پاسخ : دفتر خاطرات روزانه بچه هاي سايت نخبگان(حالا)
اصلا خوشم نمیاد از این زندگی ای که پیدا کردم امروز سر کلاسم گریه کردمsmilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)smilee_new1 (13)sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omo mi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omo mi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omo mi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]smilee_new2 (18)smilee_new2 (18)sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh _dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokht ar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_ dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar3sh_dokhtar2sh_dokhta r2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_d okhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar 2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_do khtar2smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)smilee_new2 (5)هیییییییییییییییییییییی یییییییی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااا من یعنی انقدر بدبخت شدم که از همه عقب افتادم اصلا فکر نمیکردم یه روز به اینجا برسم خیلیییی حالم بده
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...XDVEUj3kvCqFxA
آخرشم سر جلسه کنکور من این شکلی میشم هیچ وقت هم به آرزوم نمیرسم[nadidan][afsoorde][afsoorde]
http://www.minos.ir/uploads/01cfa5aa...cb5b9466f0.jpg
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا پدرم دراومد حدود 100 خط فقط درمورد یه مطلب دارم مینویسم که پست بزارم بعد که گزینه ارسال رو میزنم تازه میفهمم دیسکانکت شدم و اینترنت قطعهههههههههههههههههههههه هه دارم دیوونه میشم اون تبی که مطلب رو توش نوشته بودم هم پرید تازه خر کیف هم شده بودم که به به چه مطلبی نوشتم حالا ارسال کنم که این بلای آسمونی شلوارمو[nishkhand]گرفت یعنی دارم دق میکنم اییییییییی خدااااااااااااااااا[tahavoo][tahavoo][tahavoo]
بسی خسته هستم
اتاق تکونی عظیمی داشتم[nishkhand]
انسان های بی نزاکت چقدر زود خودشون رو نشون میدهند!
واقعا مدارا تا کجا؟
[tafakor]
امروز برگه های امتحان ریاضیمونو دادددددددددددددددددددددن! ه نمره ی شاهکاری بود تو برگه![nadidan]حدودا 10 بیستا تک داشتیم...منم لبببببببببببببببب مرززززززززززززززززز............ .....[nadidan][nishkhand]اصلا....!
بیخیال.....!هـــــــــــــــ ـــــــــی.....جبران میکنم[sootzadan]هی میگم جبران میکنم اما هیـــــــــــــــــــــــ ــچ اتفاقی نمیافته[afsoorde]
امروز قرار بود امتحان زیست میان ترم داشته باشم پریددددددددددددد....فردام قرار بود شیمی میان ترم داشته باشم اونم پریدددددددددد[esteghbal]باورم نمیشه[nadanestan]
فقط بخاطر بچه هایی که رفتن اردوی راهیان نور شلمچه[shaad]
حتی فردام قراره با دوستم رها برم تئاترhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/36.gifیادش بخیر منم یه روزی خییییییییییییلی تئاترو دوست داشتم ولی از بس درس خوندم این ذوق هنریم کور شدhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/65.gifمنو رها از ابتدایی باهم قرار گذاشته بودیم جفتمون بازیگر شمhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gifولی من میچوندم...اون رفت هنر ولی منو عشق پزشکی گرفتتتتتتتتتتتتت!http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/65.gifهی هی هی...!
ولی یه خبر نسبتا خوبم گرفتم امروز....انشاء نمازی که نوشتم تو منطقه رتبه اولو اوردم![shaadi]ولی خیـــــــــــــــــلی میترسم از اجرای عملیش![nadidan]
سال دوم راهنمایی تا مرحله ی استانی پیش رفتم ولی از مرحله ی استانی، اجرای عملی نمازم هست...![nadidan]منم...![esteress]
بهمون گفتـــــــــــــــــــن نماز صبحو بخونید....منم حمدو جااااااااااااااا انداختم....اخر سر که نمازم تموم شد با خودم گفتم چقدر زود خوندماااا...خوش گذشت بازم میام[nishkhand]آآآآآآآآآآآآآما بعدش یکی از ناظرا اومد جلو بهم گفت:دخترممممممممممم حمدو برای ما بخون ببینم[sootzadan][nadidan]ابروم رفت!ملت میخندیدن!هرکی رفت و اومد یه سوتی داد[sootzadan]استرس داشتم خب[negaran]100 نفر نشستن روبروت دارن تورو نگاه میکنن[gerye]امسالم به اجبار عمم دوباره شرکت کردم![sootzadan]
تصمیم دارم دیـــــــــــــــــــــــ ــگه تو این دفترخاطرات ننویسم![tahavoo]
9/9 /92
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
امروز برگه های امتحان ریاضیمونو دادددددددددددددددددددددن! ه نمره ی شاهکاری بود تو برگه![nadidan]حدودا 10 بیستا تک داشتیم...منم لبببببببببببببببب مرززززززززززززززززز............ .....[nadidan][nishkhand]اصلا....!
بیخیال.....!هـــــــــــــــ ـــــــــی.....جبران میکنم[sootzadan]هی میگم جبران میکنم اما هیـــــــــــــــــــــــ ــچ اتفاقی نمیافته[afsoorde]
امروز قرار بود امتحان زیست میان ترم داشته باشم پریددددددددددددد....فردام قرار بود شیمی میان ترم داشته باشم اونم پریدددددددددد[esteghbal]باورم نمیشه[nadanestan]
فقط بخاطر بچه هایی که رفتن اردوی راهیان نور شلمچه[shaad]
ولی یه خبر نسبتا خوبم گرفتم امروز....انشاء نمازی که نوشتم تو منطقه رتبه اولو اوردم![shaadi]ولی خیـــــــــــــــــلی میترسم از اجرای عملیش![nadidan]
سال دوم راهنمایی تا مرحله ی استانی پیش رفتم ولی از مرحله ی استانی، اجرای عملی نمازم هست...![nadidan]منم...![esteress]
بهمون گفتـــــــــــــــــــن نماز صبحو بخونید....منم حمدو جااااااااااااااا انداختم....اخر سر که نمازم تموم شد با خودم گفتم چقدر زود خوندماااا...خوش گذشت بازم میام[nishkhand]آآآآآآآآآآآآآما بعدش یکی از ناظرا اومد جلو بهم گفت:دخترممممممممممم حمدو برای ما بخون ببینم[sootzadan][nadidan]ابروم رفت!ملت میخندیدن!هرکی رفت و اومد یه سوتی داد[sootzadan]استرس داشتم خب[negaran]100 نفر نشستن روبروت دارن تورو نگاه میکنن[gerye]امسالم به اجبار عمم دوباره شرکت کردم![sootzadan]
تصمیم دارم دیـــــــــــــــــــــــ ــگه تو این دفترخاطرات ننویسم![tahavoo]
9/9 /92
سلام دوستم
چرا آخه؟شما که خیلی قشنگ خاطره مینویسین!
عصر حجر ... عصر اطلاعات ... عصر ارتباطات ... عصر فن آوری ... عصر دیجیتال ... همه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر همیشه در عصر صورت گرفته ... و از صبح زود بیدار شدن آدمی به جایی نمیرسه .[nishkhand]
این است زندگی . . .
امروز روز خیلی خیلی خسته کننده بود ، مثلا ما رو برده بودن اردو یک ساعت سر بالایی رفتیم [afsoorde]
شیب سربالایی هم خیلی تند بود . جوری که برگشتن ما 5 دقیقه طول کشید بیایم پایین اما بالارفتن یک ساعت بود .
توی اتوبوس که همه از حال رفته بودن منم خوابم میومد شدید ، خونه هم که رسیدم کی خوابم برد فقط فهمیدم از ساعت 3 تا 6 خواب بودم [nishkhand]
خیلی خیلی روز خسته کننده ای بود...
بله[tafakor]
امیدوارم اتفاقی که درطول این سه روز برام افتاد برای هیچ احدی نیفته چون خیلی بده فقط همین[negaran][negaran][nadidan]
خدایا !!!! اخه چرا... [dooa]
92/9/9
سلام
یعنی میشه انجمن رو دوباره همینجور گرم کنیم؟ : میتونیم اگه همه کمک کنن
http://uc-njavan.ir/images/b6xjhftewp8r231kke5l.jpg
چه قدر امروز روز تلخی بود
خدا کنه دیگه هیچ وقت برام این طور روزها تکرار نشه