اللهم صل علی محمد و آل محمد.
من الان نمیدونم اینا تیکه بود یا نه یکی روشنم کنه؟؟؟
پست های دیگتونو خودتون پاک کردید یا کس دیگه؟
یه چیز میگن که به آدم برمیخوره بعد پاکش میکن که بقیه نبینن چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این وسط میخوان ما رو خراب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد.
من الان نمیدونم اینا تیکه بود یا نه یکی روشنم کنه؟؟؟
پست های دیگتونو خودتون پاک کردید یا کس دیگه؟
یه چیز میگن که به آدم برمیخوره بعد پاکش میکن که بقیه نبینن چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این وسط میخوان ما رو خراب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط masoume.a.92 : 24th June 2013 در ساعت 02:23 AM
سلام
میبخشین که جوابم دیر شد. دیروز خواستم جواب بدم سایت هنگ کرد. گفتم صبح راحت جواب میدم. امیدوارم دیر جواب دادنمون رو به حساب بی احترامی نذارین و به بزرگواریتون این حقیرو میبخشین.بعده شما به برخی از دوستان جواب دادم اما وقتی اومدم به شما جواب بدم سایت هنگ کرد.خلاصه از دیروز به این فکر بودیم که نکنه سوتفاهم پیش بیاد. کم کاری بنده رو به بزرگواریتون انشاالله میبخشین. هم کلام شدن با بزرگوارانی چون شما جدا برامون باعث افتخاره.
منظورم این بود که هدف دشمنان گرفتن دین بود . چون با گرفتن دین و اعتقاد ملت کشور به راحتی تبدیل به مستعمره میشد. دین اجازه نداده که مسلمانان مستعمرۀ کشورهای دیگه بشن این قاعده را تقریبا نفی سبیل می گویند. چون هدف از حمله گرفتن اعتقادات ملت بود رزمندگان هم از این اعتقادات دفاع کردند. البته گفتم که اولویت این بود چون دفاع از کشور و خاک و ناموس هم دلایل دیگری بود. و در جنگ هم رزمندگان با شعارهای مذهبی و اعتقادات دینی تحمل می کردن یا شوق شهادت داشتن.
ویرایش توسط عبدالله91 : 24th June 2013 در ساعت 05:29 AM
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
و باز دوباره بحث و تبادل نظر با قهر و ناراحتی داره تموم میشه.ما هنوز یاد نگرفتیم که بدونیم شاید داریم درباره بعضی موارد اشتباه فکر میکنیم.
بحث رو شخصی میکنیم.
کلی بگم:
همونطور که همتون دیدید توی این تاپیک درباره ی مسائلی چند نظر متفاوت وجود داشت.قبل از اینکه سعی کنیم به زور عقیده ی خودمونو به کسی بقبولونیم بیایم فکر کنیم چرا نظر های متفاوتی وجود داره در حالی فقط یک حقیقت وجود داره؟ خب این یعنی هر کسی بخشی از حقیقت رو دیده.بخشی از اطلاعات به دستش رسیده و موجب شده مغزش تحلیل کنه.حالا چرا اصرار میکنید که همه باید حرف شمارو قبول کنند بدون چون و چرا و صبر و حوصله و استدلال من نمیدونم. غیر منطقی نیست؟ دشمن که نیتسم باهم؟پیر که نیتسم.جوونیم.چرا زود از کوره در بریم؟چرا انتظار داشته باشیم که با یه جمله همه حرفامونو قبول کنند. اگر میخواید اینجوری باشه بهتره دیگه هیچوقت بحثی نکنیم.چون نتیجه نداره.
مثل این میمونه که یه فیل رو بزارن تو یه اتاق تاریک بهتون بگن برید توی اتاق و حدس بزنید اون چیه؟یکی دمشو دست میزنه و یه حدسی میزنه.یکی پاهاشو میگیره و یه حدسی میزنه یکی گوششو میگیره و یه حدسی .....حالا این درسته که بیارنشون بیرون و اون چند نفر به خاطر اثبات حرفاشون بیوفتن به جون هم؟ خب به خاطر کمبود اطلاعات نتیجه غلط از آب در میاد
پس بهتره بیایم مشاهداتمونو در اختیار هم بزاریم تا نتیجه هامونو.
اینجوری مغز همه ی ما با توجه به اشتراک گذاشتن تمام مشاهدات احتمال بیشتری داره که نتیجه ی مشابه تری بگیره.
ببخشید زیاد حرف زدم.
کسی نمیخواد و نخواسته ارزش شهید رو پایین بیاره.وضع موجود و ضعف مدیریت و فکری کشور باعث شده یکم مردم به انحراف کشیده بشن.ما در امر ترویج فرهنگ درست خیلی خیلی ضعیفیم.
حرف از پسر شهید و داغ دلش میزنیم اما فردی که 20 سال پیش پدرش توی تصادف جونشو از دست داد رو رها کردیم.مگه غیر از اینه که اون پدر هم برای زن و بچش تلاش میکرد؟
حرف از شهیدانی که نابغه بودن میزنیم اما الان همه میدونن که حمایت علمی نمیشن
پس بهتره یه نظمی به وضعیت بدیم تا زحمت شهیدان که باعث شد کشور دست خودمون بمونه رو هدر ندیم.تا زمانی که اختلاف عقیده زیاد هست وضعی درست نمیشه.
و یه جمله که نظر شخصیمه:به جای اینکه دوستان دلگیر شن خب منو روشن کنن.چون قطعا استنباط من از ضعف اطلاعاتیمه
اینقدر به حجاب گیر ندیم و اونو تبدیل به معضل نکنیم.masoume گفت که به همکارش فقط گفتن چادرتو سر کن.....
ایا با سر کردن چادر توی اداره سطح عملکرد اداره پیشرفت میکنه؟کار ارباب رجوع بهتر راه میوفته.....
تاحالا بهش گفتن به ارباب رجوع بهتر برس؟گفتن کار مردم رو عقب ننداز؟
این گناه و ثواب که میگید فقط واسه چادر هست؟
اصلا کاربرد این گناه و ثواب که اینقدر دوست داریم بشماریموشون فقط واسه اون دنیا هست؟
من میگم نه.هر چیزی که در وصف گناه و ثواب اومده تاثیرش واسه همینجاست.زندگیمون.خودمون.ف زندانمون.نسل بعدیمون.
تنها لطمه ای که به اسم شهیدان زدیم فقط بد حجابی دخترانمونه؟دیگه هیچی؟
فکر نمیکنید عوامل دیگه که ازش کمتر نام میبرید باعث بدحجابی شد؟
مشکل 40 سانت مویی هست که دیده میشه یا نبود راهنمای درست؟نبود برخورد درست؟
من به نظرم بیشتر ازینکه دولت بخواد روی جوونا کار کنه باید روی پدر و مادران عزیز کار کنه تا جوونا چسبیده بشن به نظام خانوادشون نه اینکه فقط توی خانوادشون باشن.
من با حجاب موافقم اما حجابی که از روی دل باشه.و تبلیغ حجاب انجام بشه در صورتی که بقیه موارد هم انجام بشه.
یه سوال:البته تمام حرفای منو رها نکنید بیاید فقط این سوال رو بچسبید
دروغ جرم نیست گناه هست
بدحجابی گناه است چرا جرم است؟اگر ایران از فردا اعلام کنه که داشتن حجاب آزاد هست و اختیاری به نظر شما اکثریت جامعه به چه شکلی وارد جامعه میشن و چرا؟
دوست خوبم. اینو من نگفتم maede raha گفت. شانسه والا...!
البته شما که به نظر منطقی میاین توصیه میکنم یه دور دیگه کامل پست های قبلی رو بخونید. (گرچه که بعضیا پست هاشونو یا کامل پاک کردن یا بعد از تحویل دادن حرفاشون به من ویرایشش کردن و الان کاربرا نمیبینن!) من نخواستم دیگه این تاپیک قلب یخی عزیز رو بیشتر شلوغ کنم و... دیگه حرفامو نگم دیگه... میدونید که..؟. هرکی مایله دلایل نگفته منو بدونه واسم پیغام شخصی بذاره... با تشکر.![]()
ویرایش توسط masoume.a.92 : 24th June 2013 در ساعت 02:38 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)