من 2 و 3 رو میپوشم ینی فرقه خاصی بینشون نبود که متمایز شن از هم و در یه جاهاییم 5و6
اگه فرقی دارن بگین تا دقیقتر بگم؟![]()
من 2 و 3 رو میپوشم ینی فرقه خاصی بینشون نبود که متمایز شن از هم و در یه جاهاییم 5و6
اگه فرقی دارن بگین تا دقیقتر بگم؟![]()
ویرایش توسط ارگان : 29th June 2013 در ساعت 03:31 PM
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
نه اینطوری نیست!!!درسته که من یک دخترم ولی می دونم که مرد اختیار دار همسرش هست و اگه بگه همسرش حجاب دار باشه اون باید قبول کنه!!این قانون و شرعه!(اگه اشتباه می کنم لطفا دوستان بگن!)
من کسی رو از اقوام نزدیک دیدم که قبل از ازدواج در جمع مختلط بی حجاب بود...نه اینکه بد بی حجاب ها!!!لباس پوشیده ولی بی روسری...
ولی حالا نامزد کرده و نامزدش ازش خواسته که در جمع روسری سرش داشته باشه!!و اون هم قبول کرده!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره![]()
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
سلام
من پوششم یه چیزی تو مایه های 1و 2 است
و در مورد نظر های بالایی هم باید بگم که آقایان گرامی باید سر همان جلسه خاستگاری با خانم های آینده شان طی کنند که دوست دارند پوشششان چگونه باشد و در صورت عدم پذیرش دور خانم را خط بکشند
چون به نظر من دیگر در رابطه زناشویی نمی شود از خانوم چیزی را خاست که خودش دوست ندارد
فرض کن به خانومت بگی روسریتو یکم بکش جلوتر اون هم میگه من همینم که هستم تو که ناراحتی اصلا چرا اومدی خاستگاری من ....
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...![]()
*FATIMA*, 1=1+1, kamanabroo, m@some, shiny7, یاسمین5454, zoh_reh, آیو, عبدالله91
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)