دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    ارسال تشکر
    87
    دریافت تشکر: 245
    قدرت امتیاز دهی
    199
    Array

پیش فرض آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

در خواندن تئوری ام با مشکلاتی مواجه هستم:1-اینکه درک درست فضای 11 بعدی چگونه است.2-مبحث ابعاد چگونه در ریاضیات بررسی می شود که دانشمندان به این نتیجه رسیدند.پاسخ هر چه ریاضیاتی تر باشد بهتر است.

2. 7 کاربر از پست مفید genius1 سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

این نظر شخصی منه
    3 بعد فضا داریم+1 بعد زمان+1 بعد الکترومغناطیس،+ 1بعد گرانش+1بعد هسته ای قوی+1بعد هسته ای ضعیف+1بعد ماده داریم+1بعد ضد ماده+1 بعد هم ماده تاریک احتمالا= 11 بعد
    همه اینا با هم ترکیب بشن عناصر سازنده M رو قبل از بیگ بنگ می سازن.
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 14th February 2013 در ساعت 03:01 PM

4. 6 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    ارسال تشکر
    87
    قدرت امتیاز دهی
    199
    Array

پیش فرض پاسخ : آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

متاسفانه نظرتان اشتباه است.در تئوری ام آن چه مطرح می شود 10 بعد مکان و 1بعد زمان است.در زمان بیگ بنگ 10 بعد مکانی بودند و 1بعد زمان مشترک در هر ده بعد آمیخته (نسبیت عام).در ضمن آنچه که شما از آن به ابعاد یاد کردید در واقع 4 نیروی عامل جهان و متغیر های ابعاد هستند.)G=T(هستند همچنین ضد ماده و ماده ی تاریک هم از این نیرو ها اشتقاق می یابند.منظور من از این سوال چگونگی چیدمان این بعد ها از لحاظ ریاضیات بود.4 بعد اول از نظر ریاضیات 3 بردار یکه (i,j,k)بعد زمان در این سه آمیخته است.در زمان بیگ بنگ هنگامی که 11 بعد در هم دوخته پس از انفجار دو تکه جهان موازی که یکی جهان 3 بعدی ما و دیگری جهان 7 بعدی است که زمان در این میان اشتراک داردبه وجود آمد.با استفاده از ریاضیات پیش بینی می شود که در اولین بعد از جهان دیگر جنبه منفی زمان (جنبه ی مختلط و موهومی اعداد )باید ظاهر شود.یعنی زمان منفی است.اگر این طور باشد طبق رابطه تبدیلاتی زمان از نسبیت خاص در تبدیلات لورنتس که مخرج کسر است اگر زمان منفی شود حاصل درون رادیکال منفی خواهد بود.((اگر با مکانیک موجی آشنایی دارید ()منظورم را متوجه می شوید)).یعنی نسبت سرعت شخص به سرعت نور از 1 بزرگتر و در نتیجه سرعت شخص از سرعت نور بیشتر می تواند شود.این نسبیت را نقض نمی کند چون خود اینشتین باور داشت که در چهار بعد حداکثر سرعت سرعت نور است و نه در بعد پنجم مکانی .منظور من از این سوال توضیح ابعاد نبود چگونگی معادلات مختصاتی آن ها در ریاضیات بود.ولی به هر حال از (مخفی) متشکرم.

6. 6 کاربر از پست مفید genius1 سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط genius1 نمایش پست ها
    متاسفانه نظرتان اشتباه است.در تئوری ام آن چه مطرح می شود 10 بعد مکان و 1بعد زمان است.در زمان بیگ بنگ 10 بعد مکانی بودند و 1بعد زمان مشترک در هر ده بعد آمیخته (نسبیت عام).در ضمن آنچه که شما از آن به ابعاد یاد کردید در واقع 4 نیروی عامل جهان و متغیر های ابعاد هستند.)g=t(هستند همچنین ضد ماده و ماده ی تاریک هم از این نیرو ها اشتقاق می یابند.منظور من از این سوال چگونگی چیدمان این بعد ها از لحاظ ریاضیات بود.4 بعد اول از نظر ریاضیات 3 بردار یکه (i,j,k)بعد زمان در این سه آمیخته است.در زمان بیگ بنگ هنگامی که 11 بعد در هم دوخته پس از انفجار دو تکه جهان موازی که یکی جهان 3 بعدی ما و دیگری جهان 7 بعدی است که زمان در این میان اشتراک داردبه وجود آمد.با استفاده از ریاضیات پیش بینی می شود که در اولین بعد از جهان دیگر جنبه منفی زمان (جنبه ی مختلط و موهومی اعداد )باید ظاهر شود.یعنی زمان منفی است.اگر این طور باشد طبق رابطه تبدیلاتی زمان از نسبیت خاص در تبدیلات لورنتس که مخرج کسر است اگر زمان منفی شود حاصل درون رادیکال منفی خواهد بود.((اگر با مکانیک موجی آشنایی دارید ()منظورم را متوجه می شوید)).یعنی نسبت سرعت شخص به سرعت نور از 1 بزرگتر و در نتیجه سرعت شخص از سرعت نور بیشتر می تواند شود.این نسبیت را نقض نمی کند چون خود اینشتین باور داشت که در چهار بعد حداکثر سرعت سرعت نور است و نه در بعد پنجم مکانی .منظور من از این سوال توضیح ابعاد نبود چگونگی معادلات مختصاتی آن ها در ریاضیات بود.ولی به هر حال از (مخفی) متشکرم.
    درود به مخت عزیزم! البته دسترسی به جهان موازی مثل دسترسی به گذشته است که غیر ممکنه.فضازمان هم پیوسته است نه پیکسلی پس در جهان ماده بیش از 3 بعد فضا و یک بعد زمان نداریم.موفق باشی.
    در مورد نظریه m بیشتر باید تحقیق کنم البته فکر کنم این نظریه برای واحد کردن تمام نیرو به وجود اومد
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 14th February 2013 در ساعت 08:36 PM

8. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی(محض)
    ارسال تشکر
    200
    دریافت تشکر: 257
    قدرت امتیاز دهی
    674
    Array

دوستان لطف می کنید بعد رو دقیقا تعریف کنید؟

10. 3 کاربر از پست مفید meha1368 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    ارسال تشکر
    87
    قدرت امتیاز دهی
    199
    Array

برای شما که ریاضیات می خوانید.بعد در ریاضیات به عنوان بردار های یکه ی عمود بر هم تعریف می شود(((i,j)دردو بعد و (i,j,k)در سه بعد)).زاویه ای که نقاط با این بردار ها می سازند از طریق مثلثات (در دوبعد )و مثلثات کروی در 3 بعد می توان مختصات را نسبت به یک مبدا بسنجد (مختصات قطبی و کروی). ساده ترین حالت ها فاصله ی نقاط نسبت به دو محور عمود برهم(i,j است که به عنوان مثال مختصات یک نقطه در 2 بعد (و3) در مختصات دکارتی به صورت 3i+j) است . همچنین بعد در بررسی مختصات قطبی اعداد موهومی بررسی می شود که ازجمله کاربرد های آن« در مکانیک کوانتمی-موجی و در معادلات هامیلتونی ()در معادله ی شرودینگر برای اثبات لاپلاسی ها (مجموع مشتقات جزئی مرتبه ی دوم تابع موج نسبت به x,y,z)و اگر با نسبیت آشنا باشید در تبدیلات نسبیت عام از آن استفاده می شود.مثالی ساده در این مورد مختصات قطبی عدد مو هومی+ z=3iاست که از مختصات قطبی در دو بعد حقیقی و موهومی این چنین محاسبه می شود.که در آن r فاصله ی نقطه از مبدا و x,yمختصات این عدد موهومی هستند.در سه بعد و بیشتر نیز همین کار را برای زوایای که در سه بعد زاویه ی میان (k,x)و زاویه میان بردار های یکه ی i,j)است.(در مختصات کروی)ولی از چهار بعد به بالا(11)تنها ریاضیات جبرخطی و نسبیتی (ریاضیاتی که در آن از ماتریس های 4*4می شود و بنیان گذار آن اینشتین بوده )،تنها جواب می دهد.

12. 3 کاربر از پست مفید genius1 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    ارسال تشکر
    87
    قدرت امتیاز دهی
    199
    Array

در پاسخی که دادید تردید دارم (مخفی)که چنین چیزی نوشتم که فضا زمان پیکسلی است .اتفاقا بار ها در هم آمیختگی مکان و زمان را تاکید کردم.در ضمن من این مطالب را از کتابی روخوانی نکردم این ها تنها معلومات من هست که از دیگر سایت ها و در برنامه های مستند و چند کتاب که از معلمانم گرفتم،باز گو کردم.در ضمن هیچ کتابی در متن خود از چند موضوع گسسته یاد نمی کند.همچنین من این مطالبی که نوشتم عین نسبیت خاص است.آزمایش آن هم واپاشی میون هاست.هنگامی که از ارتفاع 234 کیلومتری زمین 1000 میون رها می شوند پس از فرود بر زمین با سرعت0.98c تنها 500 میون وانپاشیده بر زمین فرود می آید :حال اگر کسی(ناظر 2)با سرعت 0.98c برسد،نسبت به کسی که ساکن است نیمه عمر میون ها را کمتر از شخص ساکن بر روی زمین اندازه می گیرد که به این پدیده اتساع زمان می گویند.این فرمول نسبیت خاص است و من هیچ گاه مطلبی را از خودم نمی گویم(مخفی)

14. کاربرانی که از پست مفید genius1 سپاس کرده اند.

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی(محض)
    ارسال تشکر
    200
    قدرت امتیاز دهی
    674
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط genius1 نمایش پست ها
    برای شما که ریاضیات می خوانید.بعد در ریاضیات به عنوان بردار های یکه ی عمود بر هم تعریف می شود(((i,j)دردو بعد و (i,j,k)در سه بعد.
    همین تعریف بعد یک مقدار مشکل داره(البته از نظر ریاضی).مثلا اگه تعریف بعد x رو بخواهیم چی باید بگیم؟اونجا فقط یک بردار داریم..منظورم از تعریف بعد x ، یک تعریف بدون وابستگی به سایر بعدهاست.
    ویرایش توسط meha1368 : 15th February 2013 در ساعت 01:26 PM

16. 2 کاربر از پست مفید meha1368 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    ارسال تشکر
    87
    قدرت امتیاز دهی
    199
    Array

حال تعریفی از بعد از هندسه ی تحلیلی می گویم. در ادامه به پرسش درباره 1 بعد (x) ظاسخ خواهم داد.با استفاده از اصول استقرای ریاضی مسئله را حل می کنیم .مثلث ABC را در نظر بگیرید. بر روی رئوس آن دایره هایی بکشید .حال وجه Aرا همانند لولا حول ضلع BCطوری دوران دهید که اضلاع ACوABدر امتداد ضلع BCقرار گیرند.حال شکل مثلث همانند میله ای به نظر می رسد.همانطور که گفته بودم ،اضلاعی که بر روی رئوس آن ها دایره گذاشتید را را جداکنید و زیر هم گزارید .حال شما مثلث دو بعدی را به سه زیر مجموعه ی تک بودی تقسیم کردید.در واقع از هر از از هر شکل دو بعدی 2+1شکل تک بعدی در می آید.حال اگر برای یک شکل سه بعدی چهار وجهی(یه علت انتخاب مثلث در اول با چهار وجهی کار می کنیم.)1+3دو بعدی بیرون آید می توان نتیجه گرفت که شکل n بعدی از n+1تاn-1بعدی تشکیل می شود.اثبات مسئله ی بالا بدیه ی است پس تعریف بعد نتیجه می شود:هر شکلی که بتوان از آن در فضای Rnشکل دیگر n+1 ضلعی ساخت.که به صورت ترکیییات به صورت r=n+1 و i=n +1در ترکیب r برiتعریف می شود که n تعداد ابعاد است.که در فضای n بعدی به n+1 صفر بعدی (رئوس)تقسیم می شود.مثلاُ فضای 1 بعدی(x)یعنی فضایی که بتوان اشکال تک بعدی را در آن به 2 مجموعه ی صفر بعدی تقسیم کرد(رئوس و نقطه ی انتهایی )((همان سوالی که کرده بودید))البته درکش برای آدم های ساده سخت است ولی برای کسی که ریاضیات محض می خواند مانند درسی تازه و کمی مشکل است.در نسبیت عام اینشتین جهان را فضایی چهار بعدی فرض کرده که گاهی اوقات ورق های آن بر هم چین خرده و بر اثر عاملی گسسته و سوراخ می شوند(تئوری کرم چال)اگر به درون کرم چال بروید از یک زمان و مکان دیگری سر در خواهید آورد که از یک معادله ی دیفرانسیل مثلثاتی مرتبه ی اول سرچشمه می گیرد که در آن فضای چهار بعدی را ضمن در نظر گرفتن مجموعه ای از فضای سه بعدی(بسته به تعداد اضلاع سازنده)از مثلثات نسبیتی-کروی در چهار بعد(زوایای )به نتایجی همراه با هندسه ی تحلیلی و معادلات دیفرانسیل تبدیلات فضا رسیده است.به همین دلیل نسبیت عام اسرار آمیز است و حتی شرودینگر و دیراک با محاسبات هامیلتونی و لاپلاسینی نتوانستند روی دست اینشتین بلند شوند.
    ویرایش توسط genius1 : 15th February 2013 در ساعت 05:07 PM

18. 2 کاربر از پست مفید genius1 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی(محض)
    ارسال تشکر
    200
    قدرت امتیاز دهی
    674
    Array

تقریبا چیزی دست گیرم نشد.مثلا بر روی رئوس مثلث ها دایره بکشیم دقیقا یعنی چی؟یعنی به مرکز رئوس دایره بزنیم؟
    در ادامه بعد x رو بوسیله بعد صفر تعریف کردید.مشکل من الان با واژه بعده.خود بعد یعنی چی؟اول باید بدونیم بعد یعنی چی که بعدش بتونیم بعد صفر رو تعریف کنیم.

20. کاربرانی که از پست مفید meha1368 سپاس کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)