نه عزیزم منظورم چادر سر کردن نیست
اما یه نگاهی به اواتار دوستان بنداز اکثرا یا عکس بچه هست یا منظره یا ...
ظاهر اواتارت یه جورایی داره شخصیتت رو زیر سوال می بره دوست خوبم
در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
به نظرم عکس اواتار توی انجمن ها روی نوشته ها خیلی تاثیر داره.چه منو بشناسن چه نشناسن...خوب حالا اقا محمد به نظرت اگر عکس خودت رو بذاری بهتر نیست؟
ولی خودم بهش فکر نکرده بودم که عکس خودمو بزارم...اصلا درسته ادم عکس خودشو بزاره؟
به قول فاطمه صبر کنید 4تا درخواست دوستی واسم بیاد بعد عوض کنمسلام دوستان
آواتار محمد بد نیست.
خوبه.
مشکلی نداره.
یهو خیلی تغییر کرد
تازه میگه تازگیا خودشم این شکلی شده !
عکس خودتم نذار. بذار بالاخره یکی بفرسته درخواست دوستی
ولی در کل به نظرم هر آواتاری مناسب محیط سایتمون نیست.
:)
من غرب زده شدم یا غرب منو زده؟عکس خودتو بذار. وجدانی عالی میشه. غرب زده نباش.خخخخخخخ
![]()
اقا هر چیز غربی که بد نیست.بی ام و هم واسه غربی هاست
مدل موی قشنگ قشنگه دیگه
ولی اگه میگید این پسره زیادی خوش چهره هست باشه عوض میکنم.عواقب کابوس دیدن بچه ها هم پای خودتون![]()
مهدیه جون این مگه چشه که شخصیتم رو زیر سوال میبره؟از یه بازیگر خوشم اومده گذاشتم و اینم عقاید منو نشون میده چون من اینو دوست داشتم که گذاشتم!
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
منم همینو میگم دیگه عزیزم داره عقایدتو نشون میده اما با عریانی موها و ارایش چهره و ...
اگه دوستش داری لااقل یه عکس پوشیده تر بذار
در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
بازیگر خارجیه دیگه.در ضمن آرایش صورت در بازیگرا خیلی عادیه!و اینکه آبجی مگه من نگفتم انتظار نداشته باشین چادر سر کنه؟خیلیا ممکنه از یه بازیگر خارجی خوششون بیاد!خارجیه!
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)