بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
سلام من الهام هستم 22 سالمه ، تازه درسم تمام شده مهندس کامپیوتر هستم ، می خوام واسه ارشد آماده بشم!
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام من هم پویا هستم.
کاربر جدیدی هستم ولی انشاا... من مدیر ویا همکار تالار ریاضیات و یا فیزیک شم.
من 17 سالمه.
شاید بشه گفت جوون ترین کاربرم.
موفق باشین.
سلام
من سعید هستم
درسم تموم شده و یک آزمایشگاه فیزیک زدم باتخصص کالیبراسیون
خوشحال میشم اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم هر چند که شاید سنم یک کمی بیش از برخی از دوستان باشه
ادعای جوانی و نخبگی نداریم گذری مسیرم خورد دیدم بچهای با حالین با فضای مثبت
خوشحالم از اشنایی با شما
Admin, AvAstiN, ElaBel, Geek, jojepanbeyi, moji5, آبجی, ساناز فرهیدوش
سلام من مصطفی هستم
تازه حدود یک هفت هست که عضو شدم و تازه اینجا رو پیدا کردم. تازه هنوز جاهای دیگه هم نگشتم. به هر حال تا یه مدت دیگه 21 سالمه و دانشجوی مهندسی آب. علاقه مند به انواع موضوع های جدید به خصوص عملی مثل هواپیما ، کشتی سازی ، زیر دریایی ، خودرو سازی ، کار با سخت افزار کامپیوتر چیزی که 5 سال از زندگیم باهاش بودم و الان باهاش کار می کنم و ......
می دونم به نظر رشتم با علایقم هیچ سنخیتی نداره ولی اینا رو دوست دارم و توی هر دو اونها تا اندازه قابل قبولی موفقم.
امیدوارم مفید باشم
ویرایش توسط serajmostafa : 8th August 2010 در ساعت 08:30 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)