سلام و درود بر یکایک تان
مطلع شدیم تیمسار عجب العجبا ، متکلم التوانا ، حسن الحسناء ()، در پی خدمت به این گروه و تلاش برای به رسمیت شناختن این گروه مجبور شده اند به کشور های مختلفی در سفر باشند و مقدمات این امر را فراهم کنند و بدین سبب مدتی غایب هستند
در این مدت که ایشان نیستند و بنده شرف تشریف بر جایگاه مقدم ، عزیز ، با ارزش و والا() ایشان را دارم
نظرم ابن هست که در این مدت غیبت ایشان سعی کنیم از نظرات دیگران در موضوعات مختلف آگاه شویم و بهره ببریم و به اصطلاحی بحث آزاد داشته باشیـــــم اما نکاتی وجود دارد :
1- تمام دوستان عنوان های مورد بحث را به من یا جانشین من یا سنخگو اعلام کنند و پس از تایید مورد گفتگو قرار گیرد
2- من به یک چیزی حساس هستم و آن بی هدفی ست ؛ و به همین خاطر اگر بخواهد بحث های مطرح شده و تایپی شما عزیزان در این موارد بی استفاده بماند حاضر به ادامه نیستم پس تمام بحث های که فقط در اینجا مطرح می شود بعد از اتمام بحث نظرات گردآوری می شود و به صورت مقاله (با ذکر نام کاربری شما یا ذکر نکردن آن) در تاپیک های جداگانه قرار می گیــرد تا دیگران استفاده کنند !
هدف از این بحث ها این است که تحمل نظرات دیگران را پیدا کنیم ، از نگاه های دگیران به موضوعات آگاه شویم ، و در نهایت بر روی داشته هایمان تاکید کنیم
3- در اینگونه بحث ها اکیدا نقل قول کردن و خدشه وارد کردن به سخنان دیگران ممنوع است ؛ برای اینکه اینجا بحث آزاد است ، ما فقط از نظرات دیگران بهره می بریم توجیح نمی کنیم
و نظراتی که بیشترین تشکر را داشته باشنـــد در جه بالاتری به آن ها اهدا می شود !
به امید بازگشت دوباره تیمسار عظیم العضماء()
علاقه مندی ها (Bookmarks)