-
خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟
خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟
خانوم خوشــــــگله برسونمت؟؟؟؟؟؟؟
خوشــــگله چن لحظه از وقتتو به مــــا میدی؟؟؟؟؟؟
اینها جملاتی بود که دخترک در طول مســیر خوابگاه تا دانشگاه می شنید!
بیچــاره اصـلا" اهل این حرفـــــها نبود...این قضیه به شدت آزارش می داد
تا جایی که چند بار تصـــمیم گرفت بی خیــال درس و مــدرک شود و
به محـــل زندگیش بازگردد.
روزی به امامزاده ی نزدیک دانشگاه رفت...
شـاید می خواست گله کند از وضعیت آن شهر لعنتی....!
دخترک وارد حیاط امامزاده شد...خسته... انگار فقط آمده بود گریه کند...
دردش گفتنی نبود....!!!!
رفت و از روی آویز چادری برداشت و سر کرد...وارد حرم شدو کنار ضریح
نشست.زیر لب چیزی می گفت انگار!!! خدایا کمکم کن...
چند ساعت بعد،دختر که کنار ضریح خوابیده بود با صدای زنی بیدار شد...
خانوم!خانوم! پاشو سر راه نشستی! مردم می خوان زیارت کنن!!!
دخترک سراسیمه بلند شد و یادش افتاد که باید قبل از ساعت ۸ خود را
به خوابگاه برساند...به سرعت از آنجا خارج شد...وارد شــــهر شد...
امــــا...اما انگار چیزی شده بود...دیگر کسی او را بد نگاه نمی کرد..!
انگار محترم شده بود... نگاه هوس آلودی تعـقــیبش نمی کرد!
احساس امنیت کرد...با خود گفت:مگه میشه انقد زود دعام مستجاب
شده باشه!!!! فکر کرد شاید اشتباه می کند!!! اما اینطور نبود!
یک لحظه به خود آمد...
دید چـــادر امامــزاده را سر جایش نگذاشته...!
-
پاسخ : خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟
چادر حجاب برتره
[golrooz][golrooz]
دست شما درد نکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam213
چادر حجاب برتره
دست شما درد نکنه
منم با نظر شما موافقم
چادر برترین حجابه
من خودم چادری هستم و خیلی هم از چادری بودنم راضی ام.
-
چادر یه وقار و زیبایی به خانم میده
ممنون آنشرلی جووووووووووووووون
-
ممنون از کسانی که امتیاز میدن و با اینکار من رو شاد و تشویق میکنند[shaad][golrooz]
-
من با این که با چادری بودن موافق نیستم اما باعث کاهش وسواس خانم ها نسبت به محیط اطراف و افزایش اعتماد به نفس آنها میشه.البته به دلیل کاهش سطح ویتامین د بدن احتمال دچار شدن به بیماری هایی مانند راشیتسم ،استئومالاسی،استئوپروز،ضع ف ماهیچه ای،پارکینسون،سختی عروق ،چاقی و کوتاهی ،فشار خون،عفونت ،سرطان سینه،سرطان پانکراس و بیماری های ریوی افزایش پیدا می کنه.اگر به طور دائم چادر به سر می کنین حتما از مکمل های ویتامینه که دارای ویتامین د هم هست استفاده کنین.درکل میانه روی خوبه.ممنون از تاپیک.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
من با این که با چادری بودن موافق نیستم اما باعث کاهش وسواس خانم ها نسبت به محیط اطراف و افزایش اعتماد به نفس آنها میشه.البته به دلیل کاهش سطح ویتامین د بدن احتمال دچار شدن به بیماری هایی مانند راشیتسم ،استئومالاسی،استئوپروز،ضع ف ماهیچه ای،پارکینسون،سختی عروق ،چاقی و کوتاهی ،فشار خون،عفونت ،سرطان سینه،سرطان پانکراس و بیماری های ریوی افزایش پیدا می کنه.اگر به طور دائم چادر به سر می کنین حتما از مکمل های ویتامینه که دارای ویتامین د هم هست استفاده کنین.درکل میانه روی خوبه.ممنون از تاپیک.
میتونم چرا موافق نیستین؟![soal]
من نمیدونستم و تا حالا نشنیده بودم که چادر باعث همچین بیماریهایی بشه!!!!!!![taajob]
خواهش میکنم دوست عزیز...[shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
وای داداش ینی چادر عامله این همه بیماریه؟؟
من خودم چندساله چادرو انتخاب کردم اما هیچ کدوم ازین بیماریهارو ندارم!
ینی امکان داره بدا بگیرم؟؟[negaran]
-
نه بابا نترسید از این بیماریها خبری نیست
-
نه من نگفتم چادر مریضی میاره گفتم مراقب باشید دچار کمبود ویتامین د نشید. چون آفتاب یه منبع خوب برای تولید ویتامین د در بدنه کمبود آفتاب میتونه باعث کاهش سطح ویتامین د بشه همین.
- - - به روز رسانی شده - - -
نه من نگفتم چادر مریضی میاره گفتم مراقب باشید دچار کمبود ویتامین د نشید. چون آفتاب یه منبع خوب برای تولید ویتامین د در بدنه کمبود آفتاب میتونه باعث کاهش سطح ویتامین د بشه همین.
-
دوستان چادر یا غیر چادر فرقی نداره
ولی به خود خدا نجابت برا دختر گران بها ترین چیزه
شاید بی قیدی یا بی بندو باری موقتا جذاب باشه!
شاید ما پسرها خوشمون بیاد و به به و چه چه کنیم
ولی دختر خانم ها همیشه ضرر میکنن!
پس حجاب درونی و واقعی یه سرمایه بزرگه برای تمام سر کار خانم هاست
اینم برای خانم های با حجاب واقعی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
سلام
یعنی الان من که یکی دو ساله چادر میپوشم مبتلا به این بیماری هایی که شما نام بردید هستم یا در آینده خواهم شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
ببخشید ولی افتاب به صورت و دست ها تابیده میشه و همچنین کسانی که چادر سر نمیکنن معمولا همین صورت و دست هاشون در معرض افتابه نه بیشتر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
البته این نکته رو بگم که حجاب و چادر موجب هیچ درد و مرضی نخواهد شد.
و ویتامین د که نیاز بدن انسان هست در خانم ها از طریق صورت و دستها بیشترین میزان جذب رو داره که نیاز نیست جای دیگری از بدن در برابر آفتار قرار بگیره . و برای هر 24 ساعت فقط 20 دقیقه در معرض آفتاب بودن نیاز بدن به ویتامین د رو تامین می کنه.
جالب اینجاست که بدونید جذب ویتامین د در مردها با زنها فرق داره و حسگرهای جذب ویتامین د در خانم ها 90 در صد در دستها تا مچ و صورت هست . در صورتی این حسگرها به طور دیگری در مردها قرار دارند.
این نکات رو بنده توضیح علمی اش رو یادم نمونده اما از دکتر شریفی شخصا پرسیدم و ایشون کاملا توضیح دادند. و علت علمی اش رو هم بیان کردند.
نقل قول:
روح ا... شريفي، متولد سال ۱۳۵۰ در بيجار(کردستان) هستم.دوران ابتدايي وراهنمايي را در يکي از روستاهاي ورامين گذراندم. در نوجواني با تغيير در شناسنامه راهي جبهه هاي دفاع مقدس شدم. در سن ۱۴ سالگي با رتبه ۵۷ وارد دانشگاه علوم پزشکي ايران شدم و مدرک کارشناسي ارشد را در رشته علوم آزمايشگاهي دريافت کردم. در ۲۱ سالگي موفق به اخذ مدرک دکتراي علوم آزمايشگاهي شدم. در زمينه هاي مختلف موفق به انجام اختراع شده ام، به گونه اي که تاکنون ۲۷۴ اختراع در زمينه هاي علوم آزمايشگاهي، مکانيک، سيالات، مهندسي پزشکي، جراحي هاي خاص و... داشته ام و يکي از مهم ترين اختراعات من ساخت کوچک ترين و سبک ترين ميکروسکوپ جهان است که براي اولين بار به صورت تک لنزي ساخته شده است. هم چنين موفق شدم عناوين مختلفي کسب کنم از جمله چندين سال رتبه ممتاز جشنواره ملي سلمان فارسي (معلم پژوهنده) را به خود اختصاص دادم و بسيجي نمونه کشور شدم. در مسابقات جهاني نيز در کانادا مدال نقره جهاني در زمينه اختراعات را کسب کرده ام. البته در مجموع اين ها را موفقيت نمي دانم و معتقدم اين کارها در برابر ظرفيت و تواني که خداوند به ما عنايت کرده بسياري جزئي است و ما عملا کاري نکرده ايم.
تایید خبر:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910427000638
بخشی از نو آوری های دکتر شریفی رو اینجا می تونید ببینید:
تصاویر / کوچکترین قرآن جهان
و اینجا
اختراع کوچکترین و سبک ترین میکروسکوپ دنیا (اولین میکروسکوپ تک لنزی جهان)
-
با سلام
اول از دوست خوبم متشکرم بابت مطلب قشنگش
وبعد از همه دوستان که نظر دادند تا بحث کنیم با هم در باره حجاب برتر چادر
بیایید این اعتقادمون باشه
که چادر حجاب خانم فاطمه س است
وقتی ایشان حتی پشت در هم چادر از سرشون نیفتاد
با وجود این همه سختی هاو بد اخلاقی ها و تحقیر هایی که نسبت به چادرمی شه
ما کم نیاریم
چادر از سر ما نیفته
اجرتون با خانم فاطمه
التماس دعا شهادت از همه
-
ممنون آنشرلی خیلی قشنگ بود. بچه ها به شما هم توصیه می کنم که کتاب چی شد که چادری شدم رو بخونید خیلی جالبه[golrooz]
-
ممنون از همه ی دوستان...
خوشحالم که اینقدر انسانهای خوب و بخصوص با حجاب توی سایت هست[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5866
دوستان چادر یا غیر چادر فرقی نداره
ولی به خود خدا نجابت برا دختر گران بها ترین چیزه
شاید بی قیدی یا بی بندو باری موقتا جذاب باشه!
شاید ما پسرها خوشمون بیاد و به به و چه چه کنیم
ولی دختر خانم ها همیشه ضرر میکنن!
پس حجاب درونی و واقعی یه سرمایه بزرگه برای تمام سر کار خانم هاست
اینم برای خانم های با حجاب واقعی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
درسته با نظرتون موافقم اما تجربه ثابت کرده که چادر کمک بیشتری به حفظ نجابت میکنه اما در کل خود شخص و اعتقاداتش هم مهمه...
ممنون[golrooz]
-
اين همه گفتيم : خواهــــرم ،
حجـــابـــت....
يه بارم بگيم : بـــرادرم ، نگاهــــت....
-
حجاب حقيقتي را مي پوشاند!
زيبايي ظاهري..
وحقيقتي را نمايان مي سازد!
...
حيا..
هر دو زيباييست،
يکي در چشم مردم، وديگري در
در چشمان خدا...
http://kisar.ir/forum/index.php
-
http://kisar.ir/forum/up/13910421/1353211275.jpg
متن درستش اینه:
مقام معظم رهبری :
حجاب وحفظ عفاف مخصوص خواهران نیست
ای برادر مسلمان!وای برادران جوان!شماهم مراعات وحجاب اسلامی را بکنید
شماهم بالباس شایسته در محیط کارو درمحیط جامعه ظاهر بشوید.
-
مي گويند سياهے ِ چادر چشمــــ را ميزند!
چشم آدم هاے حريص وهرزه را ،
چشم را که هيچ ! خبرندارند تازگے
ها دل را هم مي زند!دل آدم هاے مريض و بيمار دل را!
از شما چه پنهان چادر دست و پا گير هم هست!دست و پاے بے بند و
بارے را مي بندد!
چادر براے کسانے استــــ که نمے خواهند عزتــــ ِ آخرتشان را به بهاے
نا چيز ِ لبخند هاے هرزه بفروشند!
چادر سند بندگے و عبوديت را امضا مے کند!
-
-
وقتي ميپرسند: نميپزيد در اين گرما؟! يک لبخند بزن و بگو:
سرگرم عشقبازي که باشي و در اشتياق خاکستر شدن، اين گرما که شوخي کوچکي بيش نيست!
و بعد دقيق شو در چهرشان، تا خوب ببيني که چطور ميشود با يک چادر،
تمام معادلات عقلانيشان را در لحظهاي بر هم زد...
چقدر سخت است پوشيدن چادر براي همان زناني
که برايشان آسان است پوشيدن اين کفش ها!
http://kisar.ir/forum/up/13910421/1355935501.jpg
مي گويند: بي حجابي بي ديني نيست. دلت پاک باشه!
باشه قبول...بي حجاب بي دين نيست...اما قبول داري که حجاب از ضرورت هاي بارز دينه؟!
حالا چجوري ميشه که قلب پاک از اجراي حکم دين سرپيچي مي کنه؟
اين قلب از چه چيز پاکه؟ از گناه يااز اطاعت؟!
نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْض رو واسه همين دل پاکا گفتن ديگه
قلب پاک که داري؛ پس چراآلودگي جامعه و از هم پاشيدگي بنيان خانواده هارو هيزم جهنم ميکني ؟؟
-
در کلاس حفظ تقوا و شرف
دختران درند و چادر چون صدف
بهترین سرمایه زن چادر است
تو بدان که زینت زن چادر است
حفظ چادر حفظ دین و مذهب است
شیوه زهرا و درس زینب است
حفظ چادر نص قرآن مجید
قفل جنت را بود تنها کلید
حفظ چادر سد فحشا می شود
روسفیدی نزد زهرا می شود
-
آدم چه با چادر چه بی چادر چه فرقی میکنه ؟! همون افراد همیشگی هستند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banoye sorkh
لباس تاثیر بسزایی در نوع رفتار آدم داره. و تاثیر لباس بر شخصیت و شخصیت بر لباس دو طرفه است.
اگر نداشت و اگر تاثیری در کار نبود این همه تنوع لباس نداشتیم...
غیر از اینکه لباس خبر از حالت درون انسان هم میده. یعنی بخشی از شخصیتش رو نمایان می کنه.
این رو دیگه روانشناسان هم تایید می کنند ..
مسئله دیگر : اینکه اون شخص همون شخص همیشگی هست دلیل نمیشه که ما ظاهر آراسته رو با ظاهر غیر دینی یکی بدونیم. یکی بودن فرد در اخلاقیات و پیشرفت نکردن بر می گرده به اعتقادات و عملکرد و بینشی که شخص داره. و لباس داره بخشی از اونها رو نشون میده.
حیاء هم همین ویژگی رو داره. یعنی موجب میشه که انسان یک منش فکری و عملی رو در زندگی خودش انتخاب بکنه که همین روش و منش فکری و عملی در پوشش او نمایان میشه.
البته از صحبتهای بنده اینطور برداشت نشه که لباس و پوشش دینی همه چیز است ... نه اما ظاهر دینی برای یک مسلمان از ضروریات است. همانطور که باطن دینی از ضروریات است برای مسلمان.
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم با اجازه از چیزی بگم که بهش تو جامعه گیر میدن. ریش
تو بازار با خواهر زاده ام میرفتم که یکی که با خانم و بچه اش حرف میزد حرف خانمش رو ول کرد و بهم متلک گف و حرف خانومش رو اصلا گوش نداد به قیافه بنده زوم کرده بود و توجهش به متلک گفتن بود
تو کتابخونه{مطالعه خونه} با اکثر بچه ها صمیمی بودیم و شوخی میکردیم و... داشتم مطالعه میکردم یکی اومد کنارم و به لفظ جلالۀ الله قسمم داد که برم با تیغ ریشم رو بزنم و گف که خیلی خوشگل میشی اگه بزنی{سر بچه رو شیره مالیدن}[nishkhand]
از عامل خیر بودنمون[khande] بگم، چند سال پیش از دانشگاه برمیگشتم که تو پیاده رو دو نفر جوون نشسته بودن و به دیوار تکیه داده بودن به محض اینکه بنده رو دیدن فورا صلوات فرستادن و بلند شدن و ... {سه نقطه همون متلک هاست که عادت کردیم}
یا با پیرمردان که روبرو میشیم میگن مگه جوون نیستی؟ ریش چیه برو جوونیت رو بکن وقتی پیر شدی ریش میذاری. میگن الان باید عشق و عاشقی و با دخترا بودن و ... هر چیزی سنی داره.ما هم این شکلی میشیم[sootzadan]
یا تو خیابون که میریم بهمون خیلی گیر میدن طوری که دیگه کاملا عادت کردیم یعنی اگه متلک نشنویم تعجب میکنیم.
از این اتفاقات خیلی خاطره دارم یعنی خیلی خیلی خاطره دارم[bamazegi]
فکر نکنین فقط شما چادری ها به عقب ماندگی محکوم میشین ما هم می شنویم. انگار از ناکجا آباد اومدیم، یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهمون میندازن.[khande]
ما هم در برابرشون سرمون رو میندازیم پایین و آروم رد میشیم انگار که کسی با ما نیست.جواب میده[nishkhand]
البته بگم که همیشه شونه در جیبم هست و هرجا آئینه ببینم موهامو شونه میکنم[nishkhand] با وجود متلک ها به ظاهرم اهمیت میدم. سه چیزرو موقع بیرون رفتن فراموش نمیکنم و به شما هم توصیه میکنم: یکی ساعت، دومی خودکار، سومی شونه
-
افرین چقدر مطلب داری راجب حجاب
ممنون کاش حجاب واقعی تو جامعه زیاد و زیاد و زیادتر بشه[golrooz]
-
عالیییییییییییییییییییی بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
دوست عزیز خیابون جای ویتامین د جذب کردن نیست !!!!!.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hesam gh
داداش اینجا جای بحث های عقیدتی نیست.لطفا اگه متنی داری که به درد بقیه میخوره بدون موضع گیری بزار تا همه استفاده کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
داداش اینجا جای بحث های عقیدتی نیست.لطفا اگه متنی داری که به درد بقیه میخوره بدون موضع گیری بزار تا همه استفاده کنن.
احتراما اين بخش كاملا مرتبط با بحث عقيدتي (مذهبي) هست.از بحث عقيدتي استقبال رسمي ميشه تا اين بحثها به جاهاي ديگه تالار كشيده نشده و هدر نروند.
بحث كمبود احتمالي دريافت ويتامين دي در افرادي كه از نعمت آفتاب محروم هستند يك بحث پزشكي و مرتبط به متخصصان پزشكي و قسمت پزشكي تالار هست.داشتن حجاب دربرابر نامحرمان ارتباطي به استفاده نكردن از نعمت خداداد نور خورشيدبراي باحجابان نداره.دليل علمي مستند متقن اگه وجودداره كه داشتن حجاب مانع از دريافت ويتامين دي ميشه براي استفاده ارائه كنيد[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banoye sorkh
درسته اما اینکه چه نوع پوششی داشته باشی هم بسیار مهمه و روی دید دیگران بر روی شخص تاثیر داره...
اما دیگه حفظ این دید خوبی که پیدا کردند دست خود شخصه...نمیگم تظاهر کنه اما باید سعی کنه باطنش هم همون خصوصیاتی رو داشته باشه که یک خانم چادی باید داشته باشه![shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تو بازار با خواهر زاده ام میرفتم که یکی که با خانم و بچه اش حرف میزد حرف خانمش رو ول کرد و بهم متلک گف و حرف خانومش رو اصلا گوش نداد به قیافه بنده زوم کرده بود و توجهش به متلک گفتن بود
تو کتابخونه{مطالعه خونه} با اکثر بچه ها صمیمی بودیم و شوخی میکردیم و... داشتم مطالعه میکردم یکی اومد کنارم و به لفظ جلالۀ الله قسمم داد که برم با تیغ ریشم رو بزنم و گف که خیلی خوشگل میشی اگه بزنی{سر بچه رو شیره مالیدن}[nishkhand]
از عامل خیر بودنمون[khande] بگم، چند سال پیش از دانشگاه برمیگشتم که تو پیاده رو دو نفر جوون نشسته بودن و به دیوار تکیه داده بودن به محض اینکه بنده رو دیدن فورا صلوات فرستادن و بلند شدن و ... {سه نقطه همون متلک هاست که عادت کردیم}
یا با پیرمردان که روبرو میشیم میگن مگه جوون نیستی؟ ریش چیه برو جوونیت رو بکن وقتی پیر شدی ریش میذاری. میگن الان باید عشق و عاشقی و با دخترا بودن و ... هر چیزی سنی داره.ما هم این شکلی میشیم[sootzadan]
یا تو خیابون که میریم بهمون خیلی گیر میدن طوری که دیگه کاملا عادت کردیم یعنی اگه متلک نشنویم تعجب میکنیم.
فکر نکنین فقط شما چادری ها به عقب ماندگی محکوم میشین ما هم می شنویم. انگار از ناکجا آباد اومدیم، یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهمون میندازن.[khande]
ما هم در برابرشون سرمون رو میندازیم پایین و آروم رد میشیم انگار که کسی با ما نیست.جواب میده[nishkhand]
البته بگم که همیشه شونه در جیبم هست و هرجا آئینه ببینم موهامو شونه میکنم[nishkhand] با وجود متلک ها به ظاهرم اهمیت میدم. سه چیزرو موقع بیرون رفتن فراموش نمیکنم و به شما هم توصیه میکنم: یکی ساعت، دومی خودکار، سومی شونه
واقعا جالبه... پس این مشکل فقط برای خانوما نیست...[khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hesam gh
منظور ایشون این بوده که یک خانم چادری و یک خانم مانتویی با حجاب هردو مقدار یکسانی از پوستشان در معرض آفتاب است . پس در نتیجه بودن یا نبودن چادر در جذب ویتامین C و مبتلا شدن به بیماری های راشیتیسم و کواشیورکور و ... تاثیری ندارد...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سلام
ولی فکر کنم ریش های شما خیلی بلنده و الا دلیلی نداره که مسخره تون بکنن
بهتر است جامعه مان را عوض کنیم
شمایی که باحجابی(خانم ها) یا حزب اللهی هستی(آقایون) بهتر است که با دوست و رفیق شدن با جوون ها و جا کردن خودتون توی دل اون ها برداشت بدشون رو نسبت خودتون تغییر بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
سلام
ولی فکر کنم ریش های شما خیلی بلنده و الا دلیلی نداره که مسخره تون بکنن
بهتر است جامعه مان را عوض کنیم
شمایی که باحجابی(خانم ها) یا حزب اللهی هستی(آقایون) بهتر است که با دوست و رفیق شدن با جوون ها و جا کردن خودتون توی دل اون ها برداشت بدشون رو نسبت خودتون تغییر بدید.
سلام
خیلی حرف خوب و درستی زدین.
چون این حرف نسبت به من مذهبی و همه خانم ها و آقایون مذهبی درسته. که اگر در جامعه برخورد مناسبی نمیشه ما با نشون دادن شخصتمون (درست و طبق مبانی اسلامی) هم نظر دیگران رو تغییر بدیم هم یک نمونه خوب رو معرفی کرده باشیم.
و این رو هم بگم هر آزار و اذیتی هم که شخص در راه دین داری می بینه اجر دینداری اش چند برابر میشه. به شرط نیت خدایی.
این سیره اهل بیت علیهم السلام هم هست که در برابر ناملایمات اجتماعی بهترین رفتار رو از خودشون نشان می دادند..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
بله حرف شما درسته...اما...
این مربوط به جمع های نزدیک تر میشه...!
و اینکه نباید در نظر اول دراباره ی کسی قضاوت کرد...
من خودم حتی اگه یک خانم بد حجاب رو ببینم باز هم به خودم این حق رو نمیدم که بخوام دربارش حتی فکر بد بکنم...
من بشخصه یکی از خصوصیاتم اینه که هرکس بهم احترام بگذاره من هم در جوابش احترام میگذارم اما اگه اون شخص احترام نذاره...
پس بهتره سعی کنیم زود قضاوت نکنیم و اگه در یک نفر از یک قشر چیزبدی دیدیم به تمام اون قشر ربط ندیم.
-
سلام از دوستان عزیزخواهشمندم تا به گروه بحث های عقیدتی بپیوندند تا انشاالله اونجا به نتایج خوبی برسیم!
سلام از دوستان عزیزخواهشمندم تا به گروه بحث های عقیدتی بپیوندند تا انشاالله اونجا به نتایج خوبی برسیم!