اقا عرفان شما باید به نظرم از راه هش وارد شین درسته هزاران میل هم به شما جواب میدن و سوالات خودشون را می پرسن.
شما اگر امکان سنجی کرده باشین و سود و ضرر را باسند محاسبه کرده باشین می تونید جواب گو باشین.
سرمایه گذار روی طرح ها و اختراعاتی سرمایه گذاری می کنند که امکانسنجی و طراحی مفهومی ان را انجام داده باشین و برای صحت اون اسناد خودتان را به دانشگاه یا سازمان صنعتی و پژوهش بدین تصدیق کنن بعد از نمونه اولیه را می خوان(البته شاید بگین مدل سازی و شبیه سازی می کنم به جای ساخت مدل ، ولی نکته مهم اینه که بعد از ساخت نتایج نرم افزار را با مدل صحه گذاری می کنید که در غیر از ساخت مدل نمی تونید این کار را کنید و تمام مسئله حدس و گمان هست.) اگر این کارا رو کرده باشین هر فردی که پول در دستش باشه با دو دو تا کردن روی طرح شما سرمایه گذاری می کنه.
یک راه دیگه هم هست شما باید از مسیر اصلی وارد بشین برای اینکه واضح بگم با یک مثالکه همه اطلاع دارم می زنم.
می دونیم سپاه سلاح و ... را طراحی و می سازد. من هم طرحم اگر در مورد تجهیزات سلاح باشد برای رسیدن به هدف و کسب درامد بایستی برم دنبال سپاه در غیر این صورت طرحم درجه یک اما هیچ کجا سرمایه گذاری نمی کنه.
طرح شما خوبه اما چند کار باید انجام بدین تا کامل بشه.
امکانسنجی منابع ، پیمانکاران، مالی، ساخت و ...
طراحی مفهومی (بهتر هست در اینجا از ابزارهای مختلف استفاده کنید.)
نصدیق طرح
شبیه سازی و تحلیل توربین بادی
ساخت یک ماکت کوچک که هزینه زیاد نداشته باشه.
یک سوال هم داشتم ببخشید یک مدل کوچک ان تقریبا تا ارتفاع یک متری می تونه چه قدر برق تولید کنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)