پاسخ : کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر همه
اول از همه ممنونم از توجهتون به مسئله حجاب
با اجازه دوستان و بزرگوارانی که در این موضوع شرکت دارن و خواهند داشت میخواستم پیشنهادی مطرح کنم
قبلش توضیح کوتاهی میدم که چرا این پیشنهادو مطرح میکنم
بنا بر عقیده کاملا شخصی خودم موضوع حجاب، نوع وحدودش جدا از اینکه امر الهی هست ، بحثیه که در افکار ، شرایط محیطی؛
شامل شرایط خانوادگی تا شرایط اب و هوایی و اقلیمی یک فرد (منحصرا در این تاپیک یک خانم) ریشه داره و مفهومی مثل
اجبار شاید در ظاهر جوابگو باشه اما باور قلبی نقشی نداره ... عرضم این هست که اگر چادر به عنوان حجاب برتر قرار داره نه
میشه فردیو به زور چادر بر سر نگه داشت نه به زوربه کنارگذاشتن واداشت... مباحثی هم که مطرح میشه در ابتدا در
جهت نشون دادن فواید این حجاب هست اما به مروربه احتمال زیاد ممکنهخارج بشه از راه این هدف.
اگر دوستان موافق باشن در کنار این مباحث موضوعاتی مثل رفع محدودیت های این پوشش که بیان شد، مطرح بشه فکر میکنم
علاوه بر اینکه خیلی از افراد که از این نوع پوشش استفاده میکنن بهره بیشتری از مباحث میبرن، افرادی هم با علاقه به
این پوشش جذب میشن.البته تاکید کنم که ذکرشد در کنار این مباحث...چون مسلما این نوع اشنایی ها هم لازم هست
و همچنین بازهم بگم نظراتم کاملا شخصی بود..خدایی نکرده کسی برداشتی نداشته باشه
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بسم الله الرجمن الرحیم
سلام
ینی شما با یه امتیاز منفی نظرتون رو عوض میکنین؟
پس دلیل کافی برا انتخابت نداشتیا.با افتخار نظرت رو ارائه بده.مهم ارائه دادن نظر و پیدا کردن راه خوبتر است و عدم پافشاری در مواقعی که دلایل محکمتری برای تغییر نظر هست .
با امتیاز منفی نظرت عوض شد؟
البته درست نیست و کسی که چنین کاری رو کرده کارش اصلا درست نیست. اگه عزیزی مخالف این نظریات ارائه شده باشه با نقل قول به منطقی شدن بحث کمک کنه. عزیزانی که منفی دادن رو انتخاب کردین این راهش نیست. ما یک تاپیک در این باره زدیم. این سبک رو رها کنین و منطقی بحث کنین. جایی که منطقی بحث کردن امکانش هست منفی دادن بی منطقی محض است.
ممنون از عزیزانی که بحث منطقی و تبادل نظر را بر منفی دادن ترجیح دادند و می دهند.
سلام
اشتباه از خود من بوده
متاسفم
سلام
جدای از این بحث ها باید بگم 3 و 2 هم به درد نمی خورند
بهترین پوشش برای زیر چادر مقنعه است ، چون مسلما روسری و شال بعد از یه مدتی به دلیل سنگینی چادر عقب میرن تازه برای داشتن پوشش کامل زیر گلو هم باید پوشیده باشه که با شال و روسری این قضیه کمتر امکان می پذیره
البته این نظریه من است ها ...[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
سلام
جدای از این بحث ها باید بگم 3 و 2 هم به درد نمی خورند
بهترین پوشش برای زیر چادر مقنعه است ، چون مسلما روسری و شال بعد از یه مدتی به دلیل سنگینی چادر عقب میرن تازه برای داشتن پوشش کامل زیر گلو هم باید پوشیده باشه که با شال و روسری این قضیه کمتر امکان می پذیره
البته این نظریه من است ها ...[golrooz]
دقیقا این هم نمونه ای از عرض بنده و به نوعی محدودیت بود که میشه رفعش کرد و استفاده بهتری داشت.
ممنون[golrooz]
راستش من خودم تو مایه های 4و5 می پوشم.ولی اغلب 4
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام.
تو صفحه 4 گفتم: به نظرم انتخاب نوع پوشش فقط دست خود خانم هست.هیشکی نمیتونه و اختیار حجابشو نداره حتی شوهرش.
اگر اشتباه میکنم یکی راهنمایی کنه
و حالا یه سوال دیگه.فقط فکر نکنید من یه وقت با حجاب مخالفم فقط برای اینکه توی این تاپیک شماره انتخاب نکنیم و یه بحث خوب هم داشته باشیم.
یکی از دوستان گفت:
یعنی چی؟یعنی جامعه و عرف نوع پوشش رو تعیین میکنه؟یعنی باید منتظر عرف جامعه باشیم تا مانتوی گشاد بپوشیم به شرطی که جلب توجه نکنه؟
یعنی اگه یکی مانتوی تنگ میپوشه و یکی گشاد بپوشه چون اونی که ماتوش گشاد هست بیشتر جلب توجه کرده بیشتر گناه کرده؟کی تشخیص میده میزان جلب توجه رو؟
اگه ماتوی تنگ کمتر از مانتوی گشاد جلب توجه میکنه پس این احتمال هست که ماتوی تنگ روزی جلب توجه نکنه یا به قولی عرف جامعه بشه پس دیگه اونوقت جلب توجهی وجود نداره و نیاز به چادر هم میره کنار دیگه....
یکی منو راهنمایی کنه[soal]
دوست عزیز هم مانتوی خیلی تنگ و هم مانتوی خیلی گشاد هر دو جلب توجه میکنه
اصلا بعضیا مانتوی گشاد و بلند رو واسه خاص بودن و جلب توجه میپوشن
بلاخره دیگه...!
والله منم مانتو گشاد دارم و می پوشم اصلا هم تا حالا کسی چپم نگاه نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!جرات ندارن!!!![cheshmak][kootak]
دلیلی نداره!!!!!![nadanestan]
کی گفته جلب توجه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
والله منم مانتو گشاد دارم و می پوشم اصلا هم تا حالا کسی چپم نگاه نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!جرات ندارن!!!![cheshmak][kootak]
دلیلی نداره!!!!!![nadanestan]
کی گفته جلب توجه؟؟؟؟؟؟
منظور اون دوستمون،خانوم مهندس جوان،مانتوهای خیلی گشاد و عجیب بوده فکر میکنم