با دیدن تصاویر زیر ممکن است کمی تعجب کنید ولی باید گفت این تصاویر داخل یک هواپیما را نشان می دهند.
ایرباس کارخانه ی اروپایی تولید هواپیما است.
عکس های زیر نمونه ای از یکی از بهترین هواپیما های این شرکت یعنی A380 است.
گگگ
![]()
با دیدن تصاویر زیر ممکن است کمی تعجب کنید ولی باید گفت این تصاویر داخل یک هواپیما را نشان می دهند.
ایرباس کارخانه ی اروپایی تولید هواپیما است.
عکس های زیر نمونه ای از یکی از بهترین هواپیما های این شرکت یعنی A380 است.
گگگ
![]()
ویرایش توسط kahrupay : 19th June 2013 در ساعت 05:38 PM
"مهدی", "VICTOR", *parysima*, *WIZARD*, 1=1+1, ab.bb, Almas Parsi, aynaz*, ✿elnaz✿, Easy Bug, f.jamshidi, faab, farzane*, H37, Joseph Goebbels, mamadshumakher, parastoo 68, right.kimber, SaSaMc2, shekoofe72, TERRORIST, یاسمین5454, کاساندان, yas-90, yasaman hedayati, z.000, آیو, امیر دانته, تهمینه*, رضوس, زهرا قربانی, سونای
این هواپیما بعد از بوئینگ 777 بزرگترین هواپیمای مسافری هستش
دقیقا یادم نیست. ولی فکرکنم 450 نفر گنجایش مسافر داشت.
تو همه کشور ها هم نمیشه استفاده کرد. چون تیک آف و لندینگش خیلی سخته. تو باند های کوتاه نمیتونه فرود بیاد
کاش تو ایران هم بیاد! چون تو مهر آباد میشه فرود بیاد یا پرواز کنه!!
اکثر خلباناش هم کسایی هستن که بالای 2000 ساعت پرواز دارن. چون باید حرفه ای باشن. به این سادگی ها از زمین جدا نمییشه
کسایی که نرم افزار فلایت سیمولیتور رو دارن میدونن!
Arsalan Peymanfar
アリガトウ^\_/^
1=1+1, Almas Parsi, f.jamshidi, faab, kahrupay, maryam kia, yas-90, yasaman hedayati, z.000, آیو, رضوس, سمیه نجفی, سونای
خیلی جالب و شیک و باصفا بودن
این ایرباس مال کدوم کشور هست؟
میگویند دلتنگت نباشم !
خدای من...
انگار به آب میگویند خیس نباش...
راستش من تصور می کنم A380بزرگترین هواپیمای مسافربری باشه و نه بعد از بویینگ.
اینجا رو ببینید :
بوئینگ ۷۴۷ (به انگلیسی: Boeing 747) معروف به جامبوجت هواپیمای جت چهار موتوره بزرگ مسافربری است که شرکت بوئینگمیسازد. هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ بعد از هواپیمای ایرباس آ-۳۸۰، دومین هواپیمای بزرگ مسافربری در جهان است.
منبع : ویکی پدیا
ویرایش توسط kahrupay : 19th June 2013 در ساعت 05:19 PM
طی دو سال گذشته کمپانی فرانسوی AIRBUS جدیدترین مدل از محصولات خود به نام A380 را با امکانات منحصربفرد روانه ی بازار کرده است بطوریکه این هواپیما راحتی در پرواز را به بالاترین حد ممکن رسانده است. وقتی سوار این مدل هواپیما هستید و به مقصد می رسید، پاهای شما اجازه ی خروج از این همه امکانات رویایی را به شما نمی دهند چه برسد به اینکه آب تو دلتان تکان بخورد!
مسافرین معمولی و بیزنس کلس، از ورودی های جداگانه سوار هواپیما می شوند و در طبقات اول و دوم جداگانه جای می گیرند. به تمامی مسافران جوراب های راحت، ماسک خواب و برچسب های اعلام وضعیت (خواب و بیداری) داده می شود. صندلی شما به یک تخت خواب تمام قد تبدیل می شود و اگر قد شما بیش از 1.9 متر است، مشکلی در دراز کردن پاهایتان نخواهید داشت. مانیتور های 17 اینچ تاچ اسکرین، یک پریز برق و دو پورت یو اس بی، تلفن ماهواره ای، به همراه ریموت کنترلی که ماساژ، تنظیمات صندلی و نور را در دستان شما قرار می دهد از امکانات این هواپیماست. دو حمام در طبقه ی دوم و 10 اتاق استراحت در طبقه ی اول از دیگر امکانات در اختیار مسافران این پرواز است.
http://www.taknaz.ir
خدایا بگیر از من هرآنچه تو را از من میگیرد
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)