ممنونسلام
چشم
بچه ها هیچکی اینجا متمرکز نشه
![]()
پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....
گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر
شوماخر عزیز شما کلا عشقه پیشبینی از راه دور هستیناااااا.![]()
...تاکسی از دور مشخص شه پره یا خالی...کارمند از قبل مشخص شه پشت میزش هست یا نه...؟؟!!!!!
اگه میشد که عالی بود...
والا من خودم بعضی اوقات یادم میره چیو باید شارژ کنم!! گوشیمو و اعتبارش؟ ،لبتاپو،؟ کارت اتوبوسو؟ کارت دانشجویی رو(تو دانشگاه ما خریدو استخرو ....با کارت دانشجویی انجام میشه.نیس با کلاسیییییییم).؟... میترسم 4 روزه دیگه صبح به صبح مجبور شیم خودمونم ساعتی شارژ کنیم...
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
زندگی ایده آل یه بخشیش همینه دیگه که شما اسم پیش بینی رو گذاشتید روش.اینکه وقت هدر نره.
ممنون.
من حاظرم پیتزا یخ زده تو سوپر مارکت باشه بخرم بیارم خونه گرم کنم بخورم.چون حدود 20 دقیقه باید تو پیتزا فروشی منتظر بمونی.
خیلی از معابر شهری خالی از صندلی و جای استراحت هستند.حتی خیلی از فروشگاه های بزرگ...
اینکه خانوادگی با ماشین برید مسافرت برای چند روز و اونجا برای تفریح فقط یک ماشین دارید.اما سلیقه ها متفاوت .کارها متفاوت.یه وقتی تو میخوای مثلا بری جنگل اما پدرت میگه من ماشینو میخوام غروب برم نون بگیرمالبته درباره این موضوع قبلا تو سایت یه ایده ای داده شده بود.اما خب این مشکلیه که من خودم دارم.
آقای شوماخر پیتزا یخ زده الان دیگه تو سوپرمارکت ها پیدا میشه. بخواید میتونم اسم کارخونشم بگم!!!
آره چرا رو شیشه عینک ها برف پاک کن کوچولو نمیذارن، آخه تو بارون.............![]()
اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه
اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...
اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه
از اینکه یکی به آدم دستور بده .![]()
آزار دهنده ترین چیز اینه همیشه مجبور باشی در همه کارها تنها باشی و تنهایی انجامشون بدی. اونوقت کسایی که حقشون نیس بی دردسر کاراشون حل میشه
این خیلی رنج آوره
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)