اینو قبلا یکی اختراع کرده بود یک دانش آموز مشهدی رشته ریاضی
میگفت هیشکی تحویلش نگرفته!
اینو قبلا یکی اختراع کرده بود یک دانش آموز مشهدی رشته ریاضی
میگفت هیشکی تحویلش نگرفته!
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
منم تحویلش نمیگیرم
(تولید برق از صاعقه)
طبیعت رو به هم میریزه
تازه برقی تولید نمیکنه که به نسبت هزینه حتی 1 درصد هم مفید باشه
هر ثانیه 100تا صاعقه که هرکدوم به ارزش 5600تومن هستند
باید کل صاعقه های دنیا رو جذب کرد تا بشه ثانیه ای560هزار تومن
اینکه ارزشی نداره(فقط طبیعتو به هم میریزیم)
اصلا اقتصادی نیست
1400 کیلو وات ساعت خیلی زیاده اونقدر ها هم دست کم نگیریدش.
هر خونه 10 کیلو وات ساعت باشه 140 تا خونه رو جواب میده.
با یه صاعقه میشه برق یه روز 140 تا خونه رو تامین کرد.(یه روستا!)
پولش هم بین این 140 تا خونه تقسیم کنید میشه خونه ای 33 تومان و کیلو واتی 3 تومان.
خدا بده برکت!![]()
بحث این نیست که قراره سیستم الکترولیز به چه شکل باشه.
به هر شکل هم که باشه بازم انفجار پیش میاد. شما خودت یه پیل تولید هیدروژن رو به ولتاژ بالای 400 ولت وصل کنی الکترود اند سرخ میشه.
اب ورودی نیاز به الکترولیت داره! اسید سولفوریک.
گذشته از اینا هیچ انتخابی نداری باید اونقدر پیل هایی رو که ولتاژ 2 ولتی دارند رو به هم سری کنین تا بشه 50 میلیون ولت بعد تازه مشکل جریان شروع میشه 200 هزار آمپر!به غیر از این میشه بار اضافه و به صورت گرما ظاهر میشه.
به احتمال زیاد این گرما و جرقه ها به هیدروژن امان نمیده و دوباره با اکسیژن ترکیب میشن.
خواستی بمب اتم درست کنی روش خوبیهببخشید شوخی کردم.
سیستم پیشنهاد من نیازی به اب نداره ، میتونه درون زمین باشه ، سیستم ذخیره سازه نه مبدل!
خوبی لیزر پالس اینه که در زمان کوتاه انرژی عظیمی ازاد میکنه.
حالا نمیدونم واقع بتونه 11 کیلومتر رو برای چند میکرو ثانیه یونیزه کنه؟!
اگه بحث هزینه است بزار داستان صنعت فولاد رو برات تعریف کنم!
اوایل فولاد مثل امروز اینقدر ارزون نبود و همه نمی تونستند ساختمان های فولادی داشته باشند.
چون خالص سازی اهن کار سختی بود.
ولی یه نفر به اسم بسمر اومد روشی ساده رو برای خالص سازی اهن ارائه کرد.
پمپ کردن اکسیژن خالص به مذاب اهن که باعث میشد ناخالصی ها از اهن دور بشه و به صورت کف سربار بیاد روی مذاب.
دیگه بقیه اش ساده بود.اضافه کردن کربن. فولاد ارزان شد.
ادیسون می گفت یه روزی حتی گهواره بچه ها هم فولادی میشه!
اگه می بینی سلول های خورشیدی پیشرفت نکردند چون تکنولوژی ساخت اونا پیشرفته است.
و در انحصار چند کشور مختلف دنیاست. اگه عین فولاد میتونست اینقدر فراگیر تولید بشه حتما ارزان میشد.
البته قیمت یه پکیج خورشیدی نسبت به 20 سال پیش 10 برابر کمتر شده.
کلا بگم در دنیای تجارت قیمت تنها برای مصرف کننده است که اهمیت داره نه تولید کننده.
اگر یه تولید کننده بتونه خریدار رو راضی کنه همه چی حله.
باتوجه به اینکه رشته ام الکترونیک نیست؛ روشی برای الکترولیز که بتونه دربرابر رعد دوام بیار ندارم.ولی بنظرم حل این مشکل غیر ممکن نیست.
حالا نکته ای اینجاست شما همش 1400 کیلو وات داری؛ اگر انرژی مصرفی لیزر بعلاه و سیستم سرمایش رو ازش برداریم؛ دیگه چی ازش میمونه؟
برای ارائه یه طرح اینطوری مهمترین قسمت کار توجیه اقصادی طرح هست .
تولید کننده همواره قیمت تمام شده براش مهمه ، چون اگر کسی توان خرید کالای تولیدی رو نداشته باشه سرمایه اش به باد میره.شما هیچ تولید کننده ای رو در دنیا پیدا نمیکنید که بدون توجه به توان خرید مشتری کالا تولید کنه.
اینکه کالا ها به واسطه گسترش فن آوری ارزون تر و در دسترس تر میشن؛ مساله کاملا واضحی هست . نمونه معمولش همین تلوزیون یا رایانه شخصی و... .بحث ما درباره 10 یا 20 سال دیگه، که نیست، من درباره ساخت همچین چیزی در حال حاضر حرف میزنم با توجه به وضعیتی کنونی فن آوری.
دوست عزيز: ما از شدت و ميزان قدرت رعد و برق هيچگاه اطلاعي نخواهيم داشت.فكر كن شما يه دستگاهي ساختي با قدرت مثلا هزار آمپر.وقتي يه صاعقه بزنه با قدرت 1 ميليون امپر كل سيستمت در يك ثانيه دود ميشه!!!!!!!!
طرح جالبی هست ولی نباید فراموش کنیم که انرژی لازم برای تولید یک صاعقه مشابه حدود 5000 تومن تا 20000 تومن هست و مسلما حداکثر انرژی قابل حصول از یک صاعقه طبیعی هم همین مقدار انرژی و صرفه جویی در پی خواهد داشت. با فرض بازده 100% سیستم پیشنهادی، و با فرض دریافت موفق 5 صاعقه در روز (که خیلی بعیده!) بازهم در حدود 70 هزارتومن انرژی بدست آوردیم که در قیاس با مصرف شهری خیلی ناچیزه.
http://www.elect.ir/post-85.aspx
استفاده از انرژی رعد و برق زمانی به صرفه هست که بشه به صورت آنی انرژی اون رو ذخیره کرد و به مرور وارد شبکه برق کرد. و چون سیستمی که بتونه این حجم از برق رو بتونه ذخیره کنه ، فعلا وجود نداره ، پس فعلا امید زیادی بهش نیست.
ایده ها و طرح های آینده :
روشی جدید برای صنعتی سازی ساختمان
طرح تجاری سبک جدیدی از رستوران های زنجیره ای
نمیدونم چرا ، ولی سال هاست که اعتقاد دارم که با استفاده از صاعقه میشه آب شور را شیرین کرد!
دلیلی برای حرفم ندارم چون تخصصی در این زمینه ندارم ، ولی انگار از درون یه حسی بهم میگه اینی که گفتم درسته ، حالا شما بگردین اگه دلیل پیدا کردین نصف نصف!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)