ما که انقدر واسه استادامون تولد گرفتیم مردیم اخه یکی نیست به ما بگه تولد چه ربطی به نمره داره
ما که انقدر واسه استادامون تولد گرفتیم مردیم اخه یکی نیست به ما بگه تولد چه ربطی به نمره داره
تنها راه کسب نمره عالی ای دانشجو
در طول ترم از جزوه استاد دانش بجوی
ینی نتیجه ای هم میده عایا؟؟؟؟؟؟
عاقا من هی سر هر سوالی ک میمونم میگم واس استاد اخر برگه یچی بنویسم بعد اخرش انقد گند میزنم روم نمیشه یا اینکه یادم میره
دوستانی ک امتحان کردن و نتیجه داده ب مام خبر بدن![]()
آنه شرلی هم نشدم که یکی بهم بگه
آنه!!!
تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟
....خیلی خوب بوود
هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند !
سطر اول همیشه این است : خدا همیشه با ماست . . .
پس بخوانش با لبخند !!!![]()
كاشكي نمره گرفتن به همين آسونيي كه شما ميگين بود !!!!!!!!!!!!!!
خدايا شكار شيرم كن قبل ازآنكه خرگوشي شكار كنم !
دانشجويي كه از 20 نتونه ده يا دوازده (براي ما)بگيره،همون بهتر كه بيفته!!! باور كنين!!!
عجب انتظاراي نابجايي از استادا دارين،درس نمي خونين بعد انتظار نمره از استاد رو دارين!!! به معرفت استاد بنده خدا چيكار دارين!! اتفاقا اگه بيفتين بهتره چون ميفهمين اين درس رو بلد نيستين!! تازشم اگه باز بيفتين متوجه ميشين به درد اين رشته نميخورين و صلاح تو اينه كه مردم بيچاره رو با سواد ناقص خودمون تو دردسر نندازيم!!!
تازه از اينا گذشته،مدرك بگيريم الكي كه چي بشه!!! بعدش به زمين آسمون ناسزا بگيم كه من مهندسم من فلانم ولي برام كار نيست!!! نميگيم كه خودمون مقصر بوديم!!!چون همه چيز رو نصفه نيمه ياد گرفتيم!!!![]()
اگه با تقلب تونستی 20 بگیری افتخار کن اگرنه هرکسی با خرخونی 20 میگیره
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
اگه استاد درست درس بده از 20 میشه 20 گرفت.اما متاسفانه بعضی استادا استاد نیسن.صرفا بخاطر داشتن مدرک فوق لیسانس یا دکتری و اکثرا هم با پارتی اومدن استاد شدن...بعضیاشون که چیزی بلد نیسن,بعضیا هم قدرت بیان ندارن.و در حد ابتدایی درس میدن و در حد المپیاد امتحان میگیرن. البته استادای خوب و باسواد هم داریم.البته کم...
یعنی این وسط دانشجو اصلا مقصر نیست یا فقط ده بیست درصد مقصره!!!منم دانشجو هستم میدونم چه خبره...سر کلاس که یا خوابیم یا اس مس میدیم یا غیبت میکنیم و....خب همین استادان که تو دوران دانشجویی خودشون میرن بزور از استاد نمره میگیرن،فردا میشن استاد اونم با سواد نصفه نیمه!!!!دیدی از هر جا شروع کنی مقصر دانشجو هست....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)