من معمولا به خاطر چیز های کوچیک یا یک عکس پست نمیگذارم ولی این یکی فرق می کنه . من کلا دیر به خنده میام و از جک هایی ک دوستام برام تعریف می کنن اصلا نمی خندم ولی از این یکی پکیدم از خنده نگاه کنید
من معمولا به خاطر چیز های کوچیک یا یک عکس پست نمیگذارم ولی این یکی فرق می کنه . من کلا دیر به خنده میام و از جک هایی ک دوستام برام تعریف می کنن اصلا نمی خندم ولی از این یکی پکیدم از خنده نگاه کنید
![]()
جسمش زیر خاک قبرستان
روحش در اوج اسمان
صدایش در گوشمان
و
.
.
.
یادش همیشه در قلبمان
"VICTOR", *nura*, a.shina, AaZaAdeh, abkar, afarideh, Alpha110, ✿elnaz✿, Dorna dordone, farzane*, golden3, h.khakpour, h.mohammadi, H37, hossein24, kahrupay, madmood, maede raha, masihnabizadeh, mohammad hossin79, morta.z, mozhgan.s, nedasoltani, saamaaneh, sarasn, sevda_sj, shiny7, tkcivil, UniverCell, م.محسن, ملاصدرا, مدیر تالار سایر موضوعات علوم انسانی, نارون1, yas-90, zoh_reh, امـیـر بـیـگـی, اباد, بانوی خیال, زهرا ص, سونای, علی محمد همتی, عبدالله91
یعنی بچه هه کم نمیاره هاا ماشالاااااااااااااااااااا ا
مرسی خیلی جالب بود منم زیاد اهل خنده نیستم![]()
من که خیلی آدم خوش خنده ای هستم،در اوج ناراحتی کسی منو بخندونه میخندم.
اینم عالیییییییی بود.ممنون![]()
تصویری وجود نداره
من بی اختیار خندیدم
واقعا از نبودن تصویر بود یا ...؟؟ نمیدونم![]()
ممنون خیلی جالب بود![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
من نه زیاد خوش خندم و نه............
ولــــــــــــی خداییش این خنده دار نبود اینکه نهایتا سر بچه رو میکوبه زمین کجاش خنده داره!
من یکی فقط دلم ریخت.........!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)