم ابهت لازم رو نداره !
Gc هم مخفف Golden City هست
شما برای گرفتن جواب رجوع کنید به این مطلب ( امیدوارم منظور رو متوجه بشوید)
ممنون
بله مدتی اینگونه بوده ام ! اما خب دارم سعی میکنم ظرفیت و دمای جوش ام را ببرم بالاتر()
مجددا چون این انتقاد هم قبلا بهش منتقل شده ! حرف تون رو قبول میکنم
شاید در زمان گفتگو کمی تند برم یا از واژگان نامناسب استفاده کنم اما خارج از گفتگو دوست دارم در کنار دیگران باشم هرچند بیشتر مواقع از نزد طرف مقابل پذیرفته نمی شوم !
ممنون بابت گفتنش ! سعی میکنم بیشتر مد نظر داشته باشم ش !
کم به چه معنا !
کم فعالیت می کردم اما به اندازه ی کافی حضور داشتم !
انتقاد تان پذیرفته نیست
نه دیگه مرد و حرفش !![]()
(برای اولین بار این شکلک استفاده میکنم
)
انتقادی که درش تهمت بود و صد ها ناسزای پنهان داشت به اندازه ی گفته ی شما بد نبود
درود بر شما
اولا لطفا از واژه ی جناب استفاده نکنید ریشه های ایرانیت نداره()
1- بله حرف شما درسته ! از این به بعد سعی خواهم کرد که تکرار نکنم ش و اگر حرفم مسبب ناراحتی و اذیتی شده عذر میخوام
2- حرفتان پذیرفته نیست ! روزی میگفتم هنر و احساس انسانی در دنیا دارد زیر لگد های منطق له می شود !!!
امروز به آن گفته ام می خندم و می دانم که این حرف ها متعلق به شب شعر های دور از درد و رنج است !
3- من رفته ام در لغت نامه دهخدا ببینم معنای سرتق چیه ! شما همون پر رو یا لجوج رو اگر می گفتید ایرادی نداشت!
این مورد هم پذیرفته می شود(البته قسمت Judgmental ش ) ! قبلن هم سعی برای رفع این مشکل کرده ام اما به موفقیتی نایل نشده ام !اما باز هم سعی خواهم کرد
در مورد سرتق هم ! حقیقتا در خودم چنین حسی نمیابم ! اما چون شما میگید بازنگری دیگری انجام می دهم !
4-یعنی من نیم ساعت داشتم فکر میکردم چی جواب بدهم !!!
ببین من به دلیل محدودیت های قضایی و عرفی که دارم جوابت رو اینجا نمیدم !!! اما دارم برات![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)