به نظر من حجاب محدودیت برای مرده نه زن !
زن با حجاب می تونه آزادتر و امن تر در جامعه حضور داشته باشه و برعکس با حجاب زن جلوی شهوت رانی مردها گرفته میشه و یه جور محدودیت برای مردهاست
غیر از اینه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نوشته اصلی توسط A M S E T I S
خب چند تا سوال از دوستان بپرسم
خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن
به نظر شما چرا اینجوریه ؟
چه چیزی باعث میشه که دختران ما از چادری شدن بترسند ؟
+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه
برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟
چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه
آیا برهنه تر بودن نشانه ی کمال یک انسان است ؟
آیا داشتن کلاس یعنی بدحجابی و برهنه گشتن ؟ [tafakor]
اگر برهنگی بیشتر خوب است چه فرقی بین انسان و حیوان است ؟
+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن
اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟
حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه
منتظر پاسخ تمامی دوستان عزیز هستم [shaad]
حال پاسخ:
بله، اگه کسی توی یک خونواده بد حجاب زندگی بکنه مسلما میترسه از این که با چادری شدن مورد تمسخر قرار بگیره و یا شاید هم حتی جرئت این رو که به والدینش بگه که می خواد چادر بپوشه رو نداشته باشه
و این مشکلات توی جمع های دوستانه هم هست
کسی که دوستای بدحجاب داره و به اون ها وابسته است و میدونه با چادر پوشیدنش اون ها رو از خودش رونده و این رابطه دوستانه رو قطع کرده مسلما حاضر به پوشیدن چادر نمیشه ...
بله جاهایی بوده که ببینیم چادری ها وضع بد تری از مانتویی ها دارند ولی نمیشه این طور قضاوت کرد که خیلی از مانتویی ها حجابشون از چادری ها بهتره ، بلکه باید گفت بعضی از مانتویی ها حجابشون از عده ی قلیلی از چادری ها بهتره ، شما خودت میدونی که کسی که چادر می پوشه ولی آرایش هم میکنه و چادرش همیشه به دست باده و ماشالله همه ی مدل های مانتوی کوتاهش هم از زیر چادرش پیداست خودش دوست نداره چادری باشه بلکه به اصرار خونوادشه که داره چادر میپوشه و این اعتراض به چادر رو هم با این جور کار ها داره نشون میده ... پس نمیشه اون رو یک چادری دونست
با این یکی کاملا موافقم
با این یکی هم کاملا موافقم
لایک
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه ولی اگه کسی به چادر عادت کرده باشه دیگه خیلی تابستون و زمستون خیلی براش فرق نمکنه ، من خودم اون اوایل همیشه با بالا رفتن از پله های اتوبوس با چادر مشکل داشتم ولی اینا کم کم خاطره میشه
کافیه فقط یک بار امتحان کنی
تازه خدا دوست داره کسایی رو که واسه ی انجام دادن دستوراتش یکم سختی می کشن . بابا اینقدر راحت طلب نباشین ، این گرمای تابستون در برابر گرمای آخرتمون هیچه ها ، هیچ
جمله ی آخر رو نیکو گفتی
به امید روزی که شما هم پوشش چادر رو واسه خودت انتخاب کنی
خداحافظ
من 6 رو دوست دارم باساق
والبته شماره ی 3
1و2 رو دوست ندارم چون یه بار که چادر ساده سرم بود و کیف دسم وکلی وسایل دیگه
تازه چادرم هم باید جمع می کردم
که یه خانومه اومد گفت
شلوارت یکم رفته بالا جورابت هم کوتاهه پات پیداست[bihes]
من خوشم نیومد[ghahr] و الانم چادر شالی می پوشم
بنظر من اینا خوبن
http://www.uc-njavan.ir/images/zta4twd5xj12bi8xe2u7.png
ویرایش میکنم
دوستان با امتیاز منفی مستفیض نمودند
اجباریه دیگه، حتما باید دروغ گفت
سلام.نقل قول:
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه
تو صفحه 4 گفتم: به نظرم انتخاب نوع پوشش فقط دست خود خانم هست.هیشکی نمیتونه و اختیار حجابشو نداره حتی شوهرش.
اگر اشتباه میکنم یکی راهنمایی کنه
و حالا یه سوال دیگه.فقط فکر نکنید من یه وقت با حجاب مخالفم فقط برای اینکه توی این تاپیک شماره انتخاب نکنیم و یه بحث خوب هم داشته باشیم.
یکی از دوستان گفت:یعنی چی؟یعنی جامعه و عرف نوع پوشش رو تعیین میکنه؟یعنی باید منتظر عرف جامعه باشیم تا مانتوی گشاد بپوشیم به شرطی که جلب توجه نکنه؟نقل قول:
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه
یعنی اگه یکی مانتوی تنگ میپوشه و یکی گشاد بپوشه چون اونی که ماتوش گشاد هست بیشتر جلب توجه کرده بیشتر گناه کرده؟کی تشخیص میده میزان جلب توجه رو؟
اگه ماتوی تنگ کمتر از مانتوی گشاد جلب توجه میکنه پس این احتمال هست که ماتوی تنگ روزی جلب توجه نکنه یا به قولی عرف جامعه بشه پس دیگه اونوقت جلب توجهی وجود نداره و نیاز به چادر هم میره کنار دیگه....
یکی منو راهنمایی کنه[soal]
چرا همه فکر میکنن چادر بپوشه کسی،همه چی اوکیه!!!
من چادریایی رو دیدم که چادر رو فققققط پوشیدن!
مگه مانتو نمیتونه پوشش به حساب بیاد!!!!!
اون هم در جامعه ای که بدو بدو زیاد داره و نمیشه دیگه مثل قبل چادر پوشید
قبلا چرا ...میشد....ولی الان مسئولیت کار رو آقایون انداختن گردن خانومای بیچاره
حالا فرض کنید اون خانوم خسته و کوفته از سر کار داره برمیگرده....همینطورشم اگه مقنعه ش کج نباشه شانس آورده!!!!چطور میخاد چادر رو هم حمل کنه!!!!
مهم پوشیده بودن هستش و عدم جلب توجه....حالا اینکه صرفا چادر باشه مخالفم
من پوشش 6 رو انتخاب میکنم