دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 205

موضوع: اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مدیریت دفاعی
    ارسال تشکر
    5,018
    دریافت تشکر: 13,826
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Capitan Totti's: جدید40

پیش فرض پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sallarmelli نمایش پست ها
    شما کجا زندگی می کنی
    از این قماش چهره موجه بسازی
    من خودم شاهد فحش و اعتراض و نسازای این آدم ها بودم

بی شرف یکی با احترامی تمام برای کسی که جونش رو برای حفظ این مملکت داده می گه این ها استخوان های (فلان حیوان) .... هستند این ها چیه توی دانشگاه ما خاک می کنید
    طرف فکر کرده دانشگاه مال اونه
    یعنی اگه پسر بود و اینجا جمهوری اسلامی نبود می رفتم چنان یکی می خوابندم بیخ گوشش که دو سه نمره شماره چشمش بره بالا بی شرف
    احیانا ممکن نیست همچین حرفی بزنن چون هررررررررررررررررررررچی هم باشن ایــــــــــــــــــــــ ـــرانی اند
    حالا بر فرض محال یکیشون همچین حرفی زد حس میکنم بر این اساس گفته که شماها و امثال شما میگید شهیدان فقط مال ماست!!!!!!!!!!! شهید سرهنگ خلبان ستاد خلعتبری متعلق به ما دوستان حزب اللهی و مسجدیه! و شماها گروههای ضد اسلام!(شما میگید) باید یا مثل ما بسیجی بشید یا برید بمیرید چون این شهید برای ما مرده!! نخست که هر شهیدی چه ارتشی و چه بسیجی همه برای ایران کشته شدند و این یعنی این شهید متعلق به نظامی و بسیجی و بی حجاب و با حجاب و روستایی و شهریه!!! شاید اون دختر از روی تنگ نظری فکرش به این سو رفته که این شهید حتما مثل شماها تندرو و چه میدونم به بقیه گفته بی دین و ازین حرفا!

2. 3 کاربر از پست مفید Capitan Totti سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع