آخه چهار پنج ساله دیگه خودم میشن استاد دانشگاه ;-)کلا گفتم حیف شخصیت آدم نیست بری خواهش،تمنا،التماس کنی که نمره بگیری؟به ذلتش می ارزه؟ بهتر نیست دو ساعت بیشتر بخونی این طوری خوار نشیم پیش استاد!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ما استادامون نمره كسايي رو كه افتادن رو 9 نميكنن كه معدل بره بالا همونو ميزارن تو كارنامه اگه بگي استاد نمره ميخوام بجاي زيادكردن ازنمرت كم ميكنن!!واقعا نوبرن!
ممنونم ماری مریم عزیزمممم
کلی منو خندوندی خانومی[khande]
خب دوستای گلم هدف این مطلب که بیشتر خنده و شوخی بود به نظرم
اما نکات طریفی هم هست که باید در نطر گرفته بشه:
من نمیخوام لاف بزنم اما هیچوقت از این خواهش التماسا نداشتم و افتادن درس برام راحت تر از التماس به استاد بود حتی واسه معدل.. اما خدا رو شکر سطح درسیم در حدی نبود که معدل کم بیارم و برم التماس
1 ولی پشتکار خود آدم خیلی خیلی مطرحه چه تو درسای تئوری و چه عملی.. واقعا هم فرق یه دانشجویی که خودش سعی و تلاشش بی دریغه واسه تحصیلاتش با یه دانشجویی که سر نمره ی یه درس ساده ی پیشم چونه میزنه کاملا مشخصه...
2 اما سیستم آموزشی هم هیچ وقت بی تاثیر نیست تو این امر و ما به چشم خودمون ضعف خیلی از دانشگاه ها رو دیدیم و میبینیم
که امیدوارم تو هر دو مورد بالا که جای پیشرفت هست .. واقعا تجدید نطر بشه هم توسط دانشجو و هم اساتید و مسئولین[golrooz]
اینا یکمی قدیمی شدن الان باید با مهر و محبت و استاد جان و وقتی دیدیش از ته حیاط بدو بدو کنی بیای بگی سلام استاد خوبید چه صبح خوبی؟
باید با مهر و محبت نمره بگیرید تازه کسی که برای درس،درس بخونه نیازی به نمره استاد نداره چون هدفش وطنشه و پیشرفتش و موفقیت خودش.
[golrooz]