دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 105

موضوع: کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

پیش فرض پاسخ : کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط A M S E T I S نمایش پست ها
    حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه
    به نظر من حجاب محدودیت برای مرده نه زن !

زن با حجاب می تونه آزادتر و امن تر در جامعه حضور داشته باشه و برعکس با حجاب زن جلوی شهوت رانی مردها گرفته میشه و یه جور محدودیت برای مردهاست

غیر از اینه ؟

2. 8 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط masuomeh نمایش پست ها
    دوست من شما منظورمنونگرفتید
    به نظر من اگر عدد پوشش شما 1 هست باید بهش افتخار کنید.

4. 8 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

همکار تالار مذهبی
    رشته تحصیلی
    معلمی دبستان....
    ارسال تشکر
    4,124
    دریافت تشکر: 2,447
    قدرت امتیاز دهی
    1267
    Array
    مهندس نوجوان's: جدید71

Lightbulb پاسخ : کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط A M S E T I S
    خب چند تا سوال از دوستان بپرسم
    خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن
    به نظر شما چرا اینجوریه ؟

چه چیزی باعث میشه که دختران ما از چادری شدن بترسند ؟

+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه

برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟
    چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه

آیا برهنه تر بودن نشانه ی کمال یک انسان است ؟

آیا داشتن کلاس یعنی بدحجابی و برهنه گشتن ؟

اگر برهنگی بیشتر خوب است چه فرقی بین انسان و حیوان است ؟

+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
    کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
    متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن

اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟
    حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه

منتظر پاسخ تمامی دوستان عزیز هستم

حال پاسخ:

بله، اگه کسی توی یک خونواده بد حجاب زندگی بکنه مسلما میترسه از این که با چادری شدن مورد تمسخر قرار بگیره و یا شاید هم حتی جرئت این رو که به والدینش بگه که می خواد چادر بپوشه رو نداشته باشه
    و این مشکلات توی جمع های دوستانه هم هست
    کسی که دوستای بدحجاب داره و به اون ها وابسته است و میدونه با چادر پوشیدنش اون ها رو از خودش رونده و این رابطه دوستانه رو قطع کرده مسلما حاضر به پوشیدن چادر نمیشه ...

بله جاهایی بوده که ببینیم چادری ها وضع بد تری از مانتویی ها دارند ولی نمیشه این طور قضاوت کرد که خیلی از مانتویی ها حجابشون از چادری ها بهتره ، بلکه باید گفت بعضی از مانتویی ها حجابشون از عده ی قلیلی از چادری ها بهتره ، شما خودت میدونی که کسی که چادر می پوشه ولی آرایش هم میکنه و چادرش همیشه به دست باده و ماشالله همه ی مدل های مانتوی کوتاهش هم از زیر چادرش پیداست خودش دوست نداره چادری باشه بلکه به اصرار خونوادشه که داره چادر میپوشه و این اعتراض به چادر رو هم با این جور کار ها داره نشون میده ... پس نمیشه اون رو یک چادری دونست
    با این یکی کاملا موافقم
    با این یکی هم کاملا موافقم
    لایک
    اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه ولی اگه کسی به چادر عادت کرده باشه دیگه خیلی تابستون و زمستون خیلی براش فرق نمکنه ، من خودم اون اوایل همیشه با بالا رفتن از پله های اتوبوس با چادر مشکل داشتم ولی اینا کم کم خاطره میشه
    کافیه فقط یک بار امتحان کنی
    تازه خدا دوست داره کسایی رو که واسه ی انجام دادن دستوراتش یکم سختی می کشن . بابا اینقدر راحت طلب نباشین ، این گرمای تابستون در برابر گرمای آخرتمون هیچه ها ، هیچ

جمله ی آخر رو نیکو گفتی
    به امید روزی که شما هم پوشش چادر رو واسه خودت انتخاب کنی
    خداحافظ
    ویرایش توسط مهندس نوجوان : 29th June 2013 در ساعت 12:56 PM
    در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...

6. 14 کاربر از پست مفید مهندس نوجوان سپاس کرده اند .

همکار تالار شیمی عمومی
    ارسال تشکر
    6,615
    دریافت تشکر: 4,285
    قدرت امتیاز دهی
    16987
    Array

من 6 رو دوست دارم باساق
    والبته شماره ی 3
    1و2 رو دوست ندارم چون یه بار که چادر ساده سرم بود و کیف دسم وکلی وسایل دیگه
    تازه چادرم هم باید جمع می کردم
    که یه خانومه اومد گفت
    شلوارت یکم رفته بالا جورابت هم کوتاهه پات پیداست
    من خوشم نیومد و الانم چادر شالی می پوشم
    ویرایش توسط یاسمین5454 : 29th June 2013 در ساعت 01:23 PM
    سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛
    و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...

8. 9 کاربر از پست مفید یاسمین5454 سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12966
    Array

بنظر من اینا خوبن

10. 7 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    منابع طبيعی و محيــط زيست
    ارسال تشکر
    4,403
    دریافت تشکر: 3,142
    قدرت امتیاز دهی
    1179
    Array
    A M S E T I S's: جدید63

نقل قول نوشته اصلی توسط مهندس نوجوان نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط A M S E T I S
    خب چند تا سوال از دوستان بپرسم
    خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن
    به نظر شما چرا اینجوریه ؟

چه چیزی باعث میشه که دختران ما از چادری شدن بترسند ؟

+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه

برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟
    چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه

آیا برهنه تر بودن نشانه ی کمال یک انسان است ؟

آیا داشتن کلاس یعنی بدحجابی و برهنه گشتن ؟

اگر برهنگی بیشتر خوب است چه فرقی بین انسان و حیوان است ؟

+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
    کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
    متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن

اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟

منتظر پاسخ تمامی دوستان عزیز هستم

حال پاسخ:

بله، اگه کسی توی یک خونواده بد حجاب زندگی بکنه مسلما میترسه از این که با چادری شدن مورد تمسخر قرار بگیره و یا شاید هم حتی جرئت این رو که به والدینش بگه که می خواد چادر بپوشه رو نداشته باشه
    و این مشکلات توی جمع های دوستانه هم هست
    کسی که دوستای بدحجاب داره و به اون ها وابسته است و میدونه با چادر پوشیدنش اون ها رو از خودش رونده و این رابطه دوستانه رو قطع کرده مسلما حاضر به پوشیدن چادر نمیشه ...

+ با این زیاد موافق نیستم من هم دوست چادری زیاد دارم و هم دوستانی که حجاب معمولی دارن ولی همیشه یه جور هستم
    بله جاهایی بوده که ببینیم چادری ها وضع بد تری از مانتویی ها دارند ولی نمیشه این طور قضاوت کرد که خیلی از مانتویی ها حجابشون از چادری ها بهتره ، بلکه باید گفت بعضی از مانتویی ها حجابشون از عده ی قلیلی از چادری ها بهتره ، شما خودت میدونی که کسی که چادر می پوشه ولی آرایش هم میکنه و چادرش همیشه به دست باده و ماشالله همه ی مدل های مانتوی کوتاهش هم از زیر چادرش پیداست خودش دوست نداره چادری باشه بلکه به اصرار خونوادشه که داره چادر میپوشه و این اعتراض به چادر رو هم با این جور کار ها داره نشون میده ... پس نمیشه اون رو یک چادری دونست
    با این یکی کاملا موافقم
    با این یکی هم کاملا موافقم
    لایک
    اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه ولی اگه کسی به چادر عادت کرده باشه دیگه خیلی تابستون و زمستون خیلی براش فرق نمکنه ، من خودم اون اوایل همیشه با بالا رفتن از پله های اتوبوس با چادر مشکل داشتم ولی اینا کم کم خاطره میشه
    کافیه فقط یک بار امتحان کنی
    تازه خدا دوست داره کسایی رو که واسه ی انجام دادن دستوراتش یکم سختی می کشن . بابا اینقدر راحت طلب نباشین ، این گرمای تابستون در برابر گرمای آخرتمون هیچه ها ، هیچ

جمله ی آخر رو نیکو گفتی
    به امید روزی که شما هم پوشش چادر رو واسه خودت انتخاب کنی
    خداحافظ

موافقم تقریبا با حرفات فقط منظور من از محدودیت این بود که مثلا همین جمع کردن چادر تو شلوغی و اتوبوس و بچه بغل داشتن و ...البته به گفته خودت ارزش داره
    موفق باشی
    آهنگ تــــــند زندگی، برای رقــــصیدن است نه دویدن!

12. 10 کاربر از پست مفید A M S E T I S سپاس کرده اند .

همکار بخش اختراعات و نوآوری
    ارسال تشکر
    2,318
    دریافت تشکر: 1,613
    قدرت امتیاز دهی
    18680
    Array

ویرایش میکنم
    دوستان با امتیاز منفی مستفیض نمودند
    اجباریه دیگه، حتما باید دروغ گفت
    ویرایش توسط TERRORIST : 29th June 2013 در ساعت 02:36 PM
    I AM ADRENALINE

14. 9 کاربر از پست مفید TERRORIST سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32625
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه
    سلام.

تو صفحه 4 گفتم: به نظرم انتخاب نوع پوشش فقط دست خود خانم هست.هیشکی نمیتونه و اختیار حجابشو نداره حتی شوهرش.

اگر اشتباه میکنم یکی راهنمایی کنه

و حالا یه سوال دیگه.فقط فکر نکنید من یه وقت با حجاب مخالفم فقط برای اینکه توی این تاپیک شماره انتخاب نکنیم و یه بحث خوب هم داشته باشیم.

یکی از دوستان گفت:
    اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه
    یعنی چی؟یعنی جامعه و عرف نوع پوشش رو تعیین میکنه؟یعنی باید منتظر عرف جامعه باشیم تا مانتوی گشاد بپوشیم به شرطی که جلب توجه نکنه؟

یعنی اگه یکی مانتوی تنگ میپوشه و یکی گشاد بپوشه چون اونی که ماتوش گشاد هست بیشتر جلب توجه کرده بیشتر گناه کرده؟کی تشخیص میده میزان جلب توجه رو؟

اگه ماتوی تنگ کمتر از مانتوی گشاد جلب توجه میکنه پس این احتمال هست که ماتوی تنگ روزی جلب توجه نکنه یا به قولی عرف جامعه بشه پس دیگه اونوقت جلب توجهی وجود نداره و نیاز به چادر هم میره کنار دیگه....

یکی منو راهنمایی کنه

16. 9 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    101
    دریافت تشکر: 97
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

چرا همه فکر میکنن چادر بپوشه کسی،همه چی اوکیه!!!
    من چادریایی رو دیدم که چادر رو فققققط پوشیدن!
    مگه مانتو نمیتونه پوشش به حساب بیاد!!!!!
    اون هم در جامعه ای که بدو بدو زیاد داره و نمیشه دیگه مثل قبل چادر پوشید
    قبلا چرا ...میشد....ولی الان مسئولیت کار رو آقایون انداختن گردن خانومای بیچاره
    حالا فرض کنید اون خانوم خسته و کوفته از سر کار داره برمیگرده....همینطورشم اگه مقنعه ش کج نباشه شانس آورده!!!!چطور میخاد چادر رو هم حمل کنه!!!!
    مهم پوشیده بودن هستش و عدم جلب توجه....حالا اینکه صرفا چادر باشه مخالفم
    من پوشش 6 رو انتخاب میکنم

18. 12 کاربر از پست مفید sokara سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    101
    دریافت تشکر: 97
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad56 نمایش پست ها
    طبق قانون شرع مبین (السلام علیک) زوج اختیار زوجه را دارد ولی جبر را نمیتواند در بیت خود روا دارد .
    زوج محترم حقی ندارد
    اون فرد میتونه با کسی مثل خودش ازدواج کنه....دیگه اجبار کردن مال 1000سال پیشه و دور از فرهنگ
    کبوتر با کبوتر باز با باز.....من متوجه منظور شما از اجبار نمیشم
    شرمنده!!!!!!

20. 6 کاربر از پست مفید sokara سپاس کرده اند .

صفحه 6 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)