شماها اصل و رها کردید چسبیدید به فرعیات
سلام من اونقدر مثل دوستان وارد به بحث نیستم فقط چندتا نظر شخصیم و البته یه دلیل که تو حرفتون فکر کردم دنبالشین
اصول در کنار فروع هست که کامل میشه نمیدونم مثالی خوبی هست یا نه ولی فک کنم بد هم نیس..رفع گرسنگی یک اصله اما هرچیزیرو بدن باید خورد؟!؟!به قول یه بنده خدایی سنگو که نمیخورن دیگه!پس فرعیات هم نقش دارن یا اینکه به فرض تولد دوستتونه میخواین بهش کادو بدین جدا از جنبه معنوی دوستی به نظرتون کادورو بذارین تو پلاستیک فریزر!!!بدین بهشون بهتره یا یه کاغذ کادو وجعبه قشنگ واسش بخرین؟
اصل حرفامونو با فرع بیان خوب همراه کنیم بهتره یا ....
اصلا شماها راست میگید
فک نکنم کسی ادعا کرد فقط حرف من!!بیشتر تبادل نظره...
باز هم حرفیه
همه شماهایی که به من گفتید توهین کردم و شمایی که دلت سوخت واسه مبارز بنده خدا الهی جواب نمیده؟یه نگاه بنداز ببین خوب جواب داده غصه نخور
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?154312-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA!/page11
نه فقط به شما که به همه بزرگوارا و دوستان و خودم باید یاداوری کنم قرار نیست کسیو خراب کنیم ..میدون جنگ نیست که به هر ترفندی حریفو با خاک یکسان کنیم...
یه پیغامم بعد این آخرین پیغامش گذاشته بود که پاک شده حالا چه جوری خدا میدونه
هرجایی قوانینی داره...سایت هم همین طور و همین طور هر تالار... خارج قوانین پستی باشه حذف میشه فرقی هم نداره چه کسی پستو بذاره کاربر جدید یا یه مدیر تالار یک قانونو باید رعایت کنن تا بتونیم کنار هم به فعالیت ها ادامه بدیم....با توجه به قوانین سایت و تالار 2پست از اون تاپیک حذف شد.

دل پر
دل شما پره؟ هیچ کس نمیخواد شمارو اذیت کنه...
آره

خیلیم پره
من آدمای مزخرفی که گفتم به آدمایی بود که فقط اسم آدمیت رو یدک میکشن و در لباس آدمیتن و فقط ادم نمان شما از این دسته ای؟ پس چرا به خودت میگیری؟
شمایی که میگی بشین با منطق حرف بزن شده یه بار بدون تعصب بشینی بخونی ببینی کجاش بی منطقه؟اصن همه تو میخواین هر کی میاد به حرفاتون به به چه چه بگه آقا من اشتباه میکنم؟من بی منطقم؟من توهین کردم؟
توهین فقط مربوط به عقاید نیس رفتارمون خیلی با بقیه حرف میزنه...
باشه قبول بیاید بهم یاد بدید؟نه برام میدون جنگ درست کنید
بزرگوار جو ندین! میدونی درکار نیس تذکر به هرکسی که نقض قوانین سایت یا قوانین اخلاق و عرف مثبت و درست جامعه عمل کنه هست
تک تک اومدن به فلانی اینجا توهین کردی به اون یکی اونجا توهین کردی
فاطیما جان من دردی ندارم حلال همه مشکلات خداست
خب میدونید ذات؟بیاید بررسیش کنید
بازهم نظر شخصیم... ذات خوب اولین جلوش در رفتار و ظاهر هست در رابطه با این موضوع اگر بخوام عرض کنم من نویی نمیتونم بگم من دوست دارم چادر بپوشم من عاشق چادرم من با تمام وجود میخوام از نظر حجاب ظاهری کامل باشم اما به هیچ اصولی از این دست عمل نکنم به قول معروف از کوزه همان برون تراود که در اوست....حجاب ظاهر و حجاب باطن در کنار هم مکمل هستن و تنهایی به نظرم یا کمیتش لنگه یا کلا ادعایی بیش نیست
بیایم با خودمون پیش خودمون کلامونو قاضی کنیم
ای خدا ما کجای کاریم؟
واقعا بیاین هممون به قول دوستمون کلامونو قاضی کنیم...خدایا ما کجای کاریم؟ خدایا 2تاگوش دادی و یه زبان اما ما نفهمیدیم باید 2برابر گوش بدیم ...خدایا عاقبت هممونو بخیر کن..خدایا نوشتیم هممون خاطره ایم .. 25 روز پیش نوشتیم حلالمون کنین ...خدایا ماها درست نمیشیم...خودمون اعتراف میکنیم ...تو به امید داری ..میدونیم...مارو ببخش اما ما....ما یاد نداریم دعوا نکنیم... یاد نداریم اروم باشیم... یاد نداریم حواسمون باشه که کجا داریم میریم ... یاد نداریم حرف همو درک کنیم... یاد نداریم اشتباهاتمونو قبول کنیم ...یاد نداریم ...خدایا یادمون میره که هممون از یه خاکیم ...یادمون میره روحمون یکیه...یادمون میره ...
من دیگه حرفی ندارم/شماها همه درست میگید من غلط
اینو نگین چون این ما قاضی نیستیم فقط بیان نظر و عقاید شخصی و نظرات اصلی تر و درستر و کارشناسانه تر هست برای کامل و تصحیح شدن نظرات شخصی
ضمنا باز هم میگم من به کسی توهین نکردم اما تنش حرفامو قبول دارم اون هم نتیجه تعصبات شماست و رو حرفامم هستم میگم دوست عزیز این که شما رو حرفتون هستین در عین حال که قبول دارین تنشتونو تعصب هست یا نه؟!
تعصب شاید بد نباشه و اینی که ما بهش میگیم تعصب ، افراط درش باشه نه خود تعصب...موافقین؟!
شاد باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)