درست هستش که من عضو جدید به حساب میام و همه میخان اشکال عضوهای جدید رو بگیرن
اول اشاره کنم من در فروم های زیادی چند ساله عضو هستم و به قانونِ بحث کردن واقف هستم
ولی آقا یا خانوم محترم،اینی که شما بهش اشاره کردین صرفا برای ابتدای بحث هستش
من هر 7 صفحه رو خوندم و متوجه شدم افراد فقط نظر نمیدن ......بلکه دارن دلیل هم میارن...من هم میخام سهیم شم
و دارم از بقیه که اصرار دارن مورد 1 خوب هستش سوال میپرسم
موفق باشید
ببخشید من دلیلمو یادم رفت بگم
چون تو اجتماع 2 و3 خیلی دوست دارمو راحتر میتونم فعالیت کنمو اما تو جاهای خاص که میشه خیلی تو دید نبود یا جو راحتتر بود 5 یا 6 با آسین بلند![]()
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
منم از 2 تا 6 ...
ولی بنظر من مهم تر از پوشش،رفتار هر فرده که شخصیتشو نشون میده و باعث میشه دیگران تو رفتار کردن باهات یه حریم خاصی رو رعایت کنن...
بسم الله الرجمن الرحیمسلام
ینی شما با یه امتیاز منفی نظرتون رو عوض میکنین؟
پس دلیل کافی برا انتخابت نداشتیا.با افتخار نظرت رو ارائه بده.مهم ارائه دادن نظر و پیدا کردن راه خوبتر است و عدم پافشاری در مواقعی که دلایل محکمتری برای تغییر نظر هست .
با امتیاز منفی نظرت عوض شد؟
البته درست نیست و کسی که چنین کاری رو کرده کارش اصلا درست نیست. اگه عزیزی مخالف این نظریات ارائه شده باشه با نقل قول به منطقی شدن بحث کمک کنه. عزیزانی که منفی دادن رو انتخاب کردین این راهش نیست. ما یک تاپیک در این باره زدیم. این سبک رو رها کنین و منطقی بحث کنین. جایی که منطقی بحث کردن امکانش هست منفی دادن بی منطقی محض است.
ممنون از عزیزانی که بحث منطقی و تبادل نظر را بر منفی دادن ترجیح دادند و می دهند.
سلام دوست خوبم
ولی اگه شما به پوشش نوع 2 و 3 نگاه کنید که اونها هم چادر هستند هیچ محدودیتی نمیبینید! اون نوع حجاب اول هم شخصا بیشتر در خانومهای مسن تر با اعتقادات کاملا سنتی می بینم و در بین خانوم های جوونتر و مسلمون (حداقل در ظاهر!) بیشتر نوع 2و3 و4 ترجیح داده میشه و بقیه هم که خیلی اعتقادی به حجاب ندارن بقیه پوشش ها رو انتخاب می کنند (که به نظر من فقط به خودشون و خداشون ربط داره!)
من خودم 3 هستم
سلام خسته نباشید دوستان
من خودم 3هستم ولی من هم چادر ساده دارم هم ملی هم شال دار هم دانشجویی .
ولی اصل این هست که حجاب دارم وحجاب داشتن توی چادر های مختلف نیست
ولی چادر ملی ودانشجویی بر ما دختر ها راحتر هست چون ما کیف داریم وشاید وسیله های دیگه ...به همین خاطر اون نوع چادر رو انتخاب میکنیم
ممنون![]()
سلام من پوششم 5 .
آلزایمر گاهی درد نیست...
درمان است!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)