به نام خداسلام عزیزان خوبید؟
این تاپیک رو گذاشتم چون فکر می کنم هر کدام از شما دوستان طرز فکر و فرصت های خودتون رو برای تبدل اختراع خودتون به ثروت یا اعتبار دارید.
ازتون می خوام بی طرفانه و بدون شعار دادن، راهی رو که برای تبدیل ایده به ثروت انتخاب کردید رو اینجا بنویسید.
من اعتقاد دارم که نباید تمام تخم مرغ هامون رو تو یه سبد بزاریم.من به شخصه برای هر کاری که راجع به اختراعم بوده هم زمان چند راه و چند هدف رو دنبال کردم.
البته کاری که من انجام دادم دسته بندی اهداف و خالص سازی آنها بوده.مثلا چند راه رو کاملا برای پول درآوردن از اختراع طی کردم و چند راه هم برای کسب اعتبار از اختراع و چند راه هم برای پخته کردن اختراع و چندی هم برای تجاری سازی اختراع.
در این وضعیت پشت کار واقعا با معنا میشه. چون برای تحقق این اهداف بازم نباید تخم مرغ هاتون رو تو یه سبد بزارید.
همیشه از چندین مرجع برای تحقق این اهداف استفاده کنین.به یکی اکتفا نکنین تا کارتون به گریه کردن و التماس و استغفرالله کفر کردن بکشه.
یاتون باشه شما تنها یک متقاضی هستید و پشت کار شما یه نوع بازاریابی برای تحقق اهداف شماست. در یک بازار مشتری های گاه شبیه به هم و گاه کاملا متفاوتی یافت میشه.
بعضی مشتری ها رو با یه داد زدن میشه جذب کرد ولی برای بعضی دیگه که ممکنه برای شما مناسب تر باشه باید برخی محدودیت ها رو از میان برداشت.
مثلا من برای جلب نظر یک اداره برای هر امری معمولا هم به بخش اطلاعات اون اداره ایمیل میدم و هم به رییس اونجا.
چون به هر حال اگر اون اداره پتانسیل کمک به منو داشته باشه که بخش اطلاعات جواب منو میده اما محدودیت اجازه گرفتن از رییس رو داشته باشن خب چرا منتظر باشم که از پایین به بالا برسه وقتی خودم مستقیما خودم میتونم درخواستم رو به رییس اونجا بفرستم؟
بازم میگم به یک یا چند نفر اکتفا نکنین. بهترین راه اینه که بگردید و هر کسی که در ارتباط با ایده شما فعال محسوب میشه کمک بگیرید.
من هر روز بین 2 تا3 ایمیل از مکان ها و اشخاص مختلف در رابطه با طرحم میگیرم و خیلی امیدوارتر از زمانی ام که به یک یا دو نهاد تکیه می کردم.
متن ایمیلی که مینویسم و ارسال می کنم هم معمولا یکسانه(کپی می کنم):
.....................
موضوع: با سلام عرض احترام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من یه مخترع هستم که حدود 9 ماهه برای تامین بودجه تکمیل اختراع خودم تلاش می کنم.
هم اکنون طرح خودم رو برای گروه مشاوران جوان وزارت نیرو فرستادم و در
سامانه امتیاز دهی به اختراعات بنیاد هم ثبت نام کردم اما به دلیل قانون
نو بودن اختراعات زمان من برای تکمیل تجاری سازی این اختراع رو به پایان
هست و از طرفی هم هزینه های اختراع من به طور تخمینی نزدیک به 50 میلیون
تومان خواهد شد.البته به گفته اساتید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
ایران.
طرح خیلی خوبی هم دارم.عنوانش "مبدل انرژی باد به انرژی الکتریکی با چرخه
رفت و برگشتی" می باشد.شماره ثبت : 75379
این مبدل که در حالت افقی هست در دنیا نظبر نداره و من خودم از صفر طراحیش کردم.
البته این مبدل در مقیاس کوچک یعنی تا 1000 وات میتونه برق تولید کنه اما
قابلیت کار در باد های 3 تا 4 متر در ثانیه رو به ادعای من خواهد داشت.
من برای تکمیل این اختراع(تولید پیوست فنی و نمونه محصول) از اساتید
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران کمک می گیرم و هماهنگی ها هم
انجام شده.
در صورتی که با شرایط خودتون علاقه مند به سرمایه گذاری بر این مبدل را
هستید حتما به من خبر بدید.
با تشکر.
ارادتمند شما عرفان سلیم زاده.
................
همانطور که می بینید این متن طوریه که میشه به مکان ها و اشخاص مختلف بدون تغییر فرستادش.
من روزانه به 4 تا 6 مکان و ایمیل های مختلف از جاهایی که فکر می کنم در ارتباط با طرح من فعال اند(چه بخش خصوصی و چه بخش دولتی و شرکت های تولیدی و نمایندگی ها و حتی اشخاص) این متن رو میفرستم. معمولا بین یک یا دو روز بعد هم جواب میدن.
مثلا جوابیه یه شرکت رو ببینید:
> با سلام و احترام
> لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:
> از کجا تماس گرفته اید؟تحصیلاتتان؟مزیت این طرح نسبت به ژنراتورهای بادی موجود
> چیست؟
> طرحتان بعد از سرمایه گذاری چه زمان تکمیل می شود؟
> بعد از تولید چگونه به سود دهی خواهد رسید؟بازار فروش دستگاه؟
> آیا قیمت نهایی تولید انبوه دستگاه به نسبت دستگاههای مشابه کمتر است؟
> با تشکر
............................
این موارد باید با هماهنگی مرجع تکمیل کننده اختراع باشد نباید از خودتون دربیارید.
سعی کنین بعد از این که اظهارنامه اختراع رو تسلیم کردید هماهنگی های لازمه رو برای تکمیل این اختراع در مرجع تکمیل ایده انجام بدید.
بعدش دیگه با پشت کار ثابت استراتژی بالا رو انجام بدید.بقیه اش دیگه توکل به خداست... انشالله کارتون درست میشه.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)