اقا مصطفی من نگفتم از آواتار شما بدم میاد اواتارتون قشنگه امامن زیاد خوشم نمیاد اخه این شکل اواتارتون شکلی هست که یکی از دوستانم که الان از دست دادمش همیشه می کشید اکثر طراحی هاش همین بود، وقتی نگاش می کنم یه حس غریب اما خوبی رو بهم منتقل می کنه انگاری یه جوری ارومه ،خاموشه ،خیلی مات و مبهوته شکلش توی ذهنم ثبت شده اگر گفتم که یاد مرگ میفتم به خاطر همین ویژگی هاش بود وگرنه از مرگ نه می ترسم نه بدم میاد،اتفاقا حس ارامشی که در مرگ هست در هیچ کجا نیست به خاطر همین مورد نقد قرارش دادم که به نظرم یک اواتار نباید ادمو یاد مرگ بندازه تا زندگی هست چرا مرگ! خوب این نظر منه مگه چیه ؟؟؟![]()
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
اتفاقا همین که هر لحظه ادم یاد مرگ باشه بهتره..........همین معنی به ادم ارامش میده
در مورد اوارتاش که اقا عبدا... گفت خداحافظی با یه دوست خوب که حالا خیلی دور شده (چقدر من منفی بافم.)
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
سلام BaAaHaR اواتارتو عوض کن یاد جنگ می افته
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
دبستان جان سلام
اوارتارت الان عالیه به امضات هم خیلی میاد![]()
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)