ویرایش توسط معاون بخش هنر : 24th February 2014 در ساعت 04:14 PM
*FATIMA*, 1=1+1, Admin, Almas Parsi, aty.a, fatima2012, H37, kamanabroo, m@some, mahmoodmah, nedasoltani, parichehr, parnian 80, Rez@ee, reza-1369, sevda_sj, shiny7, solinaz, مهندس نوجوان, ماه آفرید, محسن مهابادی زاده, معمار حانیه, چکامه91, نارون1, یاسمین5454, yas-90, zoh_reh, ارگان, بانو 2013, حسین متقی, سونای, سونای69, سروه74, علائدین, عبدالله91
*FATIMA*, 1=1+1, a-92, Admin, Almas Parsi, fatima2012, kamanabroo, m@some, mahmoodmah, mamadshumakher, mehdikhanmohamadi, nedasoltani, parichehr, Rez@ee, مهندس نوجوان, معمار حانیه, یاسمین5454, yas-90, zoh_reh, آراگل, ابوذر دوکوهه, ارگان, سمیه نجفی, سونای, سونای69, سروه74, طاهره جووون, علائدین, عبدالله91
سلام
بحث جالبیه
ولی نیازی نیست آقایون فقط تماشاچی باشن
خب آقایون هم می تونن نظر بدن به هر حال همه ازدواج می کنن و دوست دارن همسر مناسبشون یه پوششی داشته باشه
شما نظرتون در مورد پوشش همسر آینده اتون چیه ؟
من که مورد 1 و 2 و 3 رو می پسندم.![]()
سلام 3
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
پوشش شماره8
نه بابامزاح نمودم من 3 و 6 رو هر دو میپسندم البته هر کدام در مکان وزمان خود
موفق باشید![]()
سلام به توکل نام اعظمت
بحث جالبیه
شماره 1
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
*FATIMA*, 1=1+1, a-92, Almas Parsi, aty.a, fatima2012, kamanabroo, m@some, mahmoodmah, Rez@ee, فایول, معمار حانیه, هستی.., یاسمین5454, zoh_reh, دبستان, سمیه نجفی, سونای, سونای69, سروه74, عبدالله91
سلام من هم 3
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
وقتی شماره 1 ها رو میبینم تازه متوجه میشم که چقققققققققققققققققققققدر حسودم!![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
من خودم 3
به خاطر خودم به خاطراخرتم و مادرم فاطمه زهرا (س)
ممنون از حضورتون دوستان
4و 5 البته همراه با کیف دستی(لپتاپی) چرم و عینک آفتابی![]()
ویرایش توسط TERRORIST : 29th June 2013 در ساعت 12:51 AM
I AM ADRENALINE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)