نه الان 12 روزه که بعد از قرص پریود نشدم می خوام برم رویان دکتر گفت چون می خوای بری رویان دیگه هیچی مصرف نکن راستی من قبلا زود زود عادت می شدم و عقب هم نمی انداختم از وقتی خواستم حامله بشم اینجوری شدم نه از امپول استفاده نکردم
ویرایش توسط manidf : 21st May 2012 در ساعت 10:33 PM
سلام
من یک سوالی دارم نمیدونستم تو درمانگاه عمومی بگم یا اینجا
من یکماه پیش زخمی روی پام زد درد داشت اصلا نمیتونستم روش بخوابم بزرگ شد چرک کرد خانواده گفتن "کورک" هست! نمیدونم اسم دیگش چیه!
به هرحال زخم سرباز کرد و با فشار چرک و خونشو خالی کردیم و الان میتونم بگم سوراخ کوچیکی ک داشت ترمیم شده دیگه و خوبه دیگه
اما الان چند روزه شبیه جوش جوشی که چرک داره سرش بالاتر از اونجا تقریبا روی پهلوم زده امروز یکم فشار دادم سرش زرد بود چرک بود نمیدونم خالی شد بهمراه اینکه فشار میدادم کلی خون خارج شد این شباهتی از نظر شکلی به اون داره کوچیکتره ولی ودرد اونو نداشته
یکم ترسیدم که چی میتونه باشه
بنظرتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید زودتر![]()
Haniyeh
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
سلام
نه هیچ دارویی استفاده نکردم تقریبا یک ماه قبل بود که اولین بار اون کورک که گفتم زد و درد داشت و خیلی چرک داد بعد چند روز که خودمون بتادین زدیم پانسمان کردیم سر که باز کرد چرک رو خالی کردم و بستم دوباره و الان تقریبا دیگه اثرش رفته یک لکه مونده
الان چند روزه بالاتر از همونجا دیدم شبیه جوش که سرش چرک داره زده مثل اون یکی نبود کوچیکتره و درد اونو نداره اون خیلی درد داشت
اینم دیروز سرباز کرد اولش چرک مثل از این جوش های سرسیاه یا سفید که چرک دارن داد و بعدشم فشار دادم خون اومد خالی کردم
نمیدونم چیه!!!!
چیز خاصی استفاده نکردم و دکترم نرفتم
Haniyeh
سلامي دوباره.دوست عزيز سعي بر اين داشته باشيد خودسرانه بتادين رو روي زخم كه مشخص به فوني بودن يا عادي بودنش هست نزنيد و استعمال نكنيد.و اما در جواب اين ممكنه عاملي باشه كه نشان دهنده اين باشه كه شايد به ماده اي حساسيت داشته باشيد مثال ادويه ها و غيره و يا بر اثر سيستم بدنيتون باشه اگر دارويي استفاده نكرديد كه چنين كرده باشه به نظر من بهتر هست حتما به متخصص پوست مراجعه كنيد شايد بهتون بگن بتامتازون براي خشك كردن چرك استفاده كنيد ولي باز هم به دكتر مراجعه كنيد بهتر هست
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
Haniyeh
سلام
من واسه اون مشکل کورک رفتم دکتر بنا به توصیه شما
دکتر بهم سفالکسین + پماد موضعی موپیروسین 2% و محلول ریوانول داد استفاده کنم
برای جوش صورتمم بهش گفتم قرص ضدبارداری دکتر قبلی یک نوع بهم داده بود و بهم نمیساخت یک محلول کلینداماسیون فکر کنم اسمش باشه + ژل pangel بهم داده
نظرتون چیه؟؟؟
Haniyeh
سلام
ممنون میشم زودتر درباره سوالم منو راهنمایی کنید
سونوگرافی دهانه رحم صورت گرفته نشون داده که تخمدان ها هر کردم 4-5 تا فولیکول 6.5 اندازه داره
دکتر سونوگراف سوالاتی درباره موی زاید چونه و یا سرموعد قاعده نشدن و قاعدگی نامنظم پرسید اما جوابم منفی بود
گفت کسایی که این شرایط دارن اینطور میشه و فولیکول از حدنرمال بیشتر از یکی میشه که در اینصورت یک نوع بیماری که اسمش رو من یادم نیست چی گفت
اما منکه این علایم رو ندارم چی؟
مشکل چیه؟
نازایی نمیاره؟
چه مشکلی دارم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
منتظرم
چون ده روز دیگه نوبت دکتر دارم میخوام زودتر بدونم مشکل کار چیه
ممنون
Haniyeh
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)