دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط مهندس نوجوان نمایش پست ها
    سلام ....
    خیر برادر فقط می گویم اگر قرار بود از روی علم تصمیم بگیریم که عرب های زمان پیامبر(جاهلیت) اصلا نباید ایمان می آوردند ....
    برادر گرامی بنده مرجع تقلید نیستم بروید و به دفتر آقایان مراجع تقلید زنگ بزنید و بپرسید یا این که از طریق سایت سوالتان را با آن ها در میان بگذارید ....
    کدام شبکه ؟
    بله توی گوگل هم که سرچ کردم یک وبلاگ همین مطلب را داشت که مخصوص زمان گرانی مرغ بوده و آیت ا... مکارم شیرازی هم نگفته مرغ حرام است برادر ، فقط گفته اند که خودشان دیگر از این به بعد مرغ نمیخورند . تا نمونه ای از ساده زیستی در زمان مان را نشان دهند . شاید اسم مطلبی را که لینکش را قرار داده بودید مرغ حرام بوده ولی اگر خود مطالب را می خواندید متوجه می شدید که اصلا فتوا یا اجباری در کار نبوده فقط آقای مکارم شیرازی خودش می خواسته مرغ نخورد و ...
    خدانگهدار
    ما با اصل دین اسلام مشکلی نداریم.

یعنی شما عملی رو که انجام میدید اصلا دلیلش رو نمیدونید؟ یعنی دین اسلام گفته مثل ربات بشنوید و عمل کنید و راجع به هیچی تحقیق نکنید؟ پس در این صورت خیلی عذر میخوام این نمونه بارز بی دینی است وقتی یه نفر دلیل اعمالی که انجام میدهد و یا آنها را قبول دارد نمیداند

در ضمن در آن زمان که ایشون چنین چیزی گفتند مثل بمب در رسانه های خارجی صدا کرد ولی خبر را در داخل در نطفه خفه کردند ! وقتی ایشان می گویند اطبا گفتند گوشت برای بدن مضر است دیگه انتظار دارین من به عاقل بودن ایشون شک نکنم؟

موفق باشید
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

2. 3 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع