ctrl+alt+delete
رابزن
(اگه ویندوزد7 است) بعد برو روی start task manager
پنجره ای بازمیشه.بعد برو روی پروکسس
- - - به روز رسانی شده - - -
ctrl+alt+delete
رابزن
(اگه ویندوزد7 است) بعد برو روی start task manager
پنجره ای بازمیشه.بعد برو روی پروکسس
خب خب... یه بحث خوب پیدا کردم!!!
چون بحث در مورد همسر منه نمیشه دخالت نکنم!!
عزیز من چکار به گیگ داری؟ بازدهی کارت گرافیک خیلی خیلی بیشتر از فضای حافظه به عوامل مثل GPU Core Clock و Memory Bandwidth بستگی داره.
برای مثال گرافیک Radeon 5770 حدود 12 بار قدرمند تر از Radeon 5450 عمل میکنه!!! نکته جالب اینه که 5450 دو گیگ هست ولی 5770 یک گیگ بیشتر نیست!
بزار با یک مثال قشنگ موضوع رو کاملاً شفاف کنم.
خالی کردن یک بشکه 100 لیتری پر از آب با یک استکان راحت تر هست یا خالی کردن 3 بشکه 100 لیتری با یک سطل بزرگ؟!
تجربت تقریباً برعکس اون چیزی هست که واقعیت داره!!
Nvidia با عرضه سری Quadro و خرید شرکت Mental Images و در نتیجه موتور Mental Ray (موتور مورد استفاده 3dMax AutoCAD Maya Inventor Catia SolidWorks و ...) کاملاً اثبات کرده که همیشه به فکر طراحان صنعتی و مهندسان و سی جی آرتیست ها بوده و هست!!! در حال حاضر داشتن Quadro 6000 آرزوی هر سی جی آرتیست هست.
و البته AMD محبوب هم در مقابل از دست دادن کاربران فوق حرفه ای، انبوهی از گیمرها رو جذب خودش کرده. معماری AMD به طرز فوق العاده ای لگها رو در Real-time Rendering کاهش میده و این یعنی ایده آل برای گیمرها! و البته در ابتدای اکثر بازی های پر گرافیک و چالش برانگیز، لوگوی AMD EVOLVED نمایان هست که خودش تایید کننده این موضوعه.
به هرحال من به عنوان یک طراح که کم الکی هم نیستم!!این موضوع رو کاملاً لمس کردم.
دوست خوبم منم همیشه همین کار رو میکنم ولی پر شدن درایو و یا حتی رم ربطی به این موضوع نداره.
لغت Hibernate یعنی خواب زمستانی!! در این حالت ویندوز اطلاعات رم رو خیلی سریع به فضای اختصاصی خودش بر روی هارد انتقال میده و در شروع بعدی این اطلاعات رو دوباره به رم انتقال میده و هارد رو آزاد میکنه!
فکر میکنم علت چیز دیگه ای باشه. برنامه های سنگینی مثل Maya و MAX منابع خیلی زیادی از سیستم رو اشغال میکنن، بهتره هنگام طراحی بیخیال برنامه های دیگه بشی، من خودم حتی StartUp رو خالی میکنم و پراسسهای بیخود رو هم میکشم تا فضای بیشتری در اختیار داشته باشم.
و در نهایت یک نصب اساسی ویندوز (Clean Installation) رو بهت توصیه میکنم. ولی اگه پایه نصب ویندوز نیستی بیشتر توضیح بده که چه پیامی نمایش داده میشه و در چه شرایطی تا موضوع رو با کمک هم حل کنیم.
آره عزیزم حرفت درسته ولی حافظه اشتراکی (Shared Memory) با حافظه خود گرافیک (ِDiscrete Memory) زمین تا آسمون فرق دارن مگر اینکه FSB رم سیستم 1600 به بالا باشه. و این یعنی نسل 3 اینتل به بعد!!
دوست خوبم همونطور که توضیح دادم خواب زمستانی ویندوز با خاموش شدن کامل سیستم هیچ فرقی نداره! یعنی شما میتونی برق و باتری رو در بیاری و 100 سال بعد دوباره سیستم رو راه بندازی و همون برنامه ها رو در هنگام شروع ویندوز داشته باشی!!
کشتن پراسسها (Proccess) هیچ تاثیری بر روی هارد نداره. پراسسها و سرویسهای درحال اجرا بر روی رم قرار دارن. باید برنامه هایی که اون پراسسها رو اجرا میکنن Uninstall کرد.
بله همین طوره، به این موضوع Virtual Memory میگن و اون فایل هم PageFile هست. اما این فایل حجم مشخصی داره که حتی زمانی که ویندوز فضای رم خالی داره باز هم این فایل با همون حجم مشخص وجود داره. (فکر کنم به دلیل پرهیز از Fragmentation این کار رو میکنه) به هرحال نمیتونی فایل سیستمی رو که مدام باز هست، دستی پاک کنی. از کنترل پنل میتونی ویندوز رو متعاقد کنی که بیخیال این مکانیزم بشه ولی ممکنه با خطای Overflow مواجه بشی و پیشنهاد میکنم فقط مکان PageFile رو تغییر بدی.
از همه معذرت میخوام ولی وقتی بحث همسرم میشه نمیتونم دخالت نکنم!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)