یا علی (ع) !!!!!
وای تیمسار منم تو تالار بیماریها خیلی از پست ها رو بدون اینکه اطلاع بدم جا به جا میکنم
نمیدونستم صاحبش انقدر ناراحت میشه!!!امیدوارم هم اونا هم خدا منو ببخشن...
ولی خدایی آخه خیلی کار هست!!! باید دونه دونه بخونی تشکر بزنی! به خیلی ها پیام بدی خواهش کنی لینک منبع بذارن!!! دوباره خیلی ها رو ویرایش کنی فونت بزرگ کنی!
یا مرتب نبودن تاپیک رو مرتب کنی! رنگی کنی! تیتر ها رو کپتال لدر کنی!
خیلی ها لینک رو با اینکه خودت بهشون پیام میدی اضافه نمیکنن!! باید سرچ کنی ببینی از کجا برداشتن خودت لینک رو اضافه کنی!!!
اونهایی هم که لطف میکن انجام میدن پیام میدن که انجام شده باید دوباره پیام تشکر بدیم!
و
به کاربرا پیام بدی که برای تشکر اسپم ندن و اون زیر تشکر بزنن!! گاهی قوانین رو باید براشون بفرستیم!
دیگه برا انتقال هم...!!!!خیلی میشه.....
اما مثلا یکی اومد از من پرسید که کجاست! من هم دلیل و آدرسش رو دادم!
حتی یکی رو انتقال دادم جناب دستیار گفتن تقسیم بندی تالار اینه اما تو کتب پزشکی در فلان مبحثه! که دوباره برگردوندم یجای دیگه!
شما هم همینطور از مدیر اون تالاری که درش گذاشتین سوال کنین و با هم گفتگو و مذاکرهکنین تا به نتیجه برسید .. دلیل هاتون رو هم بیارین حتما قبول میکنن!! سلول های عصبیتون رو از بین نبرین تیمسار.. همه اینجا به خوش اخلاقی و مهربونی شما نیاز دارن....
من هم به امید خدا ازین به بعد هر کدومو انتقال بدم به کاربر پیام میدم!!از همه ی اون هایی هم که بهشون اطلاع ندادم عذر میخوام...انشاءالله جبران کنم...
امیدوارم همیشه شاد باشین و در آرامش...آمین![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
به خاطر دوستان عزیزو استقبال کاربران
من مصلحت رو درین می بینم سکوت کنم
لطفا در 4روز باقی مانده هرچه در توان دارید علیه مجید موضع گیری کنید
(انتقادات تند هم پذیرفته میشود )![]()
عه!!! خودتم میدونی اینطور نیست!!! و چقدر کمک کردی... الانم یکم توو مرخصی هستی خب!!! بعدش ایشالله دوباره فعال میشی....
نه خدایی امیر علی خان شما خیلی خیلی خیلی کمک کردی و فکر های نو هم داشتی...ممنونتم...
اگه اینطور نبود بین من و مدیر تالار زیست سر شما دعوا نبود خب!!!
اینا برای کاربرای عزیزی هست که یکم کمتر آشنا هستن... که خب وظیفه ی من هم همینه جبران کنم...
اینارم گفتم که تیمسار بدونن گاهی چون کارها زیاد میشه یسری از دستمون در میره که اطلاع بدیم ...و ازین به بعدم خدابخواد امیدوارم همینا هم پیش نیاد...آمین![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
توروخدا یه چیزی میگم نخندید
توروخدا یکی خلاصه این دعوا رو به من بگه
اگرم دعوا تموم شده حالا ماباید تواین تایپیک چیکار کنیم![]()
زندگی بهتر ازاین نمیشه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)