سلااااااام. به به میبینم که جمعتون جمعه گلتون کمه؟
. (شوخی کردم همه گلید...)
منو دیر دعوت کردین 12 صفحه گذشت! خب نظر بدم؟ اوقات فراغت خوبه آشپزی هم خوبه هنری هم خوبه. اول خودمو بگم؟ معصومه 20 مامایی.
دوست دارید اوقات فراغت چیکار کنید؟ خرید هه هه هه. چه کیفی داره خرید کفش من هرچی کفش بخرم بازم میخوام! از این خرید هایی که با یه نفر میری بیرون هیچی قرار نبوده بخرین یه عالمه خرج میذارین رو دستش؟ آخخخ خداییش خیلی میچسبه! مامانم بیچاره! من در این زمینه حرفه ای ام. راهنمایی خواستین درخدمتیم!
کتاب هم خوبه ادبی و شعر و تست های جو کمرون و مذهبی و... آشپزی رو دوست دارم زیاد آشپزی نمیکنم ولی اگه چیزی بپزم حتما باسلیقه است و خوشمزه.
حجاب؟ چادری ام. دوستش دارم از وقتی رفتم دانشگاه بیشتر از قبل علاقه مند شدم مصونیته. غرور آدمو حفظ میکنه.
تابستون رو چجوری پر میکنید؟ امسال تابستونم خیلی پره. اردوی جهادی... 20 روز دور از خونه سخته. اردوی بسیج مشهد 14 روز... غصم گرفته که تو این روزا چیکار کنم که نمیتونم بیام سایت! احتمالا اردوی جهادی دو تا 20 روزه برم. بعدشم که دیگه چیزی نمیمونه در کنار خانواده زود تموم میشه!
پرحرفی کردم ببخشید. اینم یه دسور غذا.
خوراک ایتالیایی

مواد لازم :
نصف فنجان پیاز رنده شده
نصف فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده
یک چهارم فنجان کره
700 گرم گوشت چرخ کرده
یک و نیم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
نصف قاشق چای خوری پونه
250 گرم ماکارونی پیچ پخته شده
100 گرم قارچ پخته شده
250 گرم گوجه فرنگی پخته و غلیظ شده
یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
طرز تهیه :
فر را با 375 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید .
در یک ظرف نسبتا بزرگ ، پیاز و فلفل سبز را در کره ، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا ترد شود . گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود . نمک ، فلفل و پونه را به آن بیفزائید . یک ظرف دیگر بردارید ، ماکارونی پخته شده را با مخلوط گوشت ، قارچ ، گوجه فرنگی پخته و گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کنید . درب آن را بسته و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید . سپس آن را از داخل فر بیرون آورده ، پنیر را روی آن ریخته و 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)