شفاف:انتظار حل يك مساله نظامي كه در بخش نظامي تالارمطرح شده از فردي كه قابليت اثبات حقانيت عملكردسياسي خودش روبه دوستان ودشمنانش نداره نقطه شروع انحراف در ايجادتاپيك هست.مثل اين هست كه از يك معلم بخواهيم براي كمتر زجركشيدن يك گوسفندقرباني اظهار نظر بكنه.و تعجب آورتر اين هست كه اين درخواست رو جدي و كاربردي هم بخواهيم تصور و باور كنيم.
كسي كه بواسطه فقط يك راي دادن كه كاري اجتماعي وسياسي هست توسط دوستان ودشمنانش آماج توهين و بي اعتباري قرارميگيره جدا ميشه ازش انتظار داشت در مسائل بين المللي كه قطبهاي جهاني دربارش درحال چالش هستند تاثيري بزاره؟
حالا شايد چائوس چيني گفته باشندكه اگر پروانه اي در چين بال بزند دربرزيل طوفان ميشود ولي تقريبا نميشه طوفانها رو به بال زدن هركدوم از پروانه هاي دنيا ربط داد
تاپيك نظامي يك مساله نظامي رو طرح وبراساس روشهاي اثبات شده نظامي براش راه حل نمايش ميده.اين ميشه مقياس عدم انحراف![]()
خيانت فــقـر مي آورد
سلام
جنـگ بود وجنـگ بود و جنـگ بود پای تا سـر زنـدگیـشان ننـگ بود
قم َفأنذر " آسـیا را شـد بلا دردمنـــــدی شـد نصـیب ِ قـوم ِ مـا
نخست
مطمئن باشید خاتمیهمیشه اسطوره خواهد موند
و در طول 8سال اخیر توهین های زننده ای از همه جا به ایشون شد
اما ایشون محبوب تر از قبل
جای خود را در دل مردم باز کرده...
اما در مورد تاپیک
در مورد جنگ بوده
و جنگ هم تالار مشخص خودشو داره
حالا میخواد محمد خاتمی باشه یا احمد خاتمی
یا احمدی نژاد و حداد عادل
ادامه ی بحث هم اصلا جایز نیست
آخرین پست من بود
درود بر ایران
بدرود
لطفا یکی از مدیران این تاپیک رو قفل کنه
عزیز لطفا قیاس مالفارق یا مع الفارغ یا مالفارغ یا معلفارق یا هر چی که هست نکنید!
وقتی چند نفر از کاربران به شما می گویند که تاپیک را به حاشیه کشیدید. حرفشان را قبول کنید. فقط حرف شما ملاک نیست که!
شخص مورد نظر تاپیک هم به هر حال چه نفوذ داشته باشد چه نداشته باشد تلاشش را برای حل ماجرا می کند. و مثل خیلی ها نظاره گر نیست تا منتظر باشد خدا بیاید پایین (استغفرا...) و ماجرا را ختم به خیر کند.
ممنونم از توجهتون![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
سلام...
مرئی: این نظر شماست و اختلاف زیادی با واقعیت دارد...
دقیقا این بزرگواران افرادی هستند که رای دادن یا ندادنشان آنقدر موثر است که برای دوست و دشمن قابل هضم نیست و تعادل شخصیتی خود را در ستایشش از دست میدهند...
کسانی که حتی نامشان میتواند 20% در کاهش نرخ ارز تاثیر داشته باشد و اما به عملکرد که برسد احتمال سنگ کوب خیلی ها دور از دیده نیست...
اتفاقا من خودم هم از روزی میترسم که دشمن نداشته باشم...
در مورد اون پروانه هم تئوری پدربزرگ از چرخش کاه رو، به شرق دور ترجیح میدم...
فکر میکنم چون دادگاه روحانیت تافته ی جدایی، از بافته ی دادگاه عمومی است...
بهتره ادامه ی این بحث رو به بخش مذهبی انتقال بدیم...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)