دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: استراتژی مناسب"از ایده تا ثروت"

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

Lightbulb استراتژی مناسب"از ایده تا ثروت"

به نام خدا
    سلام عزیزان خوبید؟
    این تاپیک رو گذاشتم چون فکر می کنم هر کدام از شما دوستان طرز فکر و فرصت های خودتون رو برای تبدل اختراع خودتون به ثروت یا اعتبار دارید.
    ازتون می خوام بی طرفانه و بدون شعار دادن، راهی رو که برای تبدیل ایده به ثروت انتخاب کردید رو اینجا بنویسید.

من اعتقاد دارم که نباید تمام تخم مرغ هامون رو تو یه سبد بزاریم.من به شخصه برای هر کاری که راجع به اختراعم بوده هم زمان چند راه و چند هدف رو دنبال کردم.
    البته کاری که من انجام دادم دسته بندی اهداف و خالص سازی آنها بوده.مثلا چند راه رو کاملا برای پول درآوردن از اختراع طی کردم و چند راه هم برای کسب اعتبار از اختراع و چند راه هم برای پخته کردن اختراع و چندی هم برای تجاری سازی اختراع.
    در این وضعیت پشت کار واقعا با معنا میشه. چون برای تحقق این اهداف بازم نباید تخم مرغ هاتون رو تو یه سبد بزارید.
    همیشه از چندین مرجع برای تحقق این اهداف استفاده کنین.به یکی اکتفا نکنین تا کارتون به گریه کردن و التماس و استغفرالله کفر کردن بکشه.
    یاتون باشه شما تنها یک متقاضی هستید و پشت کار شما یه نوع بازاریابی برای تحقق اهداف شماست. در یک بازار مشتری های گاه شبیه به هم و گاه کاملا متفاوتی یافت میشه.
    بعضی مشتری ها رو با یه داد زدن میشه جذب کرد ولی برای بعضی دیگه که ممکنه برای شما مناسب تر باشه باید برخی محدودیت ها رو از میان برداشت.
    مثلا من برای جلب نظر یک اداره برای هر امری معمولا هم به بخش اطلاعات اون اداره ایمیل میدم و هم به رییس اونجا.
    چون به هر حال اگر اون اداره پتانسیل کمک به منو داشته باشه که بخش اطلاعات جواب منو میده اما محدودیت اجازه گرفتن از رییس رو داشته باشن خب چرا منتظر باشم که از پایین به بالا برسه وقتی خودم مستقیما خودم میتونم درخواستم رو به رییس اونجا بفرستم؟
    بازم میگم به یک یا چند نفر اکتفا نکنین. بهترین راه اینه که بگردید و هر کسی که در ارتباط با ایده شما فعال محسوب میشه کمک بگیرید.
    من هر روز بین 2 تا3 ایمیل از مکان ها و اشخاص مختلف در رابطه با طرحم میگیرم و خیلی امیدوارتر از زمانی ام که به یک یا دو نهاد تکیه می کردم.
    متن ایمیلی که مینویسم و ارسال می کنم هم معمولا یکسانه(کپی می کنم):
    .....................
    موضوع: با سلام عرض احترام.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.
    من یه مخترع هستم که حدود 9 ماهه برای تامین بودجه تکمیل اختراع خودم تلاش می کنم.
    هم اکنون طرح خودم رو برای گروه مشاوران جوان وزارت نیرو فرستادم و در
    سامانه امتیاز دهی به اختراعات بنیاد هم ثبت نام کردم اما به دلیل قانون
    نو بودن اختراعات زمان من برای تکمیل تجاری سازی این اختراع رو به پایان
    هست و از طرفی هم هزینه های اختراع من به طور تخمینی نزدیک به 50 میلیون
    تومان خواهد شد.البته به گفته اساتید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
    ایران.
    طرح خیلی خوبی هم دارم.عنوانش "مبدل انرژی باد به انرژی الکتریکی با چرخه
    رفت و برگشتی" می باشد.شماره ثبت : 75379
    این مبدل که در حالت افقی هست در دنیا نظبر نداره و من خودم از صفر طراحیش کردم.
    البته این مبدل در مقیاس کوچک یعنی تا 1000 وات میتونه برق تولید کنه اما
    قابلیت کار در باد های 3 تا 4 متر در ثانیه رو به ادعای من خواهد داشت.
    من برای تکمیل این اختراع(تولید پیوست فنی و نمونه محصول) از اساتید
    سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران کمک می گیرم و هماهنگی ها هم
    انجام شده.
    در صورتی که با شرایط خودتون علاقه مند به سرمایه گذاری بر این مبدل را
    هستید حتما به من خبر بدید.
    با تشکر.
    ارادتمند شما عرفان سلیم زاده.
    ................
    همانطور که می بینید این متن طوریه که میشه به مکان ها و اشخاص مختلف بدون تغییر فرستادش.
    من روزانه به 4 تا 6 مکان و ایمیل های مختلف از جاهایی که فکر می کنم در ارتباط با طرح من فعال اند(چه بخش خصوصی و چه بخش دولتی و شرکت های تولیدی و نمایندگی ها و حتی اشخاص) این متن رو میفرستم. معمولا بین یک یا دو روز بعد هم جواب میدن.
    مثلا جوابیه یه شرکت رو ببینید:
    > با سلام و احترام
    > لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:
    > از کجا تماس گرفته اید؟تحصیلاتتان؟مزیت این طرح نسبت به ژنراتورهای بادی موجود
    > چیست؟
    > طرحتان بعد از سرمایه گذاری چه زمان تکمیل می شود؟
    > بعد از تولید چگونه به سود دهی خواهد رسید؟بازار فروش دستگاه؟
    > آیا قیمت نهایی تولید انبوه دستگاه به نسبت دستگاههای مشابه کمتر است؟
    > با تشکر
    ............................
    این موارد باید با هماهنگی مرجع تکمیل کننده اختراع باشد نباید از خودتون دربیارید.
    سعی کنین بعد از این که اظهارنامه اختراع رو تسلیم کردید هماهنگی های لازمه رو برای تکمیل این اختراع در مرجع تکمیل ایده انجام بدید.
    بعدش دیگه با پشت کار ثابت استراتژی بالا رو انجام بدید.بقیه اش دیگه توکل به خداست... انشالله کارتون درست میشه.
    موفق باشید.

2. 10 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق
    ارسال تشکر
    462
    دریافت تشکر: 122
    قدرت امتیاز دهی
    66
    Array
    omidfays's: بی حوصله

پیش فرض پاسخ : استراتژی مناسب"از ایده تا ثروت"

بیایید ریشه ای برخورد کنیم نمیخوام دوستان دلسرد بشن میخوام مسئولین بیدار بشن حرف خودم رو با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟

4. کاربرانی که از پست مفید omidfays سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط omidfays نمایش پست ها
    با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟
    به تعدادی مهندس و دکتر نیاز هست تعویض لامپ را یک نفر عادی می تونه انجام بده اما زمان تعویض رو نمی تونه تعیین کنه این زمان را مهندسین و دکترین تعیین می کنند.
    واضح تر بگم امکان داره این لامپ در راهرو یک هواپیما نصب شده باشه و یک لامپ دیگه تو کابین یا داشبورد هواپیما نصب شده هر دو این لامپ ها می سوزه و باید تعویض بشه تعویض مهم نیست مهم اینه که قبل از سوختن فردی این را اعلام کنه و تعویض بشه شاید جان چند صد نفر در خطر باشه.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

6. 4 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

اقا عرفان شما باید به نظرم از راه هش وارد شین درسته هزاران میل هم به شما جواب میدن و سوالات خودشون را می پرسن.
    شما اگر امکان سنجی کرده باشین و سود و ضرر را باسند محاسبه کرده باشین می تونید جواب گو باشین.
    سرمایه گذار روی طرح ها و اختراعاتی سرمایه گذاری می کنند که امکانسنجی و طراحی مفهومی ان را انجام داده باشین و برای صحت اون اسناد خودتان را به دانشگاه یا سازمان صنعتی و پژوهش بدین تصدیق کنن بعد از نمونه اولیه را می خوان(البته شاید بگین مدل سازی و شبیه سازی می کنم به جای ساخت مدل ، ولی نکته مهم اینه که بعد از ساخت نتایج نرم افزار را با مدل صحه گذاری می کنید که در غیر از ساخت مدل نمی تونید این کار را کنید و تمام مسئله حدس و گمان هست.) اگر این کارا رو کرده باشین هر فردی که پول در دستش باشه با دو دو تا کردن روی طرح شما سرمایه گذاری می کنه.

یک راه دیگه هم هست شما باید از مسیر اصلی وارد بشین برای اینکه واضح بگم با یک مثالکه همه اطلاع دارم می زنم.
    می دونیم سپاه سلاح و ... را طراحی و می سازد. من هم طرحم اگر در مورد تجهیزات سلاح باشد برای رسیدن به هدف و کسب درامد بایستی برم دنبال سپاه در غیر این صورت طرحم درجه یک اما هیچ کجا سرمایه گذاری نمی کنه.

طرح شما خوبه اما چند کار باید انجام بدین تا کامل بشه.
    امکانسنجی منابع ، پیمانکاران، مالی، ساخت و ...
    طراحی مفهومی (بهتر هست در اینجا از ابزارهای مختلف استفاده کنید.)
    نصدیق طرح
    شبیه سازی و تحلیل توربین بادی
    ساخت یک ماکت کوچک که هزینه زیاد نداشته باشه.

یک سوال هم داشتم ببخشید یک مدل کوچک ان تقریبا تا ارتفاع یک متری می تونه چه قدر برق تولید کنه؟
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

8. 4 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hossien نمایش پست ها
    اقا عرفان شما باید به نظرم از راه هش وارد شین درسته هزاران میل هم به شما جواب میدن و سوالات خودشون را می پرسن. شما اگر امکان سنجی کرده باشین و سود و ضرر را باسند محاسبه کرده باشین می تونید جواب گو باشین. سرمایه گذار روی طرح ها و اختراعاتی سرمایه گذاری می کنند که امکانسنجی و طراحی مفهومی ان را انجام داده باشین و برای صحت اون اسناد خودتان را به دانشگاه یا سازمان صنعتی و پژوهش بدین تصدیق کنن بعد از نمونه اولیه را می خوان(البته شاید بگین مدل سازی و شبیه سازی می کنم به جای ساخت مدل ، ولی نکته مهم اینه که بعد از ساخت نتایج نرم افزار را با مدل صحه گذاری می کنید که در غیر از ساخت مدل نمی تونید این کار را کنید و تمام مسئله حدس و گمان هست.) اگر این کارا رو کرده باشین هر فردی که پول در دستش باشه با دو دو تا کردن روی طرح شما سرمایه گذاری می کنه. یک راه دیگه هم هست شما باید از مسیر اصلی وارد بشین برای اینکه واضح بگم با یک مثالکه همه اطلاع دارم می زنم. می دونیم سپاه سلاح و ... را طراحی و می سازد. من هم طرحم اگر در مورد تجهیزات سلاح باشد برای رسیدن به هدف و کسب درامد بایستی برم دنبال سپاه در غیر این صورت طرحم درجه یک اما هیچ کجا سرمایه گذاری نمی کنه. طرح شما خوبه اما چند کار باید انجام بدین تا کامل بشه. امکانسنجی منابع ، پیمانکاران، مالی، ساخت و ... طراحی مفهومی (بهتر هست در اینجا از ابزارهای مختلف استفاده کنید.) نصدیق طرح شبیه سازی و تحلیل توربین بادی ساخت یک ماکت کوچک که هزینه زیاد نداشته باشه. یک سوال هم داشتم ببخشید یک مدل کوچک ان تقریبا تا ارتفاع یک متری می تونه چه قدر برق تولید کنه؟
    موضوع اینجاست که بلاخره یک ایده هم باید پارامتر هایی از قبیل فرمول ها و آمار هایی داشته باشه تا بر اساس اونها بشه طرح های توجیهی و امکان سنجی تعریف کرد. همونطور که خودتون هم میگین برای بدست اوردن اینها باید تست های عملی و نمونه های واقعی داشته باشیم.افرادی که تو سازمان پژوهش ها باهاشون صحبت کردم برای این مرحله یعنی تکمیل این امار ها و ساخت نمونه ها رسما یک سال زمان خواستند.موضوع دیگه اینه که برای انجام این موارد هم بلاخره یه بودجه ای نیازه. همین جا میتونیم دهان مون رو به گله و شکایت باز کنیم.اما چیزی که همه ما دیدیم اینه که بودجه هست! باید توجیه مناسبی برای دادن این بودجه باشه.اگر ما تو این سایت بتونیم به کمک همدیگه واقعا و از ته دل یک دلیل مناسب بیاریم که سرمایه گذاری روی تکمیل ایده های خام رو توجیه کنه میتونیم سیاستی رو پدید بیاریم که بر اساس اون احتمال جذب یک اسپانسر افزایش پیدا کنه.من یه تاپیک جدا هم برای این سوال خواهم زد.ممنون.

10. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط omidfays نمایش پست ها
    بیایید ریشه ای برخورد کنیم نمیخوام دوستان دلسرد بشن میخوام مسئولین بیدار بشن حرف خودم رو با ذکر یک مثال میزنم برای تعویض یک لامپ سوخته به چند دکتر و مهندس نیاز است؟
    به موضوع جالبی اشاره کردید بابت این موضوع هم یه تاپیک میزنم.ممنونم
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 7th February 2013 در ساعت 12:16 PM

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

چرا ما باید برای تامین این بودجه به نهاد یا افرادی وابسته باشیم؟بازم میگم موضوع تکمیل ایده های خام هست نه تجاری سازی ایده ها.تو یه تاپیک دیگه در موردش بحث می کنیم:http://www.njavan.com/forum/showthre...659#post428659

13. کاربرانی که از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    موضوع اینجاست که بلاخره یک ایده هم باید پارامتر هایی از قبیل فرمول ها و آمار هایی داشته باشه تا بر اساس اونها بشه طرح های توجیهی و امکان سنجی تعریف کرد. همونطور که خودتون هم میگین برای بدست اوردن اینها باید تست های عملی و نمونه های واقعی داشته باشیم.افرادی که تو سازمان پژوهش ها باهاشون صحبت کردم برای این مرحله یعنی تکمیل این امار ها و ساخت نمونه ها رسما یک سال زمان خواستند.موضوع دیگه اینه که برای انجام این موارد هم بلاخره یه بودجه ای نیازه. همین جا میتونیم دهان مون رو به گله و شکایت باز کنیم.اما چیزی که همه ما دیدیم اینه که بودجه هست! باید توجیه مناسبی برای دادن این بودجه باشه.اگر ما تو این سایت بتونیم به کمک همدیگه واقعا و از ته دل یک دلیل مناسب بیاریم که سرمایه گذاری روی تکمیل ایده های خام رو توجیه کنه میتونیم سیاستی رو پدید بیاریم که بر اساس اون احتمال جذب یک اسپانسر افزایش پیدا کنه.من یه تاپیک جدا هم برای این سوال خواهم زد.ممنون.
    این مرحله که شما گفتین میشه طراحی مقدماتی و جزئیات که اگر انجام و ساخته بشه میشه تجاری سازی انجام داد.
    مراحل طراحی شامل امکانسنجی + طراحی مفهومی ، طراحی مقدماتی یا اولیه ، طراحی جزئیات یا تفضیلی . اصول کلی برای پایان هر کدام یک محصول ساخته میشه و صحه گذاری طراحی هست. اگر اوکی شد می رن روی ساخت زمان می زارن و روش ساخت و ... در میارن تا تولید انبوه بشه.

امکانسنجی و طراحی مفهومی برای هر پروژه ای لازم هست میتونه 10 الی هزاران صفحه باشه.
    شما قبل ساخت طراحی آزمایشات یا doe می تونید انجام بدین ، از ابزارهای مختلف استفاده کنید از تکنیک الگوبرداری یا بنچمارک ، شبیه سازی کنید هزینه زیاد نمی خواد در ضمن ما دنبال سرمایه گذار می گردیم که می خواد بیاد کم کم 100 میلیون می خواد سرمایه بزاره بعد شما به جای اون باشین طبق چه چیزی قانع میشن که درست می گه طراح؟؟؟

15. 3 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    4,930
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hossien نمایش پست ها
    این مرحله که شما گفتین میشه طراحی مقدماتی و جزئیات که اگر انجام و ساخته بشه میشه تجاری سازی انجام داد. مراحل طراحی شامل امکانسنجی + طراحی مفهومی ، طراحی مقدماتی یا اولیه ، طراحی جزئیات یا تفضیلی . اصول کلی برای پایان هر کدام یک محصول ساخته میشه و صحه گذاری طراحی هست. اگر اوکی شد می رن روی ساخت زمان می زارن و روش ساخت و ... در میارن تا تولید انبوه بشه. امکانسنجی و طراحی مفهومی برای هر پروژه ای لازم هست میتونه 10 الی هزاران صفحه باشه. شما قبل ساخت طراحی آزمایشات یا doe می تونید انجام بدین ، از ابزارهای مختلف استفاده کنید از تکنیک الگوبرداری یا بنچمارک ، شبیه سازی کنید هزینه زیاد نمی خواد در ضمن ما دنبال سرمایه گذار می گردیم که می خواد بیاد کم کم 100 میلیون می خواد سرمایه بزاره بعد شما به جای اون باشین طبق چه چیزی قانع میشن که درست می گه طراح؟؟؟
    درست می گی. طرح من تو مرحله مفهومی به حساب میاد.چطور میشه طرح رو به عنوان طرح پژوهشی معرفی کرد؟ یه استادی اونجا بود که گفت بیا من به عنوان یه طرح پژوهشی برات بودجه می گیرم اما من خریت کردم نرفتم. میشه مثلا در ازای سهیم شدن در مالکیت اختراع با یک پژوهشکده ازشون بودجه گرفت؟

17. کاربرانی که از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

شما اگر طراحی مفهومی را انجام داده باشین مشکلی ندارین چون اصل کار را انجام دادین. و سوالاتی که ازتون می پرسن می تونید جواب بدین.

19. 2 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)